Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LaboOvulasyon testinde innovita mı iyi laboquik mi ?
Ayyyy inşaAllah hepimiz güzel haberler veririz oğluma daha hamile bile değilken içimden erkek diye geçiyordu 3 aylık hamileyken doktor kız dedi ben doktora eminmisiniz demiştim 4. Ayda erkek olduğundan emin olduk şimdi hamile değilim ama kız hissiyatı varBu ay bereketli bence sende guzel haber vereceksin![]()
Adetim 3 gün geçmişti 1533 çıktıAy çok sevindim canm inşallah sorunsuz gebelik geçiririz hepimiz senin beta kaç çıktı gecikmenin kaçıncı gününde yaptın
Neeeee gerçektenmiiiii tabiki yükselir ay çok sevindimmmmKizlar beta hgc benim 62 cikti acaba yukselir mi carsamba ya da persembe geri kan verecegim
Tabi ki yükselir önemli olan kaç çıktığı değil güzel yükselmesiKizlar beta hgc benim 62 cikti acaba yukselir mi carsamba ya da persembe geri kan verecegim
Tesekkur ederim canim dun kan verince sonuc bu cikti darisi sizeNeeeee gerçektenmiiiii tabiki yükselir ay çok sevindimmmm![]()
Kaç günün var regl gününe veya geçtimi benim 5 gün kaldıTesekkur ederim canim dun kan verince sonuc bu cikti darisi size![]()
Bencede kimyasal canım benim ama böyle üzülme sen üzülünce bende üzülüyorum çünkü hayırlısı Allahtan canım benim kimyasal olduysa bir sebebi vardır sağlıklı bir embriyo değildir hiç üzülme sıkma canını , eşimde bende hep bu şekilde pozitif düşünüyoruz ikimizde birbirimizi teselli ediyoruz yaşımız daha çok genç en azından vücudumuz hamile kalabiliyor bu bile çok kıymetli lütfewn kendini üzüp canını sıkma böyle üzülüp yıpratırsan bu süreç senin için çok zorlu geçer en hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza alacağız her zamanda bana yazabilirsin biliyorsun bunu kendine çok iyi bak lütfen ben yarın dr gidince de yazacağım sanaCnm ya herhalde seninde kimyasala gidiyo dustuyse insallah degildir insan cok yipraniyo cok agladim ben
İlk ogrendigimde mutluluktan agladim kimyasal oldugunu ogrendigimde uzuntuden agladim ama en azindan icimde tutmadim cnm yani oyle dusunuyorum suan daha iyiyim Allah bidaha gostermesin kimseyeBencede kimyasal canım benim ama böyle üzülme sen üzülünce bende üzülüyorum çünkü hayırlısı Allahtan canım benim kimyasal olduysa bir sebebi vardır sağlıklı bir embriyo değildir hiç üzülme sıkma canını , eşimde bende hep bu şekilde pozitif düşünüyoruz ikimizde birbirimizi teselli ediyoruz yaşımız daha çok genç en azından vücudumuz hamile kalabiliyor bu bile çok kıymetli lütfewn kendini üzüp canını sıkma böyle üzülüp yıpratırsan bu süreç senin için çok zorlu geçer en hayırlı zamanda bebişlerimizi kucağımıza alacağız her zamanda bana yazabilirsin biliyorsun bunu kendine çok iyi bak lütfen ben yarın dr gidince de yazacağım sana
Var gibiBuda bir saate yakın bekledı markası awox
Benim lh değerim yüksek o yüzden innovita genel de koyu çıkardı laboquikte öyle olmaz dimi
Hayal görmüyorsam hayalet çizgi görüyorumKızlaaaar bakar mısınız çizgi ben mi yanlış görüyorum awox yaptım
Silik çizgi var canım ben de gördümKızlaaaar bakar mısınız çizgi ben mi yanlış görüyorum awox yaptım
Çok silik awox da yanılma oluyor mu acaba hiç duydunuz muHayal görmüyorsam hayalet çizgi görüyorumcanım hadi inşallah hamilesindir
![]()
Ben görüyorum çizgiyi, maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlaaaar bakar mısınız çizgi ben mi yanlış görüyorum awox yaptım