- 17 Ocak 2021
- 306
- 72
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy test mi yapsannKızlar günaydın , ya benim sol tarafımda çok tuhaf bir batma mı dersin doluluk mu bir his varrahatsız ediyor beni inşallah adet olmam ya korkmaya başladım
![]()
9 gün var daha adete çıkmaz bence şuanAyy test mi yapsann
Doğru baya varmış ya9 gün var daha adete çıkmaz bence şuan![]()
Adetim düzensiz olduğu için bat değişebiliyor.Uygulamada 18’i olarak gözüküyor.Ama daha erken ya da daha geç olabiliyor.O yüzden bu belirtileri sormak istedim.En son ki adetim 15 mayısta başlamıştı.Bugün döngümün 15.günü, akıntının geldiği gün 14.günüydüBat 18 haziransa yumurtlama için çok erken değil mi
Evet o zaman yumurtlama olmalıAdetim düzensiz olduğu için bat değişebiliyor.Uygulamada 18’i olarak gözüküyor.Ama daha erken ya da daha geç olabiliyor.O yüzden bu belirtileri sormak istedim.En son ki adetim 15 mayısta başlamıştı.Bugün döngümün 15.günü, akıntının geldiği gün 14.günüydü
Ayy 2.5 da belli olcak mı yaniYaaa kan verdim rahim kalınlaşmış dediii bol bol duaaa 2 buçukta gitcem ama e nabızdan takip etcem
Teşekkür ederim cevap verdiğin içinEvet o zaman yumurtlama olmalıevet akıntı bazılarında catlama olunca sıvı oluyormuş bende direk akıntı kesiliyor
Ay öyle düşünme sen değerlendir , belki sonra bir yumurta daha buyur belki yumurta hala yaşıyordurTeşekkür ederim cevap verdiğin içinBu ay değerlendiremedik o halde, eşim biraz hastaydı.Artık battan sonra
![]()
İnşAllahhh isteyen herkes içinde de ben tez zamanda inşAllahhh ya sancım çok ondan korktum bakalım nasip yine deeAyy 2.5 da belli olcak mı yanihadi hayırlı haberlerle gel buraya kocaman hamileyim yaz
bu ay mucizenle tanışırsın inşallah cicegimmm
![]()
Doğru aslında belli olmaz deneyeceğim, inşallah hamile kalırım bu ayAy öyle düşünme sen değerlendir , belki sonra bir yumurta daha buyur belki yumurta hala yaşıyordurbırakma devam et
İnşallah canım benim korkma , içini ferah tutuİnşAllahhh isteyen herkes içinde de ben tez zamanda inşAllahhh ya sancım çok ondan korktum bakalım nasip yine dee
İnşallah balımDoğru aslında belli olmaz deneyeceğim, inşallah hamile kalırım bu ay![]()
Adetine daha var. Tutunma kasılmaları olabilir, inşallah hadi bakalımKızlar günaydın , ya benim sol tarafımda çok tuhaf bir batma mı dersin doluluk mu bir his varrahatsız ediyor beni inşallah adet olmam ya korkmaya başladım
![]()
Evet akıntılar yumurtlama döneminde çoğalıyor. Bu dönemi değerlendirebilirsiniz.Adetim düzensiz olduğu için bat değişebiliyor.Uygulamada 18’i olarak gözüküyor.Ama daha erken ya da daha geç olabiliyor.O yüzden bu belirtileri sormak istedim.En son ki adetim 15 mayısta başlamıştı.Bugün döngümün 15.günü, akıntının geldiği gün 14.günüydü
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzYaaa kan verdim rahim kalınlaşmış dediii bol bol duaaa 2 buçukta gitcem ama e nabızdan takip etcem
Tabii yok rahatım yaaaİnşallah canım benim korkma , içini ferah tutu
Teşekkür ederimmmHadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz![]()
İnşallah ben de 2 haftaya test yapayımTabii yok rahatım yaaa