Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

dodo1234

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
846
265
18
evet arkadaslar maalesef agustos ayını da bos geçtik ben 6 ayı geride biraktim ama eylul ayi bize guzellikleriyle gelsin suprizleriyle gelsin ve bol bol bebis haberleriyle gelsinnn bu ayda neler yapicaksiniz ben esimle doktora gidecegim bir iki dogal kür deneyecegim incir kürü ve badem ceviz kürü, ekstra olarak zikirlere başladim, sizin bildiginiz seyler var mii varsa paylasin birbirimize destek olalimmm insallah eylul ayinda guzel haberler alirizz

bende pcos var. Yarından itibaren soğan kürü, hayıt otu, incir kürü, kabak çekirdeği, ovulasyon testleri ne varsa artık tüm tuşlara basmayı düşünüyorum
Hamilelik testlerini ise bata 1 gün kala yapmaya başlarım. Çok erkenden başlayınca stres oluyorum sonra

evet bende hepsini yapacagim arti doktor kontrolleri ve test yapmayacagim yaptirmayacagimmm eger ekstra bi belirti gorursek belllllkiii yapariz onun disinda gogusmus kasıkmış akintiymis test yapmak yokk sonra strese giriyoruz

Merhabalar bende spiral vardı çıkardım bu ay ve ilk defa ovülasyon yapıcam şuan adetim yumurtlama gününü takip edip değerlendircem bat 18 Eylül bakalım hayırlısı ilk deneme olucak 2.bebek bi oğlum var inşallah güzel haberler alırız

ya Allah bagislasin canimm, insallah bu ay bol bol.guzel haberler aliriz

bir sonraki oyuna odaklaniyoruzzz o zamannnnn

kizlar bu ay regli uzayan var mi benim bu ay uzadı benim gibi olan var miiii

Kesinliklee devam. Eylülde hormonları düzene koyup, vücudu toparlıyım en azından. Çok kilo aldım. Bu şekilde hamile kalırsam sonrası çok fena olur

Benim şu an çoook yoğun ve parçacıklı kimyasal gebelik mi yaşamıştık acaba.

ay bilmiyorum ki bu ay uzun sürdü benim 3 gun yogun kanamali ve parcali oldu 4 gundur de kahverengi lekelenmem var anlamadim insallah iyiye isarettir rahim temizligini yapmıştır

Merhaba canim agustosta da tutmadi regli oldum malesef bugun doktora gittim transvajinal usg bakti ve uterus saga deviye cikti ayrica uterus septum varmis yani rahim cift duvarliymis ayrica sol over ici en buyugu 3.5 cm olmak uzere kist varmis ben umudumu yitirdim rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah anneligi

Kiz ben doktoru yanlis anlamisim ya normal rahim duvar kalinligina bakiyomus rapor cikinca fark ettim kendi kendime alip yurumusum cift rahim duvari perde yokmus yani bi an cok korkmustum valla

Kiz ben doktoru yanlis anlamisim ya normal rahim duvar kalinligina bakiyomus rapor cikinca fark ettim kendi kendime alip yurumusum cift rahim duvari perde yokmus yani bi an cok korkmustum valla

çok fazla düşünüp strese giriyoruz maalesef. Doktorlar açık açık net bi şey söylemeden pes etmek yok zaten :)

Kızlar selam benim de ilk bebeğim olacak. Şubattan beri deniyoruz ama işten dolayı adam akıllı bi nisan ayını değerlendirebildik onun harici denk getiremiyoruz zaten. Son iki aydır adet düzenim bozuldu geçen ay 42. Günde geldi yumurta 22mm ama çatlamamış o yüzden geçtiğimiz ay da 38 de geldi. Mayısta değerlerime bakılmıştı hepsi çok normaldi. Ben de bu ay doktora sorarak myo-inositol, omega, ve folik asit takviyesi ile ilerliyorum. Beklenen regl tarihim 16 eylül. Eğer zamanında gelirse tabi. Folikül takibi yapıyoruz ek olarak pazartesi 12mm idi, cumartesi tekrar bakacak doktor. Bugünler çok önemli anlayacağınız Umarım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…