- 2 Mayıs 2025
- 984
- 449
- 18
- 27
Ay sakın öyle düşünmeayy sanki hasta olucam tutmayacak hissi geldi bir anda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sakın öyle düşünmeayy sanki hasta olucam tutmayacak hissi geldi bir anda![]()
Benim de öyle ama güzel düşünmeye çalışıyorumCanım iyi akşamlar. Ben bugün baya yoğundum pek bakamadım buralara. Bayram tatiline erken çıktık. Yoğunluktan günler çabuk geçer artık benim inşallahBende şuan sıfır belirti, hiç bir his yok hayırlısı olsun.
İnşallah güzel sonuçlar olsunKızlar merhaba benimde bat 10 haziran eğer o gün regl olmazsam 11inde test yaparım sanırım.. ama Allah biliyor ya hiç ümidim yok bu ay nedense inşallah hepimiz güzel pozitif sonuçlar alırız
Tamam olur bende 10unda yaparım ozaman sonucu atarım burayaBiz hep beraber ayın 10’unda yapıyoruz sende yap bizimle :)
Test yapıcak mısın canım adetten önce? Ben 2-3 gün kala yapayım diyorumAynıyız gerçektenbenim de yumurtlama bitti değerlerdendirme işleri de bitti öyle bekliyorum
olmazsa diye korkuyorum
Bayram sonuna randevu alayım gideyim en iyisi tekrar herşey netlik kazanır böyle gerginlik çok kötü gerçekten11 günde belli olurdu canım iki ay önce adetim 18 gün gecikti ben de çok umutlanmıştım doktor rahim duvarı kalınlaşmış dedi heveslendirdi adet olmadığım için öyle olmuş söktürücü kullanmıştım ben , adet ol kurtul yeniden dene
Bayram sonuna randevu alayım hem beta hem hormon testi yaptırayım teşekkürler yorumun içinkan ver yine kesin olsun sonuç
Evet iki gün kala yapıcamTest yapıcak mısın canım adetten önce? Ben 2-3 gün kala yapayım diyorum
Evet evet ama umudunu kaybetme ben de çok negatif gördüm ama bir gün pozitifi göreceğizBayram sonuna randevu alayım gideyim en iyisi tekrar herşey netlik kazanır böyle gerginlik çok kötü gerçekten![]()
İnşallah canım birgün elbetEvet evet ama umudunu kaybetme ben de çok negatif gördüm ama bir gün pozitifi göreceğiz![]()
orası öyle tabi benim için son şans gibi birsey eşim istemiyor olursa şans olucak bunları yazarken ay fena midem yandı ama bunu belirtilen saymıyorumAy sakın öyle düşünmehep güzel seyler düşün her ay yeni bir umut olmazsa buradayız yine devam edeceğiz ama kötü düşünme lütfen
Bebiş mi istemiyor eşinizorası öyle tabi benim için son şans gibi birsey eşim istemiyor olursa şans olucak bunları yazarken ay fena midem yandı ama bunu belirtilen saymıyorum
Yaptım bekleyumben olsam hemen yapardım :)
İyi duyolar laboya o şüzden negatif sonucuna inanıyorum bakalım güzel haberler alırsınız inşallah sizdeBende de labo var. Onunla yapacağım. İlk gebeliğimde de onunla öğrenmiştim regle 3 gün kala silik çizgi şeklinde
İnşallah sonucunu yaz mutlakaİyi duyolar laboya o şüzden negatif sonucuna inanıyorum bakalım güzel haberler alırsınız inşallah sizde
Sabahki awox negatifİnşallah sonucunu yaz mutlaka![]()
evet 1 tanr yeter diyorTamam
Bebiş mi istemiyor eşiniz
hadi insallahYaptım bekleyum![]()
ne zamandi regli tarihi belki gec dollenmedirSabahki awox negatif