• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar herkese iyi bayramlar 😇 adetime 3 ya da 4 gün kaldı. Ve dayanamadım bu sabah bende test yaptım. Maalesef pırıl pırıl bir negatif 😌😌 innovita ovülasyonların içinden çıkan gebelik testini yaptım bilmiyorum en az kaç hcg yi algılıyor ama olsa birazcık bile silik çıkardı diye düşünüyorum… Hakkımızda hayırlısı inşallah 🙏🏼 İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırım 🙏🏼
Herkesin pozitifini beklerken bir bir negatif diyoruz 😔 inşallah etken yaptığımız için yoktır

Ben 35 esim 43 yasinda. Bu kış iki aşılama tedavisi olduk basarisiz. Yaş sıkıntısı olmasa erken daha haklısınız 😊
Anladım ❤️ yaşınız gerçekten genç inşallah gönlünüzce olur tez amanda bebeğinize kavuşursunuz

Acaba sence perşembe mi yoksaaa Salı mı yapıyım testi 😂
Benim elimdeki testler bitti eczaneye gitmek istemiyorum eşime test aldırmak da istemiyorum hep umutlaniyor oda benim gibi.
Sipariş ettiğim testler perşembe gelir büyük ihtimalle. O zamana kadar adet olmazsam yaparım. Hepimiz perşembeyi bekleyelim zaten o zamana kadar adet olursak teste gerek kalmayacak. İnşallah olmayız 🤲🏻🥹

Ah canımın içi keşke ikimizin de olsa , şimdi izne gidicez 3 hafta sonra herkesin bebeği var inan kucağıma alamıyorum eline çok yakıştı sizin yok mu daha diyecekler diye gidip odalara ağlıyorum … Bizim de bunları yaşayacağımız varmış 😔
Her bayram hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz.. kendi babannem elini karnıma koydu boş musun dedi.. ne diyim ki ben..

Benim bel ağrım falan da gitti çok tadım kaçtı ya , ne zaman anne olcam ben Allah aşkına yaşım 27 daha bir kere hamile bile kalamadım ya . Allahım şu bayram günü halimize acı nolursun bir tane sağlıklı evladım olsun ya şu evimde ben de bayram görebileyim 😔
Ben de 27 yaşındayım.. atanmadan çocuk yapmayacağım dedim atandım 1 sene oldu 6-7 aydır deniyoruz olmuyo bi şekilde acaba dedim yanlış mı yaptım evlenir evlenmez yapsamıydık.. 🥹 hiçbir sorunum yok eşimin de öyle
Regl olscak gibiyim karnım ağrıyor rabbim bizlere hayırlı nesiller hayırlı evlatlar nasip eylesin

Back
X