Cpt ye testı attım yok bısey dıyo gıcık oldum ona bugunYok ya herkesin durumu farklı olabilir dün benimde regl ağrısı gibi böyle tatlı tatlı alt karın ağrım vardı ama rahimin pozisyonlanması nedeniyle de olabilir diyo gpt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cpt ye testı attım yok bısey dıyo gıcık oldum ona bugunYok ya herkesin durumu farklı olabilir dün benimde regl ağrısı gibi böyle tatlı tatlı alt karın ağrım vardı ama rahimin pozisyonlanması nedeniyle de olabilir diyo gpt
Ay ınsss elımde bıtane daha awox var ıkı saat sonra yapayım dıyorum dayanamazsamİnşallah bakalım yarın sabah daha netleşmiş olur inşallah ikimizin de
Adet gununxemı kan vereceksınız bır gun gecıktgındemiİnşallah bakalım yarın sabah daha netleşmiş olur inşallah ikimizin de
Ben de işe gidiyorum innovita aldım yanım ajsjsjs ben kan testini 1 gün gecikmede veririm herhaldeAy ınsss elımde bıtane daha awox var ıkı saat sonra yapayım dıyorum dayanamazsam
Haber verelım bırbırımıze ıns guzel sınuclar alırıZ
İns gecıkır ve pozıtıfı goruruz hayırlısyla bakalım hayırlı işlerBen de işe gidiyorum innovita aldım yanım ajsjsjs ben kan testini 1 gün gecikmede veririm herhalde
Teşekkür ederimİns gecıkır ve pozıtıfı goruruz hayırlısyla bakalım hayırlı işler![]()
Evet canim bekle benim su an cok yeni beta hgc yukselecek mi diye carsamba ya da perşembe geri kan verecegim keske sabirli olup persembe kan verseymisimAnladım ben 6 gün daha bekleyeceğim test için günüm gelsin hayırlı haberler verelim birbirimize
Canı. Bı normal atsana gözükmüyor mu öyle acabaEki Görüntüle 3647657 Eki Görüntüle 3647658 Kızlar bana da bi bakın ya dpo10 bat 25 Eylül
Ay çok sevindim canm inşallah sorunsuz gebelik geçiririz hepimiz senin beta kaç çıktı gecikmenin kaçıncı gününde yaptınÇok sevindim güzel bir süreç geçirin inşallah benimde kan pozitif çıktı hepimiz için hayırlı olsun![]()
Canım sağlık olsun.Bu ay ben rahatsızdım günleri tam degerlendirememistik.Muhtemelen ondan tutmadı bizim de.Vardir bir nedeni vardır bir hayrı diyorum ben.Senin icin de en hayirlisini en hayirli zamanda diliyorum.İyi geceler kızlar naslsnz ne haberler var, benm akıntım cogaldı ve kasıklarım ağrıyor yumurtlamadayım kesin ama degerlendıremıyorum çünkü eşim hasta yapacak bırsey yok malesef sanırım bu ayda olamıycak ve gerçekten yoruldum sürekli bişeyleri takip etmekten napacam bilmiyorum![]()
Çok az çizgi görüyorum.Buda bir saate yakın bekledı markası awox
Ay var canım çizgi ikinci de daha belli çok mutlu oldum yarına daha da koyulaşırEki Görüntüle 3647657 Eki Görüntüle 3647658 Kızlar bana da bi bakın ya dpo10 bat 25 Eylül
Tesekkur ederım cevabınız ııcn yanı kameraya yansırken zor gozukuyo ilk dakkalarda altta ve usttw kırmızı cızgı cıkdı ama bılemıyorjm tabı hayırlısı bakalımÇok az çizgi görüyorum.
Ay evet ıns yaaaTeşekkür ederimşu son 2-3 gpn hızlıca geçsin beta takibi yapalım
Yani bekleyelim adet gününü veya 1 gün gecikince verelim kan veya test neyse pozitif olsundaEvet canim bekle benim su an cok yeni beta hgc yukselecek mi diye carsamba ya da perşembe geri kan verecegim keske sabirli olup persembe kan verseymisim![]()
Bu ay bereketli bence sende guzel haber vereceksinYani bekleyelim adet gününü veya 1 gün gecikince verelim kan veya test neyse pozitif olsunda![]()
Oyle deger geri dusebiliyor muymus?29 çıktı canım geri düşmüş değer
Merhaba evet giriyor sanki bazen igne batar gibi oluyordu ya da regl oluyor gibiPozitif olan arkadaşlarım adet olacakmış gibi kasıklarınıza ağrı giriyor mu ara ara ?
İğne batması benim kalçama oluyor kasıklrımda sanki her an regl olacakmışım gibi ağrı oluyor normal dimiMerhaba evet giriyor sanki bazen igne batar gibi oluyordu ya da regl oluyor gibi
Normal bence bi de akinti oluyor arar ara krem arar ara seffaf bazen yoğun bazen azİğne batması benim kalçama oluyor kasıklrımda sanki her an regl olacakmışım gibi ağrı oluyor normal dimi