- 2 Mayıs 2025
- 845
- 368
- 18
- 27
Kız daha bir sürü zaman varmış ya ay azalmıyor daValla benim var olan belirtiler gitti zaten arada kasık batması oluyor sadece8 gün var daha ya nasıl dayanacağım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız daha bir sürü zaman varmış ya ay azalmıyor daValla benim var olan belirtiler gitti zaten arada kasık batması oluyor sadece8 gün var daha ya nasıl dayanacağım
![]()
Ayy senin günün gelmişKızlar benim de kasık ağrım vardı 5-6 gündür ama bugün ağrı pek hissetmedim bat 3 Haziran çok az kaldı gecikme olursa test yapcam çok stresli ya süreç , herkes düşünmeyin diyor ama elde değilbi yandan hamile değilim gibi hissediyorum bir yandan da o kadar denedik olur falan diyorum öff çok karmaşık işler
![]()
Hiç sorma aynı yerde sayıyorum sankiKız daha bir sürü zaman varmış ya ay azalmıyor da![]()
Ayy evettt geldi geldi ama regl olmazsam iyi belirtiler benzer oluyor çünkü bu süreçteAyy senin günün gelmiş![]()
Evet pikten sonra şiliklesince çatladı anlamına geliyordöngünün kaçıncı gunundesin
Elimde 5 test var 4 gün kala bile başlayabilirim benHiç sorma aynı yerde sayıyorum sanki![]()
Olmazsın inşallahAyy evettt geldi geldi ama regl olmazsam iyi belirtiler benzer oluyor çünkü bu süreçte![]()
Sadce pik olan gün değil de ondan önceki gün de önemli o yüzden iki güne bir ilişki olması önemliSat 17 Nisan
Bugün 14.gün
Uygulamaya göre bugün pik ama test pik göstermedi. Bu günü es geçtim ben de
4 gün kala çıkabilir benceElimde 5 test var 4 gün kala bile başlayabilirim ben![]()
Evet varsa çıkması lazim bu sefer çok korkuyorum test yapmaya4 gün kala çıkabilir bence![]()
Ay hadi İnşallah uğurlu gelsin burası çift çizgileri görelimBat 11 haziran çatlama 28 mayıs26-28 değerlendirdim öncesinde rahim filmi çektirdim yasaktı.. Takviyeler kullanıyoruz. Hadi bakalım..
ay insallah cok aminAy hadi İnşallah uğurlu gelsin burası çift çizgileri görelim![]()
Sadce pik olan gün değil de ondan önceki gün de önemli o yüzden iki güne bir ilişki olması önemlidöngünüz kaç gün genellikle bat 'tan 14 gün önce oluyor yumurtlama
İnsllah en yakın zamanda görürsün balım, Rabbim gönlüne göre verisnÇarşambayı değerlendirmiştim
2 gün ara vermiş olacağım.
Döngüm birkaç aydır 31di. Ondan önce hep 28 gündü.
bu ay da 28.günde oldum.
2 güne pik görürüm diye düşünüyorum![]()
Aynıyız canım inşallah hayırlı haberleeimiznolsunMerhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelimmi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda bukuşalım![]()