evet bende hepsini yapacagim arti doktor kontrolleri ve test yapmayacagim yaptirmayacagimmmbende pcos var. Yarından itibaren soğan kürü, hayıt otu, incir kürü, kabak çekirdeği, ovulasyon testleri ne varsa artık tüm tuşlara basmayı düşünüyorum
Hamilelik testlerini ise bata 1 gün kala yapmaya başlarım. Çok erkenden başlayınca stres oluyorum sonra
Merhabalar bende spiral vardı çıkardım bu ay ve ilk defa ovülasyon yapıcam şuan adetim yumurtlama gününü takip edip değerlendircem bat 18 Eylül bakalım hayırlısı ilk deneme olucak 2.bebek bi oğlum var inşallah güzel haberler alırızevet arkadaslar maalesef agustos ayını da bos geçtik ben 6 ayı geride biraktim ama eylul ayi bize guzellikleriyle gelsin suprizleriyle gelsin ve bol bol bebis haberleriyle gelsinnnbu ayda neler yapicaksiniz ben esimle doktora gidecegim bir iki dogal kür deneyecegim incir kürü ve badem ceviz kürü, ekstra olarak zikirlere başladim, sizin bildiginiz seyler var mii varsa paylasin birbirimize destek olalimmm insallah eylul ayinda guzel haberler alirizz
ya Allah bagislasin canimm, insallah bu ay bol bol.guzel haberler alirizMerhabalar bende spiral vardı çıkardım bu ay ve ilk defa ovülasyon yapıcam şuan adetim yumurtlama gününü takip edip değerlendircem bat 18 Eylül bakalım hayırlısı ilk deneme olucak 2.bebek bi oğlum var inşallah güzel haberler alırız
ay hic belli olmaz ya insallah bu ay aliriz guzel haberBende geleyim bari bede olsa diğer gruptan negatifi görcem
Bende geleyim bari bede olsa diğer gruptan negatifi görcem
bir sonraki oyuna odaklaniyoruzzz o zamannnnnBen gördüm bugün kırmızı kartı, resmi olarak oyun dışıyım
bir sonraki oyuna odaklaniyoruzzz o zamannnnn
kizlar bu ay regli uzayan var mi benim bu ay uzadı benim gibi olan var miiii
ay bilmiyorum ki bu ay uzun sürdü benim 3 gun yogun kanamali ve parcali oldu 4 gundur de kahverengi lekelenmem var anlamadim insallah iyiye isarettir rahim temizligini yapmıştırKesinliklee devam. Eylülde hormonları düzene koyup, vücudu toparlıyım en azından. Çok kilo aldım. Bu şekilde hamile kalırsam sonrası çok fena olur
Benim şu an çoook yoğun ve parçacıklıkimyasal gebelik mi yaşamıştık acaba.
Merhaba canim agustosta da tutmadi regli oldum malesef bugun doktora gittim transvajinal usg bakti ve uterus saga deviye cikti ayrica uterus septum varmis yani rahim cift duvarliymisevet arkadaslar maalesef agustos ayını da bos geçtik ben 6 ayı geride biraktim ama eylul ayi bize guzellikleriyle gelsin suprizleriyle gelsin ve bol bol bebis haberleriyle gelsinnnbu ayda neler yapicaksiniz ben esimle doktora gidecegim bir iki dogal kür deneyecegim incir kürü ve badem ceviz kürü, ekstra olarak zikirlere başladim, sizin bildiginiz seyler var mii varsa paylasin birbirimize destek olalimmm insallah eylul ayinda guzel haberler alirizz
Çok belirgin. İnşallah hamilesindir. Bata kaç gün var ?Kızlar dpo12 sabah ilk idrarla yaptım olabilir mi sizce
Kiz ben doktoru yanlis anlamisim yanormal rahim duvar kalinligina bakiyomus rapor cikinca fark ettim kendi kendime alip yurumusum cift rahim duvari perde yokmus yani bi an cok korkmustum valla
Daha yumurtlama üstünden 12 gün geçti 3 yada dört gün var daha bata bilemedim kiÇok belirgin. İnşallah hamilesindir. Bata kaç gün var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?