Ya benim de bat 10 eylül
2 3 gündür bel kasık ağrısı yaşıyorum
Sabahtan beri de meme ağrısı ve dolgunluk hissediyorum acaba yerleşme falan olabilir mi
Bu ayı boş geçtik maalesef, Ağustos ayından umutluydum ama öyle ters bir zamana geldi ki 1 aydır ovulasyonla takip ediyordum. Zirve günü boş geçti sağlıksal nedenlerle bir gün öncesi ve sonrasını değerlendirdik ama sonuç olumsuz şuanda reglim. BAT 22 eylül bakalım yine umutla bekleyeceğiz eylül ayı tüm bekleyenlere güzel haberler getirsin
Ay hadi inşallah yaaaOlabilir canım. Beslenmene ve hareketine dikkat etmeye çalış bu dönemde, ne olur ne olmaz
3. ve 5. gün arasında gelebilirsin demişti benim doktor da.Kızlar merhaba ben de geldimreglim şuan da bugün doktora gittim kan testi için ama aç gitmeliymişim yarın gitcem hormonlara baktırcam ama reglin dördüncü günü olmuş olacak ben ikinci üçüncü günü bakılır diye biliyordum doktor sorun teşkil etmez dedi sizin fikriniz var mı
Canım bizim de bebek düşüneli altı ay oldu en son geçen ay doktora gittiğimde tiroit değerim beş çıktı onun için 25 mg hap başladık onun dışında bu ay regle iki gün kaldı beş gün varken test yaptım negatif çıktı şuan bilemiyorum gecikmeyi mi beklesemevet arkadaslar maalesef agustos ayını da bos geçtik ben 6 ayı geride biraktim ama eylul ayi bize guzellikleriyle gelsin suprizleriyle gelsin ve bol bol bebis haberleriyle gelsinnnbu ayda neler yapicaksiniz ben esimle doktora gidecegim bir iki dogal kür deneyecegim incir kürü ve badem ceviz kürü, ekstra olarak zikirlere başladim, sizin bildiginiz seyler var mii varsa paylasin birbirimize destek olalimmm insallah eylul ayinda guzel haberler alirizz
teşekkür ederim3. ve 5. gün arasında gelebilirsin demişti benim doktor da.
yaa neden umudunu yitiriyorsun tedavi vs ne oneriyor domtor ne dediMerhaba canim agustosta da tutmadi regli oldum malesef bugun doktora gittim transvajinal usg bakti ve uterus saga deviye cikti ayrica uterus septum varmis yani rahim cift duvarliymisayrica sol over ici en buyugu 3.5 cm olmak uzere kist varmis ben umudumu yitirdim rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah anneligi
insallah guzel sonuclar aliriz eyluldeeMerhaba benimde bat 17 Eylül ama ileri geri değişebiliyor bende bu ay hem kendim hem eşim vitamin başladık inşallah Eylül hepimize uğurlu gelir pozitifleri görürüz
bence gecikmeyi bekle canim erken pozitifler maalesef kimyasalla sonuclanabiliyorCanım bizim de bebek düşüneli altı ay oldu en son geçen ay doktora gittiğimde tiroit değerim beş çıktı onun için 25 mg hap başladık onun dışında bu ay regle iki gün kaldı beş gün varken test yaptım negatif çıktı şuan bilemiyorum gecikmeyi mi beklesem
sy slebet olabilir dana bekle demistimmmmKızlar dpo12 sabah ilk idrarla yaptım olabilir mi sizce
ay insallah ya bekledikce heyecanlaniyoruz sabirsizlasiyoruz umarim guzel sonuclae alırız bu ayKızlar selam benim de ilk bebeğim olacak. Şubattan beri deniyoruz ama işten dolayı adam akıllı bi nisan ayını değerlendirebildik onun harici denk getiremiyoruz zaten. Son iki aydır adet düzenim bozuldu geçen ay 42. Günde geldi yumurta 22mm ama çatlamamış o yüzden geçtiğimiz ay da 38 de geldi. Mayısta değerlerime bakılmıştı hepsi çok normaldi. Ben de bu ay doktora sorarak myo-inositol, omega, ve folik asit takviyesi ile ilerliyorum. Beklenen regl tarihim 16 eylül. Eğer zamanında gelirse tabi. Folikül takibi yapıyoruz ek olarak pazartesi 12mm idi, cumartesi tekrar bakacak doktor. Bugünler çok önemli anlayacağınızUmarım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize
yerlesme icin cok erken benceYa benim de bat 10 eylül
2 3 gündür bel kasık ağrısı yaşıyorum
Sabahtan beri de meme ağrısı ve dolgunluk hissediyorum acaba yerleşme falan olabilir mi
bu ayi guzelce degerlendirecegiz ve guzel haberler alirizBu ayı boş geçtik maalesef, Ağustos ayından umutluydum ama öyle ters bir zamana geldi ki 1 aydır ovulasyonla takip ediyordum. Zirve günü boş geçti sağlıksal nedenlerle bir gün öncesi ve sonrasını değerlendirdik ama sonuç olumsuz şuanda reglim. BAT 22 eylül bakalım yine umutla bekleyeceğiz eylül ayı tüm bekleyenlere güzel haberler getirsin
O nesy slebet olabilir dana bekle demistimmmm
heyecandan yazamamisim kiz sana bekle demistim yazmaya calistim ama sonra negatif oldugunu gordummm uzulmeee bu ay da bizim ayimiz olur insallah
Ay inşallahheyecandan yazamamisim kiz sana bekle demistim yazmaya calistim ama sonra negatif oldugunu gordummm uzulmeee bu ay da bizim ayimiz olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?