BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Canım biz artık diğer gruba geçtik burda kimse kalmadı gibi oraya gelin merak etme çatladıysa olmuştur inşallah teste çok takılma hiç pik görmeyip bir sürü hamile kalan var

Balım iyiyim yeni yumurtlama dönemine giriyorum sanırım çünkü yumurtlama akıntım başladı sen ne yapıyorsun canım ne durumdasın
İyiyim bende dıyeyım moralim bozuk çok yaa tarlusal kullandım bugün sabahtan biraz peçeteye kanamam geldi pet doldurmucak şekilde çok değil akşama kadar ağrım vardı ağrıdan kıvranıyordum adetim kesildi akıntım da gelmiyor hiç gelmiyor şuan sâdece karnımda sızı var ilk defa başıma geliyor tarlusalı ne zaman kullansam hep geliyordı yoğun olmasa da geliyordu şimdi niye böyle oldu hiç anlamadım biraz geldi kesildi

Canım biz artık diğer gruba geçtik burda kimse kalmadı gibi oraya gelin merak etme çatladıysa olmuştur inşallah teste çok takılma hiç pik görmeyip bir sürü hamile kalan var
Diger gurup hangisi canım bende geleyim

Bazen hormonlar öngörülemez oluyorlar bende bu ay normalin dışında şeyler yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…