Bat 13 mayıs olanlar beraber bekleyelim mi 😇

Benimde 3 gün var adete...kasıklarım ağrıyor bugün ... göğüs hassasiyeti bir ara baya azalmıştı dedim heralde bugün yarın adet olucam...bugün aşırı şiş ve gergin agrida arttı baya...adet mi gebelik mi herşey iyice karıştı...her farklılığı gebeliğe yoruyorum artık...belkide hep yaşıyordum bunları gebelik düşününce her duruma acaba diyorum artık...cookk sıkıntılı süreçler Allah hepimizin yardimcisi olsun

Böyle olup çok hamilelik öğrenen var ya sizinde olabilir bence
Bugün artık test yaptım ve evet haklıymışsınız.💐 Lh testim de hala pozitif.🥰

Reglden farklı olarak alt karında kasık ağrısı değil de doluluk hissi oluştu bende , tuvalete gidiş sayım arttı.

Eklentiler

• 1000029969.webp
    1000029969.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000029968.webp
    1000029968.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 36
Bugün artık test yaptım ve evet haklıymışsınız.💐 Lh testim de hala pozitif.🥰

Reglden farklı olarak alt karında kasık ağrısı değil de doluluk hissi oluştu bende , tuvalete gidiş sayım arttı.
Yaa çok sevindim kan verip netleştir ☺️

Gerçekten de öyle benim iki gebeliğimde öyle oldu adet olcam sandım aynı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti aşırı sivilcelenme hafif mide bulantısı. Gecikme olmasa asla anlamazdım ikisini de. Yani ekstra hiç bi belirtim olmamıştı
Bu ay inşallah isteyen herkes hayırlı haberi alır adet ağrısı sanıp gebelik çıkması çok daha keyifli🥰🙏🏻

Bu ay inşallah isteyen herkes hayırlı haberi alır adet ağrısı sanıp gebelik çıkması çok daha keyifli🥰🙏🏻
Kesinlikle 😊 ilkinde gerçekten de adet olcam sanıp sürekli gidip kontrol ediyodum acaba oldum mu diye o dönem kuzenimin düğünü vardı abiye elbisenin içinde rezillik çekmiyim istiyodum 😁 sonra sürekli sancım olup gelen giden olmayınca çok umutsuzca test yaptım hatta yapıp bakmadan banyodan çıktım gittim üstümü falan değiştim o kadar umutsuzdum yani. Geri gelip çift çizgiyi görünce şok olmuştum evden ordan oraya koşmaya başlamıştım ahahah 🤣

Merhaba kızlar anneler günününüz kutlu olsun öncelikle bnm sat 19 Nisan 2-3- ovulasyon günümdü. 5i 6 sı gibi göğüs hassasiyeti başladı bende ondan bir gün sonrada tek taraflı kasık bel ağrısı başladı bugün hala ağrıların hepsi devam ediyor ama normalde son birkaç gün kala başlardı bat a daha 1 hafta var bende bekleyenlerdenim umarım hepimizin pozitifli sonuçlanır🫶🏻

Kesinlikle 😊 ilkinde gerçekten de adet olcam sanıp sürekli gidip kontrol ediyodum acaba oldum mu diye o dönem kuzenimin düğünü vardı abiye elbisenin içinde rezillik çekmiyim istiyodum 😁 sonra sürekli sancım olup gelen giden olmayınca çok umutsuzca test yaptım hatta yapıp bakmadan banyodan çıktım gittim üstümü falan değiştim o kadar umutsuzdum yani. Geri gelip çift çizgiyi görünce şok olmuştum evden ordan oraya koşmaya başlamıştım ahahah 🤣
Ah ne güzel inşallah o mutluluğu bizde yaşarız bu ay🤭😍💐

Ya ben dayanamayıp bugün sabah test yaptım ve silik çizgi gördüm hafif şoktayım hala 🥺
Ay ciddi olamazsıııııın çok mutluyum şu an marka ne silik varsa kesin gebelik var sende ay ciddi ciddi çok mutlu oldum kan ne zaman vereceksin♥️😍😍😍😍

Ay ciddi olamazsıııııın çok mutluyum şu an marka ne silik varsa kesin gebelik var sende ay ciddi ciddi çok mutlu oldum kan ne zaman vereceksin♥️😍😍😍😍
Ay sorma bende heyecanlıyım laboquick bildiğim için onu aldım ve çıktı yani hafifte olsa 6 gün için hafif olmasida normal herhalde zaten bir kişi hariç kime atsam var dedi 🥰
Yaşadığım yer küçük sadece salı çarşamba kan aliyorlar yine test yapacağım duruma göre çarşamba veririm herhalde ya dur sizede atayım görecek misiniz

Eklentiler

• IMG-20250511-WA0001.webp
    IMG-20250511-WA0001.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20250511-WA0000.webp
    IMG-20250511-WA0000.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 26
Ay sorma bende heyecanlıyım laboquick bildiğim için onu aldım ve çıktı yani hafifte olsa 6 gün için hafif olmasida normal herhalde zaten bir kişi hariç kime atsam var dedi 🥰
Yaşadığım yer küçük sadece salı çarşamba kan aliyorlar yine test yapacağım duruma göre çarşamba veririm herhalde ya dur sizede atayım görecek misiniz
Ay hemşehrim valla heveslendirmek istemiyorum ama fotoğrafı büyütmeden gördüm ben silik çizgiyi bide daha var senin adetine bence sen bu ay başardın🤣şimdiden sağlıkla kucağına al inşallah bence var yine temkinli gidelim ama bence var kan verir vermez haber ver merakla beklicem😍🙏🏻💐♥️

Arkadaslar merhaba. Benim de bat 12 mayis yani yarın. Dun sabah pembe renkli lekelenme yasadim. Peceteye biraz gelecek sekilde. Bugun test yaptim negatif. Gebe olsaydım cıkardı degil mi testte?

Arkadaslar merhaba. Benim de bat 12 mayis yani yarın. Dun sabah pembe renkli lekelenme yasadim. Peceteye biraz gelecek sekilde. Bugun test yaptim negatif. Gebe olsaydım cıkardı degil mi testte?
Ben de aynı durumdayım ben de test yaptım negatif olsaydı çıkardı bence sonuçta sizin 1 gün benim 2 gün kaldı adete hcg biraz da olsa yükselmiş olurdu ve çıkardı bu ay da hayaller suya düştü sanırım😔

Ben de aynı durumdayım ben de test yaptım negatif olsaydı çıkardı bence sonuçta sizin 1 gün benim 2 gün kaldı adete hcg biraz da olsa yükselmiş olurdu ve çıkardı bu ay da hayaller suya düştü sanırım😔
Haklısınız. Dunku kanama kafamı karıştırdı. En kısa zamanda muradimiza erelim insallah

Ay hemşehrim valla heveslendirmek istemiyorum ama fotoğrafı büyütmeden gördüm ben silik çizgiyi bide daha var senin adetine bence sen bu ay başardın🤣şimdiden sağlıkla kucağına al inşallah bence var yine temkinli gidelim ama bence var kan verir vermez haber ver merakla beklicem😍🙏🏻💐♥️
Yiyecem seni nasıl heyecanlısın ya 🩷 ah inşallah olmuştur hemşerim inşallah hep beraber alalım güzel haberleri 🙏🏻
Az önce bir iki saatlik idrar ile yine denedim yine çıktı bugün 3 test yaptım hepsinde gördüm inşallah sağlıkla hamileyimdir, hamileyizdir 🥰

Yiyecem seni nasıl heyecanlısın ya 🩷 ah inşallah olmuştur hemşerim inşallah hep beraber alalım güzel haberleri 🙏🏻
Az önce bir iki saatlik idrar ile yine denedim yine çıktı bugün 3 test yaptım hepsinde gördüm inşallah sağlıkla hamileyimdir, hamileyizdir 🥰
Hadi inşallah hepsinde çıktıysa kesin vardır içini ferah tut sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah😍🥰kesin var senin bu ay🤭ben de senden heves edip yine test yaptım yine negatif ben bu ay da elendim anlayacağın artık yollarımız ayrılıyo sen şubat annelerine dahil ben haziran 15 bat bekleme 🤣🤣detayları paylaş bizimle merakla bekliyorum😍♥️♥️

Back
X