- 21 Ağustos 2016
- 280
- 75
- 98
- 28
Hadi sira sende ve evraa daBen eminim hamileyiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi sira sende ve evraa daBen eminim hamileyiz![]()
Ay inşallah aşkımHadi sira sende ve evraa daguzel haberler icin
Oldum maalesefinsallah gebeliktir canim ama dogrusunu istersen sökülmeye calisan regl gibi duruyor
Bat yarından sonra.24 eylülŞu anda bat a kaç gün var?
Çok teşekkür ederim açıklamanız için sizin geçmiş yani garanti olmuş rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanim benim regl tarihim 20-21 eyluldu dongum ortalama 28 gun ayrica 6-7 eylulde pik gordum ovulasyon da ve 6-7-8 degerlendirdikgecen ay da kendim hesaplamistim yumurtlamami ama regl tarihleri hormonel ve ya strese bagli degistigi icin yumurtlama da degisiyordur diye bu ay testle devam ettim
Ovu testi ama bahsettiğim hcg testi değil ona göre yorum yaptınız değil miCanim benim gec dollenme olmuş olabilir diyor hemsire arkadas beta iki gun icinde hizlica yukselir muhtemelen seninde oyle olmuş olabilir cunku regliden onceki testlerim negatifti hep
Evet anladım her yerde 12. Gün yazıyor çok nadir 10. Günde çıkıyormuş zaten peki sizin belirtileriniz nelerdi? Bende doğru düzgün belirti yok da reglime 9 gün var ama sanki her an olacakmışım gibi hissediyorum garip hisler içerisindeyimEvet canım o zaman öyleydi Laboquick de çok silik çizgi görmüştüm hemen kana gitmiştim öyle netleşmişti. O yüzden 10. Güne karşı bi sempatim var zatenama genelde 12. Günü beklemek gerekiyor aslında en sağlıklı olan o yani bakma
Cnm regl olmussun ztn o zmn sifirlanmasi gerekiyordu normalde bnm sifirlanmis yani bgn verdim kan suan devam ediyor mu reglBende pozitif gördüm kanda 25 çıktı sonra regl oldum regl olsamda testlerim pozitif çıktı kan verdiriyor doktor 40 oldu en son bugün akşam birdaha vereceğim ne olacak değerim sifirlanacak mi artacak mı bilmiyorum doktorda ne kimyasal dedi ne bişey var dedi sadece kan istiyor
Ay cnm allah korusun tabiki de dis gebeleik dusuk degerle olmuyormus en az 300-400 arasi olmasi lzm dedi onu da sordum ben kimyasal olsa reglle sifirlanirdi bazen üstüne görme olabiliyor inşallah öyle bir şeydirDoktorun dış gebelik veya kimyasal gebelik ihtimali için kan istiyordur canım bir sonraki kanda artış hızına göre netleşir durumun. İnşallah normal bi gebelik sürecidir![]()
Canim pardon benim yumurtlamam 6-7 eyulde oldu 6-7-8 degerlendirdik cumartesi 21 eylulden onceki testler hep negatifti sonrakiler de silik silikti hatta yok gibiydi bugun kan verdim bende icim rahat etmeyinceHayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza mesajları okudum ama sizin yumurtlamadan kaç gün sonra test verdiniz gecikmeyi mi beklediniz acaba ? Belirtilerinizi daha ayrıntılı yazabilir misiniz
172 çıktı canımVerdiniz mi kan acaba benimde böyle bugün verdim daha çıkmadı kaç çıktı sizin
Öyle mi canım bak bunu bilmiyordum bende valla bana da öyle geldi aslında bakırsan ama doktor onu net anlamak için test ister işte bazen öyle lekelenme vs oluyormuş evet inşallah öyledirAy cnm allah korusun tabiki de dis gebeleik dusuk degerle olmuyormus en az 300-400 arasi olmasi lzm dedi onu da sordum ben kimyasal olsa reglle sifirlanirdi bazen üstüne görme olabiliyor inşallah öyle bir şeydir
O zaman için hatırladığım kasık batması iğne sokup çıkarıyorsun gibi bi ağrı ve aşırı karın ağrısı olmuştu. Ama akıntı oluyor muydu göğüs hassasiyeti var mıydı falan onları hatırlamıyorum. Mesela şu anda da bekliyorum işte bugün 9. Günüm yumurtalığım sızladı baya iki gündür bilemiyorum artık bi kaç güne belli olur :))Evet anladım her yerde 12. Gün yazıyor çok nadir 10. Günde çıkıyormuş zaten peki sizin belirtileriniz nelerdi? Bende doğru düzgün belirti yok da reglime 9 gün var ama sanki her an olacakmışım gibi hissediyorum garip hisler içerisindeyim![]()
Tuğçe ben bizde var gibi hissediyorum yaO zaman için hatırladığım kasık batması iğne sokup çıkarıyorsun gibi bi ağrı ve aşırı karın ağrısı olmuştu. Ama akıntı oluyor muydu göğüs hassasiyeti var mıydı falan onları hatırlamıyorum. Mesela şu anda da bekliyorum işte bugün 9. Günüm yumurtalığım sızladı baya iki gündür bilemiyorum artık bi kaç güne belli olur :))
Ay canım ağzından ne güzel cümleler dökülüyor ya inşallah. Az önceki testini yeni gördüm ya ben silikte olsa görüyor gibiyim ama inşallah doğru görüyorumdur. Yarın sabah hemen yapalımTuğçe ben bizde var gibi hissediyorum ya![]()
Ay canım ağzından ne güzel cümleler dökülüyor ya inşallah. Az önceki testini yeni gördüm ya ben silikte olsa görüyor gibiyim ama inşallah doğru görüyorumdur. Yarın sabah hemen yapalım![]()
Dua etcem cnım senin için benim bi kızım var Allah sana da en yakın zaman da hatta dilekte ayrıntı vermek gerekirse şu an bi evlat nasip etsin hayırlısı ile cnminşallah inşallah belim çok ağrıyor yalnız böyle görüp görüp regl olmam umarım