Haa bak heveslendirmek istemem ama testten bir gün önce grip olacağım herhalde her yerim ağrıyor demiştim eşime hani belki senin gerçekten grip olacaktır bilemem ama sen deyince hatırladımAnladım canım ya tam olarak adet belirtilerim var aslında çokta umutlanmak istemiyorum ama şuan felaket kollarım bacaklarım dökülüyor sanki belki de grip olcam bilmiyorum
Bakalım genelde günü gününe regl olurum ama artık sabr edicem 6 gün dahaHaa bak heveslendirmek istemem ama testten bir gün önce grip olacağım herhalde her yerim ağrıyor demiştim eşime hani belki senin gerçekten grip olacaktır bilemem ama sen deyince hatırladım
İnşallah güzel haberleri alırsınBakalım genelde günü gününe regl olurum ama artık sabr edicem 6 gün daha
Yaa çok güzel bir haber. Darısı bizlere...belirtilerin nasıldı adet belirtisi gibi mi...farklı birşeyler var mıydıKızlar sonucum çıktı hamileyim değerim 45
Teşekkür ederim inşallah en kısa sürede güzel haberleri alırsınızYaa çok güzel bir haber. Darısı bizlere...belirtilerin nasıldı adet belirtisi gibi mi...farklı birşeyler var mıydı
İnşallah güzel haberleri alıp bizede verirsinSlm kızlar ben adet olmadım hala ... dündü batim...bugün fırsat bulabilirsem test alicam... göğsümde koltuk altına doğru çok ağrım var... birde akıntım fazlalaştı...kasıklarımda baskı hissi var... inşallah gebeliktendir hepsi...
Ah nasıl sevinirim hadi inşallah geciktin sonuçta belirtiler de baya baya gebelik belirtisi gibi heyecanla sonucu bekliyoruz lütfen bize de bilgi verinSlm kızlar ben adet olmadım hala ... dündü batim...bugün fırsat bulabilirsem test alicam... göğsümde koltuk altına doğru çok ağrım var... birde akıntım fazlalaştı...kasıklarımda baskı hissi var... inşallah gebeliktendir hepsi...
Doktora ne zaman gideceksin ne durumdasın hemşehrimİnşallah güzel haberleri alıp bizede verirsin
İyiyim ya hemşehrim çok şükür. Hcgnin durumuna göre gideceğin anca salı kan verebileceğim şimdilik evde testle koyulaşma takip ediyorum o da iyi devam ediyor. Salı günü ne seviyede olursa işte bi 5 bini geçsin istiyorum en azındanDoktora ne zaman gideceksin ne durumdasın hemşehrim
Artimed hiç güvenilir değil ama kaset için bazıları doğru çıkarıyor dediği olmuş daha güvenilir bir test alma şansın varsa onunla dene yada hiç uğraşma direk kan verKızlar çok heycanliyim...gerçek mi görüyorum bakın lütfen elim titriyor yazarken..5 dakka sonra falan çıktı..artı Med bu ...dogrumudur
Kızlar çok heycanliyim...gerçek mi görüyorum bakın lütfen elim titriyor yazarken..5 dakka sonra falan çıktı..artı Med bu ...dogrumudur
Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin gelişmelerden haberdar et beni merak ederimİyiyim ya hemşehrim çok şükür. Hcgnin durumuna göre gideceğin anca salı kan verebileceğim şimdilik evde testle koyulaşma takip ediyorum o da iyi devam ediyor. Salı günü ne seviyede olursa işte bi 5 bini geçsin istiyorum en azından
Amin canım inşallah en kısa zamanda sende güzel haberi al inşallahAllah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin gelişmelerden haberdar et beni merak ederim
Amiiin inşallahAmin canım inşallah en kısa zamanda sende güzel haberi al inşallah
Tamamdır ederim
Son durumun nedir kan verdin mi merak ettim var mı yok muKızlar çok heycanliyim...gerçek mi görüyorum bakın lütfen elim titriyor yazarken..5 dakka sonra falan çıktı..artı Med bu ...dogrumudur
Kan verdim bugün akşam çıkacak bakalım adette olmadım... hayırlısıSon durumun nedir kan verdin mi merak ettim var mı yok mu
Ay hala olmadıysan o testteki sanırım doğruKan verdim bugün akşam çıkacak bakalım adette olmadım... hayırlısı
Çok teşekkür ederim inşallah...böyle dualar aldıkça çok mutlu oluyorum...sen ne durumdasın bilmiyorum ama inşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın...Ay hala olmadıysan o testteki sanırım doğrukan sonucunu merakla bekliyorum lütfen bana da haber verin olur mu inşallah sağlıkla huzurla mutlu haberi alır kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?