Amin inşallahYok öyle düşünmeyin önemli olan yükselmesi herkesinki aynı olmuyor içiniz rahat olsun sağlıkla yükselir inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahYok öyle düşünmeyin önemli olan yükselmesi herkesinki aynı olmuyor içiniz rahat olsun sağlıkla yükselir inşallah
Geç döllenmede olabilir sağlıcakla olsunAmin inşallah![]()
Lütfen moralinizi bozmayın ben de bu ay güzel haberler aldım rabbime şükürler olsun reglim 1 gün geçtikten sonra verdim 442ydi 1000 lerde öğrenmedimBenim ki düşük sanırım hep bin küsürlerde değer okudum bugün
Hadi bakalım cano inşllah olur bu ay güzel haberler gelsin hepimize inşallahevet canimm reglim bugun 5. gunum 29unda hsg cekecegim esimin testi de gayet iyi çıktı 29undaki hsg ye göre devam.edecegiz doktorumla bakalim tamda yumurtlama donemime denk geliyor
29a düşmüş canım Çarşamba Dr yanına gidecegimCnm regl olmussun ztn o zmn sifirlanmasi gerekiyordu normalde bnm sifirlanmis yani bgn verdim kan suan devam ediyor mu regl
29 çıktı canım geri düşmüş değerİnsallah dusundugunuzun tam tersi guzel bir haber alirsiniz hayat mucizelerle dolu
Kalite çok bozulmuş biraz siyah beyaz filtre falan yapın öne çıksın çizgi görüyorsanızKızlar adetıme ıkı gün kaldı
İlk 6 dakkada böyle oldu
Allah aşkına bı yorum yapın nedir ne degıldır bu testin sonucu??
Görebiliyormusunu şUan?Kalite çok bozulmuş biraz siyah beyaz filtre falan yapın öne çıksın çizgi görüyorsanız
GörüyorumGörebiliyormusunu şUan?
Allah razı olsun cevap verdıgınız ıcın
Regle ıkı gun varGörüyorumkaç gün var regle dpo kaç sizin şu an
Birde ilk 6.cı dakkada alta ve üstte dırek kırmızı nokta belırdı bır saat sonra cızgı gozukmeye basladjGörüyorumkaç gün var regle dpo kaç sizin şu an
Öfff ondan bende korkuyorum ama olmaz inşallahRegle ıkı gun var
Pikten sonra 14.gün bugun
Kimyasaldan korkuyorum aslında
Ay sızdede var çizgiEki Görüntüle 3647657 Eki Görüntüle 3647658 Kızlar bana da bi bakın ya dpo10 bat 25 Eylül