Öbür aya yumurtanı besleyecek takviyeler al güzelce değerlendir canım inşallah en yakın zamanda gebe oluruzÖyle bir akıntım yok. Ben Aralik ayında Leep işlemi oldum ondan beri vajinal olarak akıntım pek olmuyor. Doktor o zaman geçici dedi bir daha da gitmedim
Ayyy hadi hayırlısıBugün pik gördüm bende belirtilerim de var zaten hadi hayırlısı
Bizimki Çarşamba çarşafa dolandı gibi oldu artık kısmet bı kasma durumum olmadığı için sorun etmedim ama denemek de isterdimÖbür aya yumurtanı besleyecek takviyeler al güzelce değerlendir canım inşallah en yakın zamanda gebe oluruz
Öbür ayaBizimki Çarşamba çarşafa dolandı gibi oldu artık kısmet bı kasma durumum olmadığı için sorun etmedim ama denemek de isterdim
Bu tablo hepimize uğurlu gelsin inşallah
İsim BAT Test Sonuç Lavinn9 12 Haziran 10 Haziran nryyy 12 Haziran 10 Haziran @akantus 14 Haziran 12 Haziran @Delaljiyan 7 Haziran 5 Haziran @bocek345 8 Haziran 6 Haziran @venusunannesi 10 Haziran 8 Haziran @yesmakarna 9 Haziran 7 Haziran @asenamoon 18 Haziran 16 Haziran bettysbb 5 Haziran 3 Haziran P PembePaltolu 12 Haziran 10 Haziran
@aydk 14 Haziran 12 Haziran @frdszr 10 Haziran 8 Haziran @tugceZMR 3 Haziran 1 Haziran M mubbtela 10 Haziran 8 Haziran Bahar7777 16 Haziran 16 Haziran @Dua ile ...???... ...???... VivaLaJuicy 16 Haziran 14 Haziran @ElizabethBennettt 8 Haziran 3 Haziran @Lavantaakokusu 10 Haziran 8 Haziran @pluviophilep7 10 Haziran 8 Haziran
@simge43 13 Haziran 11 Haziran @Mrs Dalloway 7 Haziran 5 Haziran @Biranneadayi2024 8 Haziran 6 Haziran @targof 5 Haziran 3 Haziran tombaa 11 Haziran 9 Haziran @soguknevalee 12 Haziran 10 Haziran @etf 11 Haziran 9 Haziran @Lara4110 12 Haziran 10 Haziran
Oooo ilk pozitif gelsin inşallahEllerine sağlıkkken erken benmişim ya çok heyecanlandım
Amh adet dönemi haricinde de bakılıyor canımKızlar bana bi akıl verin benim aşın 2 sine kadın doğuma randevum var üni hastahanesinde amh bakabilir mi yoksa git adet dönaminde mi gel der
teşekkür ederim canım burda devlette diger hormonlara baktırdım ama amh bakmıyoruz üni hastanesi git dediler bende pazartesiye randevu buldum amh baktırmaya diye gidip aaaaaa hamilesin kız sen derler inşallahAmh adet dönemi haricinde de bakılıyor canım
Ayyy inşallahteşekkür ederim canım burda devlette diger hormonlara baktırdım ama amh bakmıyoruz üni hastanesi git dediler bende pazartesiye randevu buldum amh baktırmaya diye gidip aaaaaa hamilesin kız sen derler inşallah
Bende de yüksekliği ama pkos değilsin pkosa meyillisin dikkat et dedi ilaç takviye vs verdi 27sinde çatlamam oldu 28’i doktora gittim yeni çatlamış dedi daha belirtim yok erkenBen 2 kere çektirdim onu 2 yıl arayla ama bişey çıkmadı çok şükür bende amh düşüklüğü var sadece başka sorunum yok
Zaten çok belirti de aramamak lazım insan daha çok stres oluyor benim regl belirtilerim aynı gebelik belirtileri gibi yani belirtilerime göre her ay hamile olmam lazımBende de yüksekliği ama pkos değilsin pkosa meyillisin dikkat et dedi ilaç takviye vs verdi 27sinde çatlamam oldu 28’i doktora gittim yeni çatlamış dedi daha belirtim yok erken
Günaydınn bende de hiç belirti yok benim de umudum yok gibi bat 10 yün varGünaydın kızlar durumlar nasıl?
Ben galiba umudumu kaybediyorum. Çok üzülüyorum yaa. Göğüs hassasiyeti çok azaldı, akıntım tamamen kesildi, kasık ağrım azalıyor.
Bence hamilelik oluşmadı, adete doğru gidiyorum
Vallahi ben bu testleri denemedim o yüzden bilgim yok. İnşAllah en doğru zamanı yakalaya bilmişsindir.Benim testlerim niye böyle oldu acaba
Bilginiz var mı?
17 mayıs sat
25 mayıs itibariyle testlere başladım
29 mayıs hariç her gün yaptım testi.
Pik görürüm diye bekledim ama olmadı.
Az önce 2.idrarla yaptım.koyulaşma beklemiştim fakat Hiç çizgi yok bu kez. Sadece 28 mayısta biraz belirgindi çizgi. O günü ve dünü değerlendirdik. O kadar.
Göğüslerim de hassas aslında. Yumurtlama evresinde böyle oluyor acıyor dokununca.
Bat 16 haziran.15 gün var regle. Ama daha geç de olabilir bat. Çünkü daha önce 31 günde bir olurken bu ay 28 oldu. O sebeple değişebilir.
Yorum bekliyorum
Yani hala pik olma ihtimali var mı yoksa bitti mi?
Eki Görüntüle 3599538
İsyaaan artık yaa. Kafamızdan ata bilsek olacak ta atamiyoruz.Günaydınn bende de hiç belirti yok benim de umudum yok gibi bat 10 yün var
Asla atamıyoruz beklenti İçinde olduğumuz için nasıl bir belirti aramalıyım onu da bilmiyorum tek belirtim olursa 2 gün önce gelen pembe leke başka hiçbir şey yok yerleşme kanaması değil dediler onu daİsyaaan artık yaa. Kafamızdan ata bilsek olacak ta atamiyoruz.
Neden değil dediler. Ola bilir neden olmasın ki. Belki yumurtlama daha erken oldu iki gün önce de yerleşme kanaması yaşadınAsla atamıyoruz beklenti İçinde olduğumuz için nasıl bir belirti aramalıyım onu da bilmiyorum tek belirtim olursa 2 gün önce gelen pembe leke başka hiçbir şey yok yerleşme kanaması değil dediler onu da
Bilemiyorum ki ovülasyon kanaması olabilir dediler yumurtam çatladıktan 2 gün sonra olduNeden değil dediler. Ola bilir neden olmasın ki. Belki yumurtlama daha erken oldu iki gün önce de yerleşme kanaması yaşadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?