• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Canım iyi akşamlar. Ben bugün baya yoğundum pek bakamadım buralara. Bayram tatiline erken çıktık. Yoğunluktan günler çabuk geçer artık benim inşallah😅🤣 Bende şuan sıfır belirti, hiç bir his yok hayırlısı olsun.
Benim de öyle ama güzel düşünmeye çalışıyorum❤️☺️ sen şimdi kosturmadan unutursun vakit hemen geçer☺️☺️

11 günde belli olurdu canım iki ay önce adetim 18 gün gecikti ben de çok umutlanmıştım doktor rahim duvarı kalınlaşmış dedi heveslendirdi adet olmadığım için öyle olmuş söktürücü kullanmıştım ben , adet ol kurtul yeniden dene
Bayram sonuna randevu alayım gideyim en iyisi tekrar herşey netlik kazanır böyle gerginlik çok kötü gerçekten 🥺

Ay sakın öyle düşünme 🥹🥹 hep güzel seyler düşün her ay yeni bir umut olmazsa buradayız yine devam edeceğiz ama kötü düşünme lütfen
orası öyle tabi benim için son şans gibi birsey eşim istemiyor olursa şans olucak bunları yazarken ay fena midem yandı ama bunu belirtilen saymıyorum

Back
X