BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ay biz de bu ay o kadar fok değerlendirdik ki inanır mısın yani aynı yatakta yatasim kalmadı 🤢 bilmiyorum olmazsa diye korkuyroum negatif olursa nasıl toparlanicam diye düşünüyorum acaba insanlar nasıl hemen hamile kalıyor ne kadar şanslılar 🥲
Ahahah aynı durumdayız inan 🤣 yok yok biz güzel düşünelim güzel olsun bu ay olmasa önümüzdeki aylarda olur 🌸 ama inşallahhh gebeyizdirrrr

ben de dün t kısmında birazcık beliren çizgi gördüm diye değerlendirmek istedim🥰
yumurtlama zamanına girdiğimi hissediyorum zaten. vücudumda belirtiler var.
bugün test yapmadım çünkü bir şey yaşamayacağım. her gün değil de 2 günde 1 ya da gün aşırı öneriliyor genelde ilişki. Ben de öyle denemek istedim.
İlk bebeğimde de öyle yapmıştık ama test kullanmadım o dönemde. Uygulamaya göre davrandım ve doğru çıkmıştı.
Bu ay da uygulama ile uyumlu ilerliyor. Yine de kesinleştirmek için test en iyisi.😍

Bat 12 olanlar 10 haziranda test yapsa hemen çıkar zaten. İnşallah hepiniz güzel haberi alırsınız çift çizgiyi görürsünüz o gün😍 bu arada early predictor en güzel erken gebelik testi bence. Yanılma payı olmuyor.

Bat 12 olanlar 10 haziranda test yapsa hemen çıkar zaten. İnşallah hepiniz güzel haberi alırsınız çift çizgiyi görürsünüz o gün😍 bu arada early predictor en güzel erken gebelik testi bence. Yanılma payı olmuyor.
Benim elimde ovulasyon testinin gebelik testleri var laboquick onunla deneyeceğim ❤️

ben de dün t kısmında birazcık beliren çizgi gördüm diye değerlendirmek istedim🥰
yumurtlama zamanına girdiğimi hissediyorum zaten. vücudumda belirtiler var.
bugün test yapmadım çünkü bir şey yaşamayacağım. her gün değil de 2 günde 1 ya da gün aşırı öneriliyor genelde ilişki. Ben de öyle denemek istedim.
İlk bebeğimde de öyle yapmıştık ama test kullanmadım o dönemde. Uygulamaya göre davrandım ve doğru çıkmıştı.
Bu ay da uygulama ile uyumlu ilerliyor. Yine de kesinleştirmek için test en iyisi.😍
Güzel haberler alırız sizden de inşallah ❤️❤️

Yumurtlamadan sonra yaklaşık 14 gün sonra regl geliyor ona göre de hesaplayabilirsiniz ☺️
canim hangi gün yumurtlama ve çatlama bilmiyorum yumurtlama testi kullanmadim akintilarinda ne zaman başladığından mi hesaplicam aman o ara olucam işte kafa yormaya gerek yok 😂

Back
X