• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

sürekli idrarım var gibi hissediyorum yarım saatte birde idrara çıkıyorum öyle az da değil kafayı yiyicem

Selam kızlar bat 6 haziran 5 de olabilir belirtim yok bir gebenin günlüğü gölge çizgi labo negatif yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😁
Bende de labo var. Onunla yapacağım. İlk gebeliğimde de onunla öğrenmiştim regle 3 gün kala silik çizgi şeklinde

8 gün varsa erken canım bence. Sürekli vücudunu dinleme akışına bırak. Bu kez her şeyden bir sonuç çıkarırsın😊
normalde dinlemiyordum da akşam 8 den beri su içmedim ama sürekli idrara çıkıyorum az önce yine çıktım yarım saatten az bir süre ile daha önceden de kasık ağrılarım vardı durdu akıntım yoktu bugün 1 kez beyaz krem kıvamında akıntı geldi şimdide bu oldu daha önceden böyle olmadı insan da acaba mı diyo işte :)))))

normalde dinlemiyordum da akşam 8 den beri su içmedim ama sürekli idrara çıkıyorum az önce yine çıktım yarım saatten az bir süre ile daha önceden de kasık ağrılarım vardı durdu akıntım yoktu bugün 1 kez beyaz krem kıvamında akıntı geldi şimdide bu oldu daha önceden böyle olmadı insan da acaba mı diyo işte :)))))
Gönlüne göre olsun inşallah canım benim🌸 Bebiş oynuyordur ayarlarla inşallah😅🥳

nryyy nryyy canım 3 gün önce yumurtlamayı gördüm gerekeni yaptım ve artık beklemeye geçtim 😂 henüz bi belirti vs yok daha çok yeni (olduysa tabi) 😃 bi umutlanıyorum bu sefer kesin oldu diye bi umutsuzluğa düşüyorum yine olmadı diye karmakarışık duygular işte… sen naptın ne durumdasın 😇
Aynıyız gerçekten 😂 benim de yumurtlama bitti değerlerdendirme işleri de bitti öyle bekliyorum 🥹 olmazsa diye korkuyorum

Kızlar sat 15 nisan hala regl görmedim en son gecikmenin 11. günü kan verdim negatif doktor kontrolünde de herşey yolunda dedi. İstersen adet söktürücü yazayım dedi kullanmak istemedim. Bugün 15 gün idrar testi yaptım yine negatif beyaz akıntım kasıklarımda batma ara ara bel ağrım oluyor göğüslerim de sadece bastırınca hassasiyet oluyor. Geç döllenme olabilir mi yada olsaydı şimdiye belli olmaz mıydı yaşayan yada bilgisi olan var mı
11 günde belli olurdu canım iki ay önce adetim 18 gün gecikti ben de çok umutlanmıştım doktor rahim duvarı kalınlaşmış dedi heveslendirdi adet olmadığım için öyle olmuş söktürücü kullanmıştım ben , adet ol kurtul yeniden dene

Hanımlar iyi akşamlar. Bir şey soracagim. Şimdi benim ovulasyonda eşit koyuluk yok ama çok yakın görünüyor. Ben de mutlu oldum demek yumurtlama var diye. 2-3 saat sonra WC ye gittim baktım pembe akıntı. Geçen ay da bir günlük.boyle.pembe akıntım oldu. Yumurtlamadan galiba daha önce böyle olan oldu mu? Eşim.hasta olduğu icin değerlendirme şansım yok bu ay zaten il dışındaydı 3 gün oldu geldi hasta oldu ama kendimi takip etmek açısından anlamaya calisiyorum
Böyle kanamalar oluyor bazı kadinlarda akıntı durumunu takip edin ve teste devam edin☺️

Back
X