• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar bu testi bilen var mı aranızda?Güvenilir mi?2 gün sonra yapmayı düşünüyorum.Güvenilir degilse gecikme olursa laboquik kaset testim var onu yapicam.

Eklentiler

• 1000024516.webp
    1000024516.webp
    132,7 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar ben dpo 10 kan verdim hcg >2
Adet günümün üzerinden 4 gün geçti geç döllenme mi acaba diyordum ama değilmiş
Dun 2 kaset test negatifti cok ağrım oldu bugün de kahverengi lekeleme var 2 gun var bata ve çatlamak üzereyim meraktan

Kızlar ben dpo 10 kan verdim hcg >2
Adet günümün üzerinden 4 gün geçti geç döllenme mi acaba diyordum ama değilmiş
Offf benimde 5 gün geçti ama negatif böyle belirsizlik ne zor

İçinde kaç hcg yi tespit ettiği yazıyor mu?
25 betayı algılıyormuş.Şimdiye kadar hiç yaşamadım yalancı pozitif olayını.Şimdi yaşayıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Genelde de erken gebelik tetsleri yalancı pozitif veriyormuş.Sanırım gecikmeyi bekleyeceğim.

Kızlar şu anlık modum çöktü days confort aldım erken gebelik testi negatif ya Dpo 9 erken midir erken gebelik testi için ya. Adete 6 gün var ama 6 gün kala çıktı diyen olmuş çıkmaz mıydı olsa acaba 🙈

Kızlar şu anlık modum çöktü days confort aldım erken gebelik testi negatif ya Dpo 9 erken midir erken gebelik testi için ya. Adete 6 gün var ama 6 gün kala çıktı diyen olmuş çıkmaz mıydı olsa acaba 🙈
fazlasıyla erken o 6 gün kala çıkarmar çok nadir

Kan verdim 2 saat sonra çıkacak dediler yani 20.30 gibi falan cok heyecanliyim stresten regl oldum sandım bir ara biseyler akiyor valla dedim😂🥺
Az kaldı az biraz daha dayan canım stres oluyor insan haklısın kanı beklemesi de bi stres hemen çıkıverse 😁

Zaten senin 6günün var çok çok erken ben kör olana kadar baktım 3 gün var bata belki de yanlış gördüm asla emin değilim
Kiz 5 gun var digeri erken ya 2 tane yaptim biri kaset biri erken 2sindd de cikmadi golge gibu cikiyo belli belirsiz

Çok erkeeen benim 3 gün var kör oldum çizgiyi göreceğim diye belki de yok ben uydurdum çok erken 6 gün için insanlar gecikiyor öyle silik çizgi görüyor dpo12 ye kadar yolu var kaçtasın

Öyledir dimi ya bu kadar erken yapmayayım diyorum aslında hep kendime ama hadi dedim erken gebelik testi belki çıkar neyse o zaman devam 😅
Seni rahatlatıyorsa bata kadar hergün yap ama çok erken olduğunu bil kız bat günü varla yok çizgi ile öğreniyor millet😁

Çok erkeeen benim 3 gün var kör oldum çizgiyi göreceğim diye belki de yok ben uydurdum çok erken 6 gün için insanlar gecikiyor öyle silik çizgi görüyor dpo12 ye kadar yolu var kaçtasın
9 canım bugün erken test ya çıkar belki diye yaptım da tamam o zaman hiç modumu düşürmeyeyim ben moralim yerine geldi yine ☺️
Seni rahatlatıyorsa bata kadar hergün yap ama çok erken olduğunu bil kız bat günü varla yok çizgi ile öğreniyor millet😁
hahah valla haklısın🙈 ilkinde 10. Gün öğrenmiştim 57 beta ile aslında o beni biraz hadi yapayım varsa çıkar diye düşündürdü de tabi her gebelik bir bile olmaz

Back
X