• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 14 Kasım olanlar belirtileriniz var mıııııı

BAT 13 Kasım
Bel ve ara ara kasık ağrısı. Pazartesiden beri çekiyorum bunları. Bacak ağrısıda vardı o 3 gün sürdü.
Bekliyoruz bakalım

Bi hafta önce bel kasık batmaları vardı bi kaç gün geçti kasıkta batmalar hafif devam etti bir gün arayla iki kere sümüksü şeffaf yapışkan akıntı geldi şimdi hafif bir sızı var adet olucakmışım gibi sabah hafif mide bulantısı oldu psikolojik mi bilmem göğüs uçlarım acıyor ama adet mi gebelik mi artık Allah bilir.yumurtlama tarihi adetten hemen sonra oldu buna göre bat 14 kasımı gösteriyor anlayacağınız çok zormuş beklemek😞

Bi hafta önce bel kasık batmaları vardı bi kaç gün geçti kasıkta batmalar hafif devam etti bir gün arayla iki kere sümüksü şeffaf yapışkan akıntı geldi şimdi hafif bir sızı var adet olucakmışım gibi sabah hafif mide bulantısı oldu psikolojik mi bilmem göğüs uçlarım acıyor ama adet mi gebelik mi artık Allah bilir.yumurtlama tarihi adetten hemen sonra oldu buna göre bat 14 kasımı gösteriyor anlayacağınız çok zormuş beklemek😞
Kızlar belirtiniz var mı varsa neler gelin biraz bilgi paylaşımı yapalımmmmm
Benimde bat ya 13 ya da 16 . İlk defa bu kadar göğüs ucu acısı ve hassasiyet var belki prolaktinden dolayıdır düşürmüştüm ama yinede göğüs ucunde akıntı vwr nokta bazen alt kasık agrısı ortada

Düşük yaptığım gebelikte erken belirti çok iştahım açılmıştı şu anda da öyle . Bir iki sızınoldu birde valiz kaldırınca sol kaşık bölgemde bir kasılma hissettim ama bilmiyorum pek de belirtim yok açıkçası .
Kızlar benim bat 14 Kasım , sabah erken gebelikte bişey çıkmadı az önce idrara baya sıkışık bir şekilde bir test yaptım , çizgi sizce pembe mi ? Ve bu arada test freelly

Eklentiler

• IMG_6453.webp
    IMG_6453.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_6452.webp
    IMG_6452.webp
    38 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_6451.webp
    IMG_6451.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_6449.webp
    IMG_6449.webp