- 20 Şubat 2019
- 1.197
- 510
- 123
- 33
Denizli'de hangi doktora gidiyosun canım ben Denizli de oturuyorumDenizli’de gidiyorum imkanın olursa gelmeni tavsiye ederim bu ay klomenle 6 yumurta var dedi 3 üz bile olabilir dedi inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denizli'de hangi doktora gidiyosun canım ben Denizli de oturuyorumDenizli’de gidiyorum imkanın olursa gelmeni tavsiye ederim bu ay klomenle 6 yumurta var dedi 3 üz bile olabilir dedi inşallah![]()
İlişki gününü iğne olduğu günün ertesi günü mü olarak değerlendirdin canım bana doktor iğne olduğun gün değil ertesi günü olacak ilişki dedi bende öyle değerlendirdim acaba iğne günü de olsa şansım daha mı yüksek olurduMerhaba benim 2 kez Klomen + çatlatma iğnesi tedavim oldu pcos var bende de. İlkinde yumurtam çatlamadı kiste dönüştü o iğne Gonapeptyldi ovitrelle bulamamıştım. İkinci ise Klomen+ovitrelle oldum bu sefer de çatlama oldu ancak tutmadınasip kısmet diyelim inşallah güzel zamanda gelir bu ay dinlenmek istedim ilaç almak istemedim o yüzden doktora gitmedim.
İstanbul dayım ben hep devlete gidiyorum hep artık yani bu durumdan sıkıldım bakmıyorlar sert tepki gösteriyorlar sanki bir şeyleri ellerin ellerinden alıyoruz gibi ya da gelmeyin gibisin davranıyorlar ama özeller öyle değilmiş diye duydum inşallah öyledir artık bir çaresi olsun istiyorum aşılama aslında devlette bir yer aşılama dedi ama eşim aşılama istemiyor yumurtaları da zaten sol yumurta sıkıntılı bu devlette yumurtaları da konuşmuyor doktor ilk defa bir doktor yumurtalıklarım hakkında konuştu yani o da bana inferletiliye gittigimdede. gittiğim doktorda aşılama dedi yumurta çatlatma iğnesi ile devam etmek istiyorum o şekilde ama bunu devlette vermiyorlar ilk bile aşılama diyorlar bakalım özele gideceğim artıkDenizli’de gidiyorum imkanın olursa gelmeni tavsiye ederim bu ay klomenle 6 yumurta var dedi 3 üz bile olabilir dedi inşallah![]()
Bu ay zaten geçti bazı sorunlardan dolayı uzaklık neticesinde dolayı ilişki olmadı artık öteki ayı İnşallah tedavi ile özel bir klinik olurdu hastane olur buradan bana yardımcı olacak olunursa bir doktor tavsiyesi verecek olan olursa çok sevinirim İstanbul Anadolu Yakası'nda oturuyorum çok gidip gelmem gerekir diye düşünüyorum hadi yumurta takip falan o yüzden yakın yer olsa daha iyi olur Ümraniye Üsküdar Sultanbeyli olabilir Sancaktepe başka Pendik Kartal buralar bana yakın buraya böyle yazdım ama görecek arkadaşlar hani bakarlar diyeDenizli’de gidiyorum imkanın olursa gelmeni tavsiye ederim bu ay klomenle 6 yumurta var dedi 3 üz bile olabilir dedi inşallah![]()
Canım benim doktorum tek yumurtam 20mm olduğu için şansının artması için iğne günü dahil toplamda 3 gün dedi sonra gün aşırı dedi. Ama ertesi gün de olursa sorun olmaz çünkü yumurtamız 24 saat sperm de 5 güne kadar canlı kalıyorİlişki gününü iğne olduğu günün ertesi günü mü olarak değerlendirdin canım bana doktor iğne olduğun gün değil ertesi günü olacak ilişki dedi bende öyle değerlendirdim acaba iğne günü de olsa şansım daha mı yüksek olurdu
Ertesi günde olmadı benim de iğne öncesi de olmadı sadece iğnenin ertesi günü oldu üç gün üst üste olayını duymuştum ben ama eşimin sperm kalitesini bilmediğim için doktor da öyle demeyince birgün değerlendirdim yani ben de sen hepsini değerlendirmişsin ne güzelCanım benim doktorum tek yumurtam 20mm olduğu için şansının artması için iğne günü dahil toplamda 3 gün dedi sonra gün aşırı dedi. Ama ertesi gün de olursa sorun olmaz çünkü yumurtamız 24 saat sperm de 5 güne kadar canlı kalıyor
İnsallah senin deErtesi günde olmadı benim de iğne öncesi de olmadı sadece iğnenin ertesi günü oldu üç gün üst üste olayını duymuştum ben ama eşimin sperm kalitesini bilmediğim için doktor da öyle demeyince birgün değerlendirdim yani ben de sen hepsini değerlendirmişsin ne güzelinşallah tutunur bebeğin bu ay
Belli olmuyo ki canım olmayacak oldu mu tedavi ilaçla da olmuyo bu işler nasipİnsallah senin deben bu ay herhangi bir tedavi görmedim ilaç vs almadım eğer kendiliğinden olursa bakalım
![]()
Bi araştır mutlaka Vardır insanın psikolojisi dayanmıyor bi süre sonra emin ol seni cok iyi anlıyorumİstanbul dayım ben hep devlete gidiyorum hep artık yani bu durumdan sıkıldım bakmıyorlar sert tepki gösteriyorlar sanki bir şeyleri ellerin ellerinden alıyoruz gibi ya da gelmeyin gibisin davranıyorlar ama özeller öyle değilmiş diye duydum inşallah öyledir artık bir çaresi olsun istiyorum aşılama aslında devlette bir yer aşılama dedi ama eşim aşılama istemiyor yumurtaları da zaten sol yumurta sıkıntılı bu devlette yumurtaları da konuşmuyor doktor ilk defa bir doktor yumurtalıklarım hakkında konuştu yani o da bana inferletiliye gittigimdede. gittiğim doktorda aşılama dedi yumurta çatlatma iğnesi ile devam etmek istiyorum o şekilde ama bunu devlette vermiyorlar ilk bile aşılama diyorlar bakalım özele gideceğim artık
Adile gümüşlü canımmDenizli'de hangi doktora gidiyosun canım ben Denizli de oturuyorum
Burdan yazdım cevap veren bir kişi oldu pendikde bir devlet hastanesi oraya randevu aldım oda bilmiyorum inferlite bölümü değil ama inşallah yardımcı olurBi araştır mutlaka Vardır insanın psikolojisi dayanmıyor bi süre sonra emin ol seni cok iyi anlıyorum
Onun Kendi muayenesi mi var canım muayene ücreti ne kadar ben Hande yurtsever diye bi doktora gittim özel muayenesi var 2 bin aldı muayene ücretiAdile gümüşlü canımm
Adile gümüşlü canımm