Bat 13,14,15,16 EKİM olanlar gelin birlikte bekleyelim 🐣

Hamile olabilirsin canım o zaman bir kaç gün sonra kan testi verebilirsin
Olabilirim bilmiyorum.Bu ay ilk defa basima geldi zaten ilk korunmasiz iliskimdi.sadece yumurtlama tarihim bir gun gecti benim tahminime gore..Size yazdiktan sonra dun aksam az bir sey geldi sonra afedersin kahverengimsi acik akintiya çevirdi.Yani hic boyle olmazdim.Biraz daha bekleyip idrar testi yapcam

Olabilirim bilmiyorum.Bu ay ilk defa basima geldi zaten ilk korunmasiz iliskimdi.sadece yumurtlama tarihim bir gun gecti benim tahminime gore..Size yazdiktan sonra dun aksam az bir sey geldi sonra afedersin kahverengimsi acik akintiya çevirdi.Yani hic boyle olmazdim.Biraz daha bekleyip idrar testi yapcam
Benimde ilk defa bu ay regl ilk gün çok aşırı kanama vardı ve parçalara vardı 2. Günden sonra kahve leke şeklinde gelmeye başladı normalde benim regl 3. Güne kadar kanamam olurdu bu ay çok farklı geldi şimdi sizin durum nedir

Benim suan yok ilk gun biraz geldi ikinci gun geldi ama pede cok gelmiyordu gelen de kuruyordu.sonra lavaboya gittikce oluyordu.su gibiydi kivami da.Sonra 3gun sabah oldu bir daha ertesi gunu aksam az geldi.Bugun az biraz kucuk leke.aksamdan beri o da yok.yani bu ay cok az görmüş oldum.ara ara kasigimda gogsumde agri da var hafif.mide yanmam zaten oncesinde basladi.bir hafta oncesi belim.sirtim karnim cok.agridi.sonra adetim de cok.agriliydi.Yani ya kist falan mi.var diyorim ya da beklicem.ha uykum cok var bir de.umarim psikolojik degildir.bakalim.bekleyip gorucez.Tek bildigim.ilk defa oluyor.

Kızlar yunurtladınız mı geçen ayki tayfa 🥰

Cumartesi 3 sağlıklı yumurtam vardı, klomen kullanmıştım. Salı günü yani dün, çatlatma iğnesi oldum. Gün aşırı değerlendireceğiz inşallah. Sonrası nasip.. 🏵️
Yumurta pic olunca mı çatlatma iğnesi yapıyorlar yardımcı olabilir misin

Sanırım evet.. normalde muayene ile takip ediliyor.
Bende de pic yapınca ertesi gün hemen silikleimiyor önce aynı oluyor ertesi gün hafif silik bu geç çatladığı anlamına mı geliyor

Bende de pic yapınca ertesi gün hemen silikleimiyor önce aynı oluyor ertesi gün hafif silik bu geç çatladığı anlamına mı geliyor
3 aydır ovülasyon kullanıyorum 2 ay kalAmadım hamile de neden olabilir acaba çatlama mı sorun diye düşündüm

Kızlar yunurtladınız mı geçen ayki tayfa 🥰
Slm bende şöyle deyim şimdi ben 28 günde bir regl oluyorum duzenli ama korunmayı birakli 3 ay oldu 3 aydır 23 24 günde bir oluyorum yumurtlama oluyor sanki hissediyorum ama akıntı falan olmuyor göğüste hassasiyet bel ağrısı karın ağrısı yani değişti mi gunlerim neden böyle oldu anlamadım yani aslında 3 aydır aceba bı ay hamile miyim diyorum çünkü o kadar belirti yaşıyorum ki bel ağrıları göğüs ağrıları mide bulantısı ama olmuyor tabi oda ayrı hatta bu ay öyle bir regl oldum ki bende şaşırdım hiç bu kadar olmamıştım denecek kadar şaşırdım çok fazla oldum çünkü bakalım 2 hafta var reglime ne olacağım bilmiyorum anlamadigim korumayı bırakalı çok değişkenlik oldu nedendir sizcede kizlar

Slm bende şöyle deyim şimdi ben 28 günde bir regl oluyorum duzenli ama korunmayı birakli 3 ay oldu 3 aydır 23 24 günde bir oluyorum yumurtlama oluyor sanki hissediyorum ama akıntı falan olmuyor göğüste hassasiyet bel ağrısı karın ağrısı yani değişti mi gunlerim neden böyle oldu anlamadım yani aslında 3 aydır aceba bı ay hamile miyim diyorum çünkü o kadar belirti yaşıyorum ki bel ağrıları göğüs ağrıları mide bulantısı ama olmuyor tabi oda ayrı hatta bu ay öyle bir regl oldum ki bende şaşırdım hiç bu kadar olmamıştım denecek kadar şaşırdım çok fazla oldum çünkü bakalım 2 hafta var reglime ne olacağım bilmiyorum anlamadigim korumayı bırakalı çok değişkenlik oldu nedendir sizcede kizlar
Korunmayı bırakınca vücut değişime uğruyoruz farklıkaşıyor. Sonradan düzeliyor

Herkese selam. Dün öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum. Belki benim gibi olan ve şifa bulan olur. 2 yılı geçkindir evliyim, 1 yılı aşkındır Dr kontrolünde hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. En son bir tavsiye üzerine Van da özel bir muayenehanesi olan bir Dr a gittim. Tüm tahlil ve testlerimi götürdüm. Prolaktin 30 larda ama bence yüksek değil dedi. Eşimin ileri hızlı hareketlilik %20 sperm sayısı 130 milyon olduğu için onunda yeterli olduğunu söyledi. Neyse en son benden bir test istedi. Hemoglobin A1 c. Açlık şekeri. Bazen gizli şeker olabiliyor ve buda etkiliyor dedi. Dün test sonucum çıktı. Buna göre şeker hastası çıktım. 3 gün sonra testi tekrar yaptırıcam. Ona göre başka bir tedaviye başlanır diye düşünüyorum. Sizlerede fikir olsun. Bu testi yaptırın belki şifamızı böyle buluruz, vesile olur..

Herkese selam. Dün öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum. Belki benim gibi olan ve şifa bulan olur. 2 yılı geçkindir evliyim, 1 yılı aşkındır Dr kontrolünde hiçbir sıkıntımız olmamasına rağmen hiçbir şekilde gebelik oluşmadı. En son bir tavsiye üzerine Van da özel bir muayenehanesi olan bir Dr a gittim. Tüm tahlil ve testlerimi götürdüm. Prolaktin 30 larda ama bence yüksek değil dedi. Eşimin ileri hızlı hareketlilik %20 sperm sayısı 130 milyon olduğu için onunda yeterli olduğunu söyledi. Neyse en son benden bir test istedi. Hemoglobin A1 c. Açlık şekeri. Bazen gizli şeker olabiliyor ve buda etkiliyor dedi. Dün test sonucum çıktı. Buna göre şeker hastası çıktım. 3 gün sonra testi tekrar yaptırıcam. Ona göre başka bir tedaviye başlanır diye düşünüyorum. Sizlerede fikir olsun. Bu testi yaptırın belki şifamızı böyle buluruz, vesile olur..
İnsAllah hayırlı sonuç çıkar canım aynısı arkadaşıma oldu aşırı kilolu kendisi 3 yıllık evli Dr gidiyor her şeyi normal diye aynı şekilde devam ediyor ama korunmuyor bebekleride olmuyor biz ısrarla tekrar git dedik ve gittiği doktor şeker için olan bütün testleri yapıyor ve problem şekerle alakalı çıkıyor şaka gibi ama ilaç verdi ve 1 ay sonucu hamileydi şimdi bebeğiyle beraber vakit geciriyor insAllah seninde çıkar sonucun hayırla isteyen herkese içindede bizlere nasip ettsin rabbim

İnsAllah hayırlı sonuç çıkar canım aynısı arkadaşıma oldu aşırı kilolu kendisi 3 yıllık evli Dr gidiyor her şeyi normal diye aynı şekilde devam ediyor ama korunmuyor bebekleride olmuyor biz ısrarla tekrar git dedik ve gittiği doktor şeker için olan bütün testleri yapıyor ve problem şekerle alakalı çıkıyor şaka gibi ama ilaç verdi ve 1 ay sonucu hamileydi şimdi bebeğiyle beraber vakit geciriyor insAllah seninde çıkar sonucun hayırla isteyen herkese içindede bizlere nasip ettsin rabbim
1.68 boyum 53 kilom. Kilo problemim de yok. Bakalım benim için nasıl ilerleyecek. Çıkarsa genetik olabilir benim, anneannem de ve halalarımda dedemde var çünkü.

Geçen ay hormon testi vermeye gittim fsh değerim bir tık yüksek çıktı yani üst sınır 10 muş benimki 11 çıktı ama doktor engel değil değerlern normal amh testide istedi ama yakınımdaki hiçbir hastane yapmıypr 2 saatlik uzaklıktaki eğitim araştıema hastanesinde var onada kendim gidemiyorum eşimin izin almasını bekliyorum 🤦🏻‍♀️ yada istanbula annemin yanına gideceğim orda bir hastaeye gider baktırırım birde eşimden sperm örneği istedi ama eşim yanaşmıyor 😒 kesin bende sorun baktırmaya gerek yok dedi 😒😒 bende ona keçiboynuzu özü aldırdım sabah akşam yediriyoeum kendimde bal polen propolis karışımı yapıp ona başladım adet olursamda aslan pençesi kürüne başlayacağım bakalım inşallah gerek kalmaz 🤲🏻
Merhaba fsh değerinizde bir değişiklik oldu mu? Son durum ne?

Back
X