- 26 Şubat 2013
- 250
- 143
- 303
- 37
- Konu Sahibi Anneolmayiseviyorum
-
Yaaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattin...kaç gündür ne yerdeyim ne gökte hamile olduğuma bile sevinenedim..gebelik testi ile diğer testler çıktığında bu değerin yüksek olduğunu görünce kendim baktım nette doktor görmeden yazılanları okuyunca baya korktum... doktor randevum pazartesi günü..aile hekimi sevk verdi ileri tetkikler istedi ...bakalım inşallah bir yanlislik vardır hiç bunlara gerek kalmaz..Şöyle canım bu antikor testi işte eğer virüsün daha önce geçtiğini ama aktif olup olmadığını göstermez bir test daha var onu yapıp aktif virüs var mı öğrenebilirler. Bebeğe bulaş %5 oranında. Hamilelikte tedavisi yapılamıyor sana. Ama doktor takip eder sağlıkla geçer bu süre yani. Genelde bu virüs varsa sezaryen önerilmez. Bebek doğduktan sonra 1 yaş civarında test yapılır çünkü bebekte bulaş olduysa anca o zamanlarda belli olur ama çoğu bebek kendi virüsü temizleyebiliyor zaten. Bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın izni ile doktor zaten sana gerekli şeyleri söyler benim arkadaşım yaşamıştı bu tarz bir durum bir sorun olmadi çok şükür
Stres sana en yaramayacak şey şu an hiç germe kendini olabiliyor bu tarz durumlar doktorun daha iyi bilir çok şükür çoğu şeyin çözümü var artık inşallah yanlışlık vardır diyelim ama yoksada bişey yapmadan düzgün takip ile sorun yaratmıyor her şey iyi olur güzel olur inşallah içini ferah tutYaaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattin...kaç gündür ne yerdeyim ne gökte hamile olduğuma bile sevinenedim..gebelik testi ile diğer testler çıktığında bu değerin yüksek olduğunu görünce kendim baktım nette doktor görmeden yazılanları okuyunca baya korktum... doktor randevum pazartesi günü..aile hekimi sevk verdi ileri tetkikler istedi ...bakalım inşallah bir yanlislik vardır hiç bunlara gerek kalmaz..
İnşallah çok teşekkür ederim...Allah herşeyin kolayını versin...Stres sana en yaramayacak şey şu an hiç germe kendini olabiliyor bu tarz durumlar doktorun daha iyi bilir çok şükür çoğu şeyin çözümü var artık inşallah yanlışlık vardır diyelim ama yoksada bişey yapmadan düzgün takip ile sorun yaratmıyor her şey iyi olur güzel olur inşallah içini ferah tut
Hayırlı olsun hamileymiisinizBenim yarın adet günüm heran olacak gibiyim ...dün kaset test yaptım çıkmadı ...olsa çıkardı...bende yokum bu ay ...bir dahaki topikte görüşürüz heralde
Teşekkür ederim..ikiside aynıydi artı medHayırlı olsun hamileymiisinizsağlıkla gelsin inşallah
Kullandığınız kaset test hangi markaydı acaba negatif olan
Merhaba chatgpt tüm teorilere gore cinsiyet tahmini yapıyormuş benim tel kabul etmiyor size ultrason resmi atsam siz yollar mısınız rica etsemAy inşallahchatgpt en yakın dostum bu aralar o kadar çok soru sordum belirti sordum ki artık chatgpt bile benden bu kadar napıyosan yap diyecek artık
Elbette gönderirim siz gönderin ultrasonuMerhaba chatgpt tüm teorilere gore cinsiyet tahmini yapıyormuş benim tel kabul etmiyor size ultrason resmi atsam siz yollar mısınız rica etsem
Elbette gönderirim siz gönderin ultrasonu
Yaa çok teşekkür ederim İnşallah doğrudur sağlıklı bir erkek evledim olsun çünkü bir kızım var buda erkek olursa çok güzel olur eşimde erkek istiyor öncelik sağlıklı sıhhatli olsun daUmarım gönlünüzdeki cinsiyeti sağlıkla öğrenirsiniz
Rica ederim ne demekYaa çok teşekkür ederim İnşallah doğrudur sağlıklı bir erkek evledim olsun çünkü bir kızım var buda erkek olursa çok güzel olur eşimde erkek istiyor öncelik sağlıklı sıhhatli olsun da
Amin inşallah çok teşekkür ederimRica ederim ne demekorası öyle hepimizin duası önce sağlık ama herkesin de gönlünde bi cinsiyet oluyo inşallah gönlünüzdeki gibi sağlıklı sıhhatli bi erkek evladınız olur
Merhaba. Gebelik belirtileri nelerdi? Ayak üşümesi var mıydı?Kızlar sonucum çıktı... hamileyim...değerim nasıl sizce
Benim genel olarak ayağım hep üşür...halen çorapsız gezemem evde...farklı belirti olarak nefes darlığı çekmiştim..aldığım nefes yetmiyordu... göğsümde ağrı vardı...Merhaba. Gebelik belirtileri nelerdi? Ayak üşümesi var mıydı?
Canım senın ıkiz gebelık kesınlestımıBenim genel olarak ayağım hep üşür...halen çorapsız gezemem evde...farklı belirti olarak nefes darlığı çekmiştim..aldığım nefes yetmiyordu... göğsümde ağrı vardı...
İkiz değil canım diger kese kayboldu...kusura bakma uzun zamandır girmemiştim kulübe yeni gördümCanım senın ıkiz gebelık kesınlestımı
Saglık olsunİkiz değil canım diger kese kayboldu...kusura bakma uzun zamandır girmemiştim kulübe yeni gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?