BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Keşke bu aydan ovulasyon testi alsaydım. Oldumu olmadı mı diye düşünmekten stress tavan şimdi kendimi sakinleştirmeye huzurla beklemeye çalışıyorum. Öneriniz varsa alayım 🤗
Ben de aldigima pişman oldum ikinci çizgi hiç yok onumuzdeki ay da böyle olursa doktora gideceğim menopoz mu oluyorum acaba diye

Ben de aldigima pişman oldum ikinci çizgi hiç yok onumuzdeki ay da böyle olursa doktora gideceğim menopoz mu oluyorum acaba diye
Allah korusun öyle düşünme , ama test en azından benim gibi takıntılı insanlar için uygun bir şey değil çok panik yaptı beni halbuki akinti olunca anlıyor insan habire çizgi takip etmek çok yorucu

Hiçbir şey hissetmiyorum desem inanır mısın ? Geçen ay çok umutluydum olmadı , bu ay epey değerlendirdik umarım olur . Sen ne hissediyorsun
Ay biz de bu ay o kadar fok değerlendirdik ki inanır mısın yani aynı yatakta yatasim kalmadı 🤢 bilmiyorum olmazsa diye korkuyroum negatif olursa nasıl toparlanicam diye düşünüyorum acaba insanlar nasıl hemen hamile kalıyor ne kadar şanslılar 🥲

Ben hep olumlu düşünüyorum. Hamileymişim gibi ağır kaldırmıyorum. Hareketlerime dikkat ediyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Olmazsa nasip tabii ama hep olumlu düşünün🫶🏻🥰
Ben de öyle yani besleyici şeyler yemeye çalışıyorum, etrafımda hamile kalan kimse bu kadar dikkat etmedi yani olacagi varsa neticede oluyor gerçekten

Back
X