BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Bu tablo hepimize uğurlu gelsin inşallah

Kızlar bana bi akıl verin benim aşın 2 sine kadın doğuma randevum var üni hastahanesinde amh bakabilir mi yoksa git adet dönaminde mi gel der

Amh adet dönemi haricinde de bakılıyor canım
teşekkür ederim canım burda devlette diger hormonlara baktırdım ama amh bakmıyoruz üni hastanesi git dediler bende pazartesiye randevu buldum amh baktırmaya diye gidip aaaaaa hamilesin kız sen derler inşallah

Ben 2 kere çektirdim onu 2 yıl arayla ama bişey çıkmadı çok şükür bende amh düşüklüğü var sadece başka sorunum yok
Bende de yüksekliği ama pkos değilsin pkosa meyillisin dikkat et dedi ilaç takviye vs verdi 27sinde çatlamam oldu 28’i doktora gittim yeni çatlamış dedi daha belirtim yok erken

Bende de yüksekliği ama pkos değilsin pkosa meyillisin dikkat et dedi ilaç takviye vs verdi 27sinde çatlamam oldu 28’i doktora gittim yeni çatlamış dedi daha belirtim yok erken
Zaten çok belirti de aramamak lazım insan daha çok stres oluyor benim regl belirtilerim aynı gebelik belirtileri gibi yani belirtilerime göre her ay hamile olmam lazım öyle olunca da ayırt edemiyorum iki gebelik geçirdim ikisinde de reglden farklı bi belirti yaşamadım tek fark gecikmeydi.

Benim testlerim niye böyle oldu acaba
Bilginiz var mı?
17 mayıs sat
25 mayıs itibariyle testlere başladım
29 mayıs hariç her gün yaptım testi.

Pik görürüm diye bekledim ama olmadı.
Az önce 2.idrarla yaptım.koyulaşma beklemiştim fakat Hiç çizgi yok bu kez. Sadece 28 mayısta biraz belirgindi çizgi. O günü ve dünü değerlendirdik. O kadar.
Göğüslerim de hassas aslında. Yumurtlama evresinde böyle oluyor acıyor dokununca.

Bat 16 haziran.15 gün var regle. Ama daha geç de olabilir bat. Çünkü daha önce 31 günde bir olurken bu ay 28 oldu. O sebeple değişebilir.
Yorum bekliyorum
Yani hala pik olma ihtimali var mı yoksa bitti mi?

Günaydın kızlar durumlar nasıl?

Ben galiba umudumu kaybediyorum. Çok üzülüyorum yaa. Göğüs hassasiyeti çok azaldı, akıntım tamamen kesildi, kasık ağrım azalıyor.
Bence hamilelik oluşmadı, adete doğru gidiyorum

Günaydınn bende de hiç belirti yok benim de umudum yok gibi bat 10 yün var

Vallahi ben bu testleri denemedim o yüzden bilgim yok. İnşAllah en doğru zamanı yakalaya bilmişsindir.

İsyaaan artık yaa. Kafamızdan ata bilsek olacak ta atamiyoruz.
Asla atamıyoruz beklenti İçinde olduğumuz için nasıl bir belirti aramalıyım onu da bilmiyorum tek belirtim olursa 2 gün önce gelen pembe leke başka hiçbir şey yok yerleşme kanaması değil dediler onu da

Asla atamıyoruz beklenti İçinde olduğumuz için nasıl bir belirti aramalıyım onu da bilmiyorum tek belirtim olursa 2 gün önce gelen pembe leke başka hiçbir şey yok yerleşme kanaması değil dediler onu da
Neden değil dediler. Ola bilir neden olmasın ki. Belki yumurtlama daha erken oldu iki gün önce de yerleşme kanaması yaşadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…