Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Bu ayı boş geçtik maalesef, Ağustos ayından umutluydum ama öyle ters bir zamana geldi ki 1 aydır ovulasyonla takip ediyordum. Zirve günü boş geçti sağlıksal nedenlerle bir gün öncesi ve sonrasını değerlendirdik ama sonuç olumsuz şuanda reglim. BAT 22 eylül bakalım yine umutla bekleyeceğiz eylül ayı tüm bekleyenlere güzel haberler getirsin

Üç gün öncesine kadar değerlendirsek dahi yeterli aslında.

Yumurtanın yeterli büyümediğini veya tutunma problemi yaşadığını düşünüyorum (kendim için). Avokado iyi geliyormuş yumurtaya. Onu da denicem bu ay

Kızlar merhaba ben de geldim reglim şuan da bugün doktora gittim kan testi için ama aç gitmeliymişim yarın gitcem hormonlara baktırcam ama reglin dördüncü günü olmuş olacak ben ikinci üçüncü günü bakılır diye biliyordum doktor sorun teşkil etmez dedi sizin fikriniz var mı

3. ve 5. gün arasında gelebilirsin demişti benim doktor da.

Canım bizim de bebek düşüneli altı ay oldu en son geçen ay doktora gittiğimde tiroit değerim beş çıktı onun için 25 mg hap başladık onun dışında bu ay regle iki gün kaldı beş gün varken test yaptım negatif çıktı şuan bilemiyorum gecikmeyi mi beklesem

Hormonlara bakılacak yumurtalıklarıma baktı benim bir çocuğum var zaten diye çok aldırış etmemiştim bakması gereken başka bir şey var mı acaba

yaa neden umudunu yitiriyorsun tedavi vs ne oneriyor domtor ne dedi

bence gecikmeyi bekle canim erken pozitifler maalesef kimyasalla sonuclanabiliyor

ay insallah ya bekledikce heyecanlaniyoruz sabirsizlasiyoruz umarim guzel sonuclae alırız bu ay

bu ayi guzelce degerlendirecegiz ve guzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…