Pik gün 9 eylüldü ama akşm üzeri yaptım tabı sıvı alımı falan oldu öğlen agrım oldu adet agrısı gıbı sonra bgıttı agrıCanım belki geç yerleşmiştir olabilir öyle yumurtlama gününü biliyor musun kaçıncı gündesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik gün 9 eylüldü ama akşm üzeri yaptım tabı sıvı alımı falan oldu öğlen agrım oldu adet agrısı gıbı sonra bgıttı agrıCanım belki geç yerleşmiştir olabilir öyle yumurtlama gününü biliyor musun kaçıncı gündesin
Hayırlı habeler ınsssCikmadi henuz merakla bekliyirum
Cikmadi henuz merakla bekliyirum
Adet olmadıkca umut varYa adetim yarın karnımda ağrımaya başladı. Test yaptım negatif. Ama öyle şeyler okuyorum ki aklım karıştı :) hala testte çıkmayabilir diyen bile var son güne kadar
Çıktı mı canım sonucun merak ettim bendeCikmadi henuz merakla bekliyirum
Yok hayır cikmadi belki çıktıda enabiza düşmedi halaÇıktı mı canım sonucun merak ettim bende
Ben de kan vermeye gittim dayanamadım valla inşallah güzel sonuç gelir senin için deYok hayır cikmadi belki çıktıda enabiza düşmedi hala
Ay ins hadi güzel haberler olurBen de kan vermeye gittim dayanamadım valla inşallah güzel sonuç gelir senin için de![]()
dodo gelemedimm grup adi neehayirlisi olsun gel canim ekimdeyiz![]()
1-15 ekim arası bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruzdodo gelemedimm grup adi nee
Ben sonuc bekliyorum hala gelmediGunaydin kizlar guncelde guzel haberler var mi herkes nasil![]()
İnşallah vardır cnm rabbim nasip eylesinBen sonuc bekliyorum hala gelmedi
Sağlık ocağına verdiyseniz ertesi sabah 9bucuk 10 gibi çıkmıştı benim sonucum bir saate çıkar muhtemelen sizinde eğer dün verdiysenizBen sonuc bekliyorum hala gelmedi
Saglik ocaginda verdim dun 10 da vedimSağlık ocağına verdiyseniz ertesi sabah 9bucuk 10 gibi çıkmıştı benim sonucum bir saate çıkar muhtemelen sizinde eğer dün verdiyseniz
Tamam bir yarım saate bir saate en fazla e nabiza düşer benim öyle olduyduSaglik ocaginda verdim dun 10 da vedim
Gunaydin kizlar guncelde guzel haberler var mi herkes nasil![]()
Guzel haberlerle gelirsin insallahBen sonuc bekliyorum hala gelmedi
Günaydın ben beklemedeyımmmm bugun adet olmassam aksam kan vereyım dıyorum adet gunum yarın normaldeGunaydin kizlar guncelde guzel haberler var mi herkes nasil![]()