• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Gittim Predictor ve iki marka daha aldım hepsi negatif arkadaşlar üzgünüm . Predictory yapmadan önce kontrol amaçlı resmini çektim T nin olduğu yerde bariz bir gölge var sanırım onunla karıştırdım . Bir daha asla tek bir test dahi yapmayacağım hepsi para tuzağı çok sinirliyim
Ay evet resmen gölge var ya 😔 bir de bu markaya en güvenilir marka diyolar ben de çok üzgünüm 😔

5 Aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz ve 3 aydır sürekli aynı şikayetlerle doktora gittim kan verdim ama negatif çıktı o yüzden bu ay bekleyeyim dedim
Ben de keşke 5 aylık evliyiken baslasaydim diyroum en iyisini yapmışsın tez zamanda olsun inşallah

Gittim Predictor ve iki marka daha aldım hepsi negatif arkadaşlar üzgünüm . Predictory yapmadan önce kontrol amaçlı resmini çektim T nin olduğu yerde bariz bir gölge var sanırım onunla karıştırdım . Bir daha asla tek bir test dahi yapmayacağım hepsi para tuzağı çok sinirliyim
Canım o gölge üstteki şeffaf kapağın yansıttığı gölge ben bu tip testlerde testi yapmadan önce o şeffaf pencereyi çıkarıp sonra yapıyorum yada testin içini açarak bakıyorum. O gölge şeffaf kapakçık sayesinde oluyor ışık vurunca yansıma oluyor

Back
X