• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar sat 15 nisan hala regl görmedim en son gecikmenin 11. günü kan verdim negatif doktor kontrolünde de herşey yolunda dedi. İstersen adet söktürücü yazayım dedi kullanmak istemedim. Bugün 15 gün idrar testi yaptım yine negatif beyaz akıntım kasıklarımda batma ara ara bel ağrım oluyor göğüslerim de sadece bastırınca hassasiyet oluyor. Geç döllenme olabilir mi yada olsaydı şimdiye belli olmaz mıydı yaşayan yada bilgisi olan var mı
kan ver yine kesin olsun sonuç

bir mana beklemeyeyim mi .d yumurtlamam bitti 2 gün önceydi hala geliyor pembe kanama geldi şimdi hafif kahve anlamadım
Yumurtlamada hormon değişimi yüzünden rahim bazen küçük bir parça sökülüp kanayabiliyor büyük ihtimalle o ara kalan atılmıştır bende de oldu ama emin değilim tabi 😅

Yumurtlamada hormon değişimi yüzünden rahim bazen küçük bir parça sökülüp kanayabiliyor büyük ihtimalle o ara kalan atılmıştır bende de oldu ama emin değilim tabi 😅
Tamamdır yaa heveslenmeyeyim yani😂 ama istiyoruz her şeyi de belirti arıyoruz🥹

Kızlar merhaba benimde bat 10 haziran eğer o gün regl olmazsam 11inde test yaparım sanırım.. ama Allah biliyor ya hiç ümidim yok bu ay nedense inşallah hepimiz güzel pozitif sonuçlar alırız

Selam kızlar bat 6 haziran 5 de olabilir belirtim yok bir gebenin günlüğü gölge çizgi labo negatif yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😁

kızlar saat 20:00 saatinden itibaren psikolijik mi bilemedim ama sık idrara çıkmaya başladım ve su tüketimi az yok gibi birşey hele az önce yarım saat ara ila hatta o kadar olmadı 2 kere idara çıktım idrar yolu enf değilimdir dimi ya yanma felan yok çünkü normalde idrar yolu enf olduğumda yanmam olur sonra sık çıkarım aay şu zaman çabuk geçsin

Evet ilk iki dakika içinde çıktı ertesi güne labo yaptım bembeyaz zaten pek güvenmiyorum bir gebenin günlüğüne
ben daha önceden bir gebenin günlüğü sayfasından yumurtlama testi almıştım içinde çıkan testte pozitif olduğunu öğrenmiştim ilk gebeliğimde atsana remine bakalım

ben daha önceden bir gebenin günlüğü sayfasından yumurtlama testi almıştım içinde çıkan testte pozitif olduğunu öğrenmiştim ilk gebeliğimde atsana remine bakalım

Eklentiler

• IMG_6902.webp
    IMG_6902.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 15
Back
X