BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kizlarrrr acil bir bakin 🥺🥺 biliyosunuz benim yumurtlama günlerim su an bugün yoğun bir akıntıyla kan geldi biraz çok az bir şey ilk kez böyle bir şey yaşıyorum nedir bu
Yumurtlama kanaması olarak yorumladım. Demek ki pik doğruymuşş ve yumurtlamışsın🥳✨

Kizlarrrr acil bir bakin 🥺🥺 biliyosunuz benim yumurtlama günlerim su an bugün yoğun bir akıntıyla kan geldi biraz çok az bir şey ilk kez böyle bir şey yaşıyorum nedir bu
Daha önce hiç başıma gelmedi ama internetteki bilgiye göre yumurta çatladığında bazı kadınlarda kanama olabiliyormuş.

Benim bugün yine akıntım var. Yani uzayan yumurta akı kıvamı değil ama sürekli ıslaklık hissi gibi. Yani yumurtlama dönemi geçti ama neden böyle oldu bilemedim. Acaba yumurtlama yeni mi başlıyor? 🤔

ya kızlar benim en son 3 yıl önce olmuştur ondan bu yana hiç olmamıştı benim sürekli kazıkların agriyor bir sağ agriyor bir sol agriyor niye böyle oldu
hasta mı olucam
usuttum mu
enfeksiyon mu var idrar yolunda
yoksa bebis mi geliyor
hangisi oluyor anlamadım dönüşümlü agriyor çok rahatsız etmiyor ama ben burdayım diyor agri

ya kızlar benim en son 3 yıl önce olmuştur ondan bu yana hiç olmamıştı benim sürekli kazıkların agriyor bir sağ agriyor bir sol agriyor niye böyle oldu
hasta mı olucam
usuttum mu
enfeksiyon mu var idrar yolunda
yoksa bebis mi geliyor
hangisi oluyor anlamadım dönüşümlü agriyor çok rahatsız etmiyor ama ben burdayım diyor agri
Yumurtlama üzerinden ne kadar geçti?

Back
X