• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Bence şuan erken çıkması için canım , ben yumurtlama günlerinde üst üste 3 gün ilişki denemiştim akıntı gördüğümde yani . Acaba bu ay ovulasyon testi mi alsam belki ben yanlış biliyorumdur yada yumurta çatlamıyordur en azından erkenden doktora giderim bilmiyorum kafam çok karışık oturdum ağlıyorum
Cok fazla taktın canım kendini yıpratma. Canını sıkma olmadıysa da gelecek ay için tekrar denersin . Yerinde olsam test alırım en azından yumurtlama görüp catladigindan emin olabilirsin. İçin daha rahat olur bazen emin oldugumjz yumurtlama günleri bile değişkenlik gösterebiliyor. Kafaya takmamak çok zor. İnan bu sayfalardan çıkamıyor insan. Ama yoksa bile insan kendisini yıpratiyo bence kafanı dinle bir iki gün girme buralara daha iyi gelecektir.

Benimde son adet 6 Mayıs yumutlamadan sonra geçmeyen sol kasık ve bel ağrım var kasığım özellikle eğilince batıyor gögüslerim de cercevenin etrafında acıma var donunca uygulamaya göre 1 haziran olmam gerekliydi benim hesaplama göre bugün olmam lazım bakalım ne olacak
İnsallah bebeginnseninledir🌸 ben cok erken yaptim simdi buyuyecekmi diye endiselyim

Ayrı bir stres yaratır diye korkuyorum , kafama şey takıldı yumurtlama günü ilişki olmasına rağmen gebelik olmadıysa ikimizden birinde bir sıkıntı vardır dimi
Hayır bazen her iki tarafında hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen olmiyor çok okudum böyle mesajları. Belki yumurta yeteri kadar olgunluğa gelmeden çatlıyor dur. Ben geçen ay adetin 4. Gününden itibaren 10 gün boyunca sabah akşam aç karna çörekotu bal tarçın kürü yaptım. Bu ay hiç YUMURTLAMA-- göreceğimi sanmıyordum ama aşırı göğüs ağrısından bir yapayım dedim kopkoyu bir yumurtlama gördüm. Sende dene istersen

İnşallah canım benim , bak benim hiç bebeğim olmadı hiç hamile kalamadım bunu 10 aydır yaşıyorum anneler gününde ağlamaktan bayılacaktım yani ama ne yapayım veren Allah dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor ya

Canım benim inşallah mutlu haberi alırsın.
İki arkadaşım 1 yıl denediler sonunda 2si de hamile kaldı kendiliğinden. Biri hamile diğeri doğurdu bile.
Olacak illa ki

Hayır bazen her iki tarafında hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen olmiyor çok okudum böyle mesajları. Belki yumurta yeteri kadar olgunluğa gelmeden çatlıyor dur. Ben geçen ay adetin 4. Gününden itibaren 10 gün boyunca sabah akşam aç karna çörekotu bal tarçın kürü yaptım. Bu ay hiç YUMURTLAMA-- göreceğimi sanmıyordum ama aşırı göğüs ağrısından bir yapayım dedim kopkoyu bir yumurtlama gördüm. Sende dene istersen
Onu ben de deniycem eger bu ay adet olursam

Daha 5 gün varmış inan bana kan verip negatif görüp adetten sonrada öğrenen var. Bu ay böyle olmadı diyelim diğer ay yumurtlama takibi yaparsın illaki tutacak sabretmeyi öğreniyoruz işte.. ben kürtaj olduğumdan beri sürekli test yapıyordum bu aya kadar biraz yavaşladım testlere verdiğim parayla oooo. Takınca daha da zorlaşıyor
Evet takmamak lazım bence de

İnşallah canımın içi hepimizin evi müjdelesin bebislerle her şeyin bir vakti zamanı var üzülmemek elde değil ama daha adetin gelmedi dur bakalım ❤️❤️
Adet ağrım var sanki olacak canım
Tam tarifini yazabilir misin canım deneyeyim

Back
X