BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar günaydın , ya benim sol tarafımda çok tuhaf bir batma mı dersin doluluk mu bir his var 🤣 rahatsız ediyor beni inşallah adet olmam ya korkmaya başladım 🥲

Bat 18 haziransa yumurtlama için çok erken değil mi
Adetim düzensiz olduğu için bat değişebiliyor.Uygulamada 18’i olarak gözüküyor.Ama daha erken ya da daha geç olabiliyor.O yüzden bu belirtileri sormak istedim.En son ki adetim 15 mayısta başlamıştı.Bugün döngümün 15.günü, akıntının geldiği gün 14.günüydü

Adetim düzensiz olduğu için bat değişebiliyor.Uygulamada 18’i olarak gözüküyor.Ama daha erken ya da daha geç olabiliyor.O yüzden bu belirtileri sormak istedim.En son ki adetim 15 mayısta başlamıştı.Bugün döngümün 15.günü, akıntının geldiği gün 14.günüydü
Evet o zaman yumurtlama olmalı ☺️☺️ evet akıntı bazılarında catlama olunca sıvı oluyormuş bende direk akıntı kesiliyor

Yaaa kan verdim rahim kalınlaşmış dediii bol bol duaaa 2 buçukta gitcem ama e nabızdan takip etcem
Ayy 2.5 da belli olcak mı yani 😍😍 hadi hayırlı haberlerle gel buraya kocaman hamileyim yaz ❤️❤️❤️ bu ay mucizenle tanışırsın inşallah cicegimmm🌸🌸🌸

Evet o zaman yumurtlama olmalı ☺️☺️ evet akıntı bazılarında catlama olunca sıvı oluyormuş bende direk akıntı kesiliyor
Teşekkür ederim cevap verdiğin için 😊 Bu ay değerlendiremedik o halde, eşim biraz hastaydı.Artık battan sonra 🫠

Ayy 2.5 da belli olcak mı yani 😍😍 hadi hayırlı haberlerle gel buraya kocaman hamileyim yaz ❤️❤️❤️ bu ay mucizenle tanışırsın inşallah cicegimmm🌸🌸🌸
İnşAllahhh isteyen herkes içinde de ben tez zamanda inşAllahhh ya sancım çok ondan korktum bakalım nasip yine dee

Evet akıntılar yumurtlama döneminde çoğalıyor. Bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Back
X