• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ayrı bir stres yaratır diye korkuyorum , kafama şey takıldı yumurtlama günü ilişki olmasına rağmen gebelik olmadıysa ikimizden birinde bir sıkıntı vardır dimi
Her şey normal olsa bile her ay gebe kalma olasığımız %25miş. O yüzden 1 yıl boyunca deneyin, olmazsa muayeneye gelin diyor doktorlar. Hemen stres yapmayın lütfenn

Ayrı bir stres yaratır diye korkuyorum , kafama şey takıldı yumurtlama günü ilişki olmasına rağmen gebelik olmadıysa ikimizden birinde bir sıkıntı vardır dimi

Alakasi yok canim kac aydir deniyosunuz? Bizim 4 ay oldu bir sorun yok hep yumurtlama takibiyle deniyorum ama bak bende bi uygulama var yumurtlamanin bile en iyi gununde ihtimal %33 gosteriyor.

Eklentiler

• IMG_6196.webp
    IMG_6196.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 21
Bir de gerçekten insan birşeyin üstüne ne kadar çok düşerse o şey o kadarzor elde ediliyor ne zaman akışa bıraksa o zaman daha kolay ama gel görki biz umursamamayı bilmiyoruz

Kızlar bugün sabah lavaboda az bi kan geldi damarlanma seklinde açık renkliydi sonra bir daha gelmedi. Gelişme oldukça yazcam

Ayyy ben de kova 🥹🥹

Ben çocuğum kova olsun diye bu ay hamile kalmayı çok istemiştim😄 akıl burcudur zekidir deniyor diye istemiştim. Annem de kova ve baya akıllı bir kadın.
Şubata geliyor çünkü doğum bu ay olursa.
Olmazsa balık😵‍💫balığı da hiç sevmem ben de balığım diye istemiyorum😄
Nasip. İşin şakası tabii ama kova isterdim cidden😁

Kova 🤣 ben yeniyim bu deneme işinde size fazla takıntılı gelmiş olabilirim korunmayı bırakınca olacak sandım o yüzden bu hayal kırıklığı
Yeminle anladım. Eşim kova aşırı sabırsız. Birşey olacaksa şimdi olmalı aslaa beklemeye tahammülü yoktur. Bekle deyince kafayı yer bana da yarayı yedirir😂

Ben çocuğum kova olsun diye bu ay hamile kalmayı çok istemiştim😄 akıl burcudur zekidir deniyor diye istemiştim. Annem de kova ve baya akıllı bir kadın.
Şubata geliyor çünkü doğum bu ay olursa.
Olmazsa balık😵‍💫balığı da hiç sevmem ben de balığım diye istemiyorum😄
Nasip. İşin şakası tabii ama kova isterdim cidden😁
Ye erkek olursa? Kova erkeği kimseye tavsiye etmem. 🥹 Gelecekteki gelinine yazık

Ye erkek olursa? Kova erkeği kimseye tavsiye etmem. 🥹 Gelecekteki gelinine yazık

Doğruu. Ben kızları düşünerek yorumladım hep.
Hiç kova erkeği tanımadım. Bilmiyorum ki. 🫨 aslında kızım var bi de oğlum olsa güzel olurdu. Kız ve erkekte farklı olacağını hiç düşünmedim🤔

Gece dedigim gibi peceteye lekelenme geldi canim acik renkli biseydi. Suanlik yok ama baya adet olmadan onceki sancim var yarin falan olacakmisim gibi… hayirlisi olsun artik erken test yapmaya gerek yokmus
Hayırlısı olsun hepimiz için. Ama belki de sende lekelenmedir, bak kaç kişi burada öyle hamile kaldı. Regl geldiğini sandı ama aslında hamileymiş. Yine de umutlanmamak lazım ama henüz emin olamayız da.

Bende bu sabah artık yeter dedim test yaptım negatif çıktı. Aşırı üzgünüm şuan.

kızlar buraya girmicem demiştim ama dayanamayıp tekrar tekrar giriyorum bugün bel ağrım var ara ara kendini belli ediyor. Benim gazım hep var huzursuz bağırsak sendromundan dolayı ve iç çamaşırım sürekli ıslanacak gibi hissediyorum her an birşeyler gelecek gibi afedersiniz öyle his var aşağı tarafta. Ellerimin avuç içlerinde yanma var birde uyandığımdan beri su içmeden 3-4 kere idrara çıktım iştahım çok açıldı doymuyorum tabi bunlar regli olacağım zamanda da oluyor iştah vs. lavaboda şeffaf az bir şey akıntı gördüm peçeteye silince kafam allak bullak kanı çok erken verdim negatifi gördüm

kızlar buraya girmicem demiştim ama dayanamayıp tekrar tekrar giriyorum bugün bel ağrım var ara ara kendini belli ediyor. Benim gazım hep var huzursuz bağırsak sendromundan dolayı ve iç çamaşırım sürekli ıslanacak gibi hissediyorum her an birşeyler gelecek gibi afedersiniz öyle his var aşağı tarafta. Ellerimin avuç içlerinde yanma var birde uyandığımdan beri su içmeden 3-4 kere idrara çıktım iştahım çok açıldı doymuyorum tabi bunlar regli olacağım zamanda da oluyor iştah vs. lavaboda şeffaf az bir şey akıntı gördüm peçeteye silince kafam allak bullak kanı çok erken verdim negatifi gördüm
Elinizde erken gebelik testi varsa bi baksanız aslında

A aydk askim şimdi hastaneden geldim sonuçlar taa bayram sonuna kaldı maalesef aç değildim diye bakmadı yarın vercem kan alelacele aldığım için randevuyu aç gidemedim , doktor beta bakmayalım çok erken 8 gün varsa çıkmaz dedi

Hayırlısı olsun hepimiz için. Ama belki de sende lekelenmedir, bak kaç kişi burada öyle hamile kaldı. Regl geldiğini sandı ama aslında hamileymiş. Yine de umutlanmamak lazım ama henüz emin olamayız da.

Bende bu sabah artık yeter dedim test yaptım negatif çıktı. Aşırı üzgünüm şuan.

Canim benim uzulme. Erken test yapmayalim artik gercekten gereksiz bir yipranma. Dun butun gun dusundum arasitrdim kendime zehir ettim gunu ne oldu? Gece lekelenmem geldi yani gercekten zor biliyorum ama hayatin akisina kendimizi birakmamiz lazim yoksa akil sagligi gidecek…

Kac gun var suan bata??

Kızlar chatgpt den hamilelik belirtilerinizi tablo olarak yapmasını isteyin o şekilde buraya atar mısınız herkes böyle yaparsa daha net biliriz kimde ne belirti olduğunu

Back
X