Beni de yazın10 haziran sabah ilk idrarla yapalım mı ikimizde aynı anda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de yazın10 haziran sabah ilk idrarla yapalım mı ikimizde aynı anda![]()
Ayy bat 12 Haziran benim 2 gün kala oluyro çıkar heralde varsaBeni de yazınBende 10 Haziran da yapmayı düşünüyorum inşallah
![]()
Ben de aldigima pişman oldum ikinci çizgi hiç yok onumuzdeki ay da böyle olursa doktora gideceğim menopoz mu oluyorum acaba diyeKeşke bu aydan ovulasyon testi alsaydım. Oldumu olmadı mı diye düşünmekten stress tavan şimdi kendimi sakinleştirmeye huzurla beklemeye çalışıyorum. Öneriniz varsa alayım![]()
Allah korusun öyle düşünme , ama test en azından benim gibi takıntılı insanlar için uygun bir şey değil çok panik yaptı beni halbuki akinti olunca anlıyor insan habire çizgi takip etmek çok yorucuBen de aldigima pişman oldum ikinci çizgi hiç yok onumuzdeki ay da böyle olursa doktora gideceğim menopoz mu oluyorum acaba diye
Hiçbir şey hissetmiyorum desem inanır mısın ? Geçen ay çok umutluydum olmadı , bu ay epey değerlendirdik umarım olur . Sen ne hissediyorsunKizlar ne hissediyorsunuz ya , olacak mı ? İçinizde ne var
Ay biz de bu ay o kadar fok değerlendirdik ki inanır mısın yani aynı yatakta yatasim kalmadıHiçbir şey hissetmiyorum desem inanır mısın ? Geçen ay çok umutluydum olmadı , bu ay epey değerlendirdik umarım olur . Sen ne hissediyorsun
Silikte olsa çıkar diye düşünüyorumAyy bat 12 Haziran benim 2 gün kala oluyro çıkar heralde varsa![]()
Yapmaya devam et belki geç yumurtluyorsundur, vazgeçmeBen de aldigima pişman oldum ikinci çizgi hiç yok onumuzdeki ay da böyle olursa doktora gideceğim menopoz mu oluyorum acaba diye
Evet inşallahSilikte olsa çıkar diye düşünüyorumYumurtlama üzerine 10-13 gün civarı koyacağız. Yerleşme ve tutunma dönemi ortalama bu kadar sürüyor
![]()
Ben hep olumlu düşünüyorum. Hamileymişim gibi ağır kaldırmıyorum. Hareketlerime dikkat ediyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Olmazsa nasip tabii ama hep olumlu düşününKizlar ne hissediyorsunuz ya , olacak mı ? İçinizde ne var
Senin durumun neydi kuşum ben unuttum özür dilerimSilikte olsa çıkar diye düşünüyorumYumurtlama üzerine 10-13 gün civarı koyacağız. Yerleşme ve tutunma dönemi ortalama bu kadar sürüyor
![]()
Ben de öyle yani besleyici şeyler yemeye çalışıyorum, etrafımda hamile kalan kimse bu kadar dikkat etmedi yani olacagi varsa neticede oluyor gerçektenBen hep olumlu düşünüyorum. Hamileymişim gibi ağır kaldırmıyorum. Hareketlerime dikkat ediyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Olmazsa nasip tabii ama hep olumlu düşünün![]()
Benim ikinci ayım bu, geçen ay gelişi güzel oldu. Yumurtlama dönemini kestiremedim. Bu ay ovülasyon ile bismillah dedim hakkımızda hayırlısı inşallahSenin durumun neydi kuşum ben unuttum özür dilerimne zamnadir deniyodun
He sen daha çok yeni deniyomussunBenim ikinci ayım bu, geçen ay gelişi güzel oldu. Yumurtlama dönemini kestiremedim. Bu ay ovülasyon ile bismillah dedim hakkımızda hayırlısı inşallah![]()
Evet, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahHe sen daha çok yeni deniyomussun![]()
Ben de onlardan biri olurum inşallahEvet, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahBu ay burdan çok gebe çıkacak inanıyorum. Minik mucizelere şahit olacağız inşallah
![]()
Evet, o pozitifi göreceğizzz canım benimBen de onlardan biri olurum inşallah![]()