BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ah çok teşekkürler içime su serptin nasıl rahatladım bilemezsin sadece ilk 4 günü değerlendirdim umarım tutmuştur bu yolda çok yorulduk biz şimdi artık birşey yapmayayım yani çatalma olmuştur nasipte varsa olur bu ay yoksa olmaz gebelik dimi

Birşey sorabilir miyim canım şimdi ben 7 gün neredeyse pik gördüm 8. Gün bugün açılma oldu yani çatlama bugün ilişki olmalı mı yoksa 7 gün pilten sonra Bebek tutması çok düşük olasılık mı yani gerek yok mu ? Çok bilmiyorum ilk defa pil yakaladım

Hayır neden düşük olsun canım sen değerlendir çatlama olmuş bugün nasılsa inslalah tutar

Tam zamaninda degerlendirmissin. Cok istiyosan bugunu de degerlendir. Ben son uc gunu degerlendirdim valla bugun ara verecegim bence zaten tutmussa tutmustur

Hayır neden düşük olsun canım sen değerlendir çatlama olmuş bugün nasılsa inslalah tutar
Ya çatlama gününü de değerlendirmem lazım öyle mi açılma bugün gördüm ama 8. Gün bugün yeni açıldı eğer değerlendirmem se dogrusu bugünü değerlendireyim o zaman ben

Ya çatlama gününü de değerlendirmem lazım öyle mi açılma bugün gördüm ama 8. Gün bugün yeni açıldı eğer değerlendirmem se dogrusu bugünü değerlendireyim o zaman ben
Tabi yumurtlama öncesi gün yumurtlama günü ve çatlama önemli

Pil tatlım 3 gün değerlendir
Merhaba bende Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 33 güne çıkmıştı ama düşükten sonra 5.ayimda 27.gunde hastalandım doktorum da toparlanma 6 ayı bulabilir demişti sanırım döngüm tekrar eskiye dönüyor diye düşünüyorum çünkü bugün 14.gunum ve 18 Haziran'da yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi yaşadım bugünde sabah beyaz kremsi bir akıntım vardı ek olarak göğüsler şiş ve damarlar belirgin ve kasık ağrılarım var yumurtlama olduğunu düşünüyorum ve bu günleri hep değerlendirdim gebelik istediğim için şimdi bir sonraki reglim 28 güne mi yoksa 32 günde göre mi olucak bilmiyorum ona göre gecikme takip edip kan vereceğim eğer 28 güne göre ise temmuz 5 6 si gibi eğer 32 güneyse temmuz 9 gibi olmam gerekiyor neyi baz alacağımı şaşırdım temmuz'un 7 sinde kan versem sizce çıkar mı objektif yorumlara ihtiyaç duyuyorum önceki gebeligimde gecikmenin 3 yada 4 günü 39 degerle öğrenmiştim daha önce kan versrydim çıkar mıydı bilmiyorum yani 3 4 gün gecikme beklemem mi lazım yoksa adet günü yada 2 gün öncesi versem de çıkar mı kanda lütfen yardımcı olun

Slm kızlar nasılsınız. Uzun zamandır ugramamistim buraya bu ay çoğu kişide yumurtlama birkaç gün sürmüş sanırım endişelenmeye gerek yok bende yumurtlama 5 gün sürmüştür 6. Gün çatlama olmuştu ve gebelik olmuştu. Çatlama gününü de degerlendirin:) inşallah bu ay güzel haberler alirsiniz.

Öncelikler sizin için dilerim ki gebelik olmuştur ovülasyon testi ile takip edin mutlaka bakım ben bu ay akıntınız sızısız ağrısız yumurtlama yaşadım gemde neredeyse 5 gün sürdü yumurtlama pik testlerde ve düne kadar bariz bir açılma da yaşamadım yani her zaman akıntı vs olacak diye birşey yok mutlaka ovülasyon testi ile takip etmenizde fayda var

Ah çok sevindim adınıza dilerim aynını yaşarım benimde 5 gün sürdü hatta sekizinci güne kadar bariz açılma olmadı yarım ton oynamıştı ama maalesef sünüz değerlendiremedim misafirin geldi yatılı dilerim ilk 4 gümü değerlendirmiştin oluşmuştur çok uzun zamandır bunun için uğraşıyorum ilk defa pil yakaladım

Sabredin ha üç gün önce ha 3 gün sonra neden bu acele bukadar stres iyi değil

İnşallah. Nasipte varsa olmuştur zaten sonuçta spermler vücutta birkwc gün yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…