• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar ben elendim Ekim başlığına gidiyorum bildiğin regl oldum başta bi yerleşme mi diye düşündüm ama pıhtı falan gelmedi de kanama normal regl kanamasına döndü yani kırmızı 🫠 gebeşler dua etsin ekimde bende hamile kalayım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri 🧿🧿🧿

Kızlar ben elendim Ekim başlığına gidiyorum bildiğin regl oldum başta bi yerleşme mi diye düşündüm ama pıhtı falan gelmedi de kanama normal regl kanamasına döndü yani kırmızı 🫠 gebeşler dua etsin ekimde bende hamile kalayım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri 🧿🧿🧿
aşkım sıkma canını ekimde her şey daha güzel olur inşallah her nasip vaktine esirdir 🥰

Kizlar şaka gibi benim her sonuc çıkmış sadece beta cikmamis aradim unitulmus dedi baska verecek zamanimda yok saliya kadar adetime 3 gun kaldi meraktan öleceğim o güne kadar

Hayırlısı olsun canımmm Ekşm ugurlu gelsın bı vaktı zamanı var işte beklemek zor ama en guzel zamanda olacak inşaAllahhh🤲🥰

ayy inşallah güzel haberle gelirsin belirtiler var mı?
sabaha karsı haff adet agrım vardı suan hıcbısey yok bu ayda baska degısık gecıyo ben anlamadım bısey
Yarını daha bekleyemecegım sabah kaset test yaptım silik cıkdı yapar yapmaz kırmızı cıkmadı kafam bı karıstı daha test falan yapmak istemıyorum🤭

Kızlar adet tarıhım 25 i olmam lazım 4 gun onceden pazwr gunu erken gebelık yaptım cıkmadı pzt gunu kahve rengı tarzı leke geldı salı yanı bugunde o sekılde oldu aksamı kan verdım negatıf cıktı ama hıc kırmızıya donmuyor ve artmıyor neden olur bılen varmı ılk defa oldu 48 saatır sadece peçeteye gelen açık kahvelerde yanı başına boyle bısey gelen varmı
benim de reglden önce kahverengi lekelenmem olmuştu üç dört gün sonra regl sökülmüştü, benim folikul kistim varmış ondan olmuş, yumurta catlamayinca kiste dönüşmüş ama senin ki neden olmuştur bilemem.

Ben de elendim ama ekim için regl tarihi biri ile on beşi arasına yazmışlar, regli ay sonuna denk gelenler kaldı dışarda galiba.

gel canim gel hoş gel umutla gel💖💖

Ben de elendim ama ekim için regl tarihi biri ile on beşi arasına yazmışlar, regli ay sonuna denk gelenler kaldı dışarda galiba.
hayir canimm tabiki gelebilirsin baslik genelde kendi regl tarihime gore aciyorum ama herkes geliyor diger başlıklarımıda oyle açmıştım herkes geldii😅💖 gel bekliyoruz

Ben de 7 gün gecikmeyle bugün adet oldım. Aslında gecikme değilmiş geç yumurtladığım için geç adet olmuşum. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum gerçekten

İlk ogrendigimde mutluluktan agladim kimyasal oldugunu ogrendigimde uzuntuden agladim ama en azindan icimde tutmadim cnm yani oyle dusunuyorum suan daha iyiyim Allah bidaha gostermesin kimseye
Tabiiki duygularını yaşaman çok güzel bir şey sevinçlerimizi ve acılarımızı yaşamalıyız insanız duygularimiz var sadece üzülüp kendini yıpratmaman için söylemiştim 🙏🏻

Herkese merhabaa hamileleri tebrik ederim bebek isteyenlere de kolaylık sağlık dilerimm 🌸 Benim regl günüme 5-6 gün var. Bu erken gebelik testinde bir şey görebiliyor musunuz? Prodoctor kullandım erken mi davrandım?

Eklentiler

• IMG_3667.webp
    IMG_3667.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_3668.webp
    IMG_3668.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 30
Back
X