BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Benıde ekler misiniz Bat 7 haziran testi 4-5 haziran gibi yapmayı düşünüyorum

Harika olmuş canım. Bende testi 10 haziranda yapacağım. Yumurtlamaya göre de adet tarihim 10 Haziran gibi oluyor

Test tarihi yaklaşanlar neler hissediyorsunuz, belirtileriniz var mı? Benim bugün yumurtlama üstünden 5. günüm henüz bir belirti yok

Test tarihi yaklaşanlar neler hissediyorsunuz, belirtileriniz var mı? Benim bugün yumurtlama üstünden 5. günüm henüz bir belirti yok
Benim yumurtlama üstüne 3.gün ne zaman başlıyor acaba belirtiler

Benim yumurtlama üstüne 3.gün ne zaman başlıyor acaba belirtiler
Benim ilk gebeliğimde adete birkaç gün kala kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim olmuştu. Aynı akşam sabah regl olacakmışım gibiydi. Uyku hali oluyordu. Birde bağırsak gazım olmuştu. Karnımın içi hava dolu gibiydi. Bakalım beklemedeyim.

Yani benim beli ağrıyor ve sol kaşığım batıyor psikolojik midir nedir çok erken ama

Yani benim beli ağrıyor ve sol kaşığım batıyor psikolojik midir nedir çok erken ama
Tabi bu söylediğim belirtiler yumurtlama üzerinden 12-14 gün sonrası falan oluyor. Yani şuan bir belirti aramak için çok erken, tuttuysa bile yerleşip belirti vermesi en az 12-14 gün sürüyor

Tabi bu söylediğim belirtiler yumurtlama üzerinden 12-14 gün sonrası falan oluyor. Yani şuan bir belirti aramak için çok erken, tuttuysa bile yerleşip belirti vermesi en az 12-14 gün sürüyor
Evet evet zaten öyle ama bu ay hep oldu ya yumurtlama göremiyodum ben heralde ondan

Evet evet zaten öyle ama bu ay hep oldu ya yumurtlama göremiyodum ben heralde ondan
Heyecanlı bekleyişşş Bel ağrısı bende de var ama benim zaten bel fıtığım olduğu için hep ağrım oluyor. Belirtiye yoramadım onu

Heyecanlı bekleyişşş Bel ağrısı bende de var ama benim zaten bel fıtığım olduğu için hep ağrım oluyor. Belirtiye yoramadım onu
Heyecanlı ve korkulu çok geçmiş olsun olacak mı acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…