Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 19 Eylül goguslerde sızlama sürekli var bel ağrısı ve sol kasikta tek tarafli kramp tarzı bir ağrı oluyor Bebek düşününce psikolojik çok belirti yasaniyor daha önce de oldu kesin hamileyim deyip regl olduğum inşallah bu sefer belirtidir hepimiz güzel haberler alalımBenim de bat 18 Eylül kızlar 3 4 eylülü değerlenndirdik şu 2 gündür bacaklarımda ağrı kasıklarımda batma ve ağrı var göğüslerim dolu dolu bi ara yanma oldu göğüsümde dokununca bile açıyor inşallah güzel haberler alırız sizin belirtileriniz var mı
Ben şu an dpo 10dayım. Ama döngüm uzun sürüyor bat:17 eylül. 10 gündür gögüslerimde hassasiyet var dokunamıyorum; bir de kasıklarımda arada adlandıramadığım bir şeyler oluyor sancı gibi. Bugün de yataktan mide bulantısıyla kalktım ama erken kalkmıştım belki de ondandır. Bir de avuç içlerimde yanma hissettim dün gece ilk defa. Bunlardan psikolojik olmadığına emin olduğum tek belirti gögüslerimBenim bat 13 bende bu sabah test yaptım erken gebelik testi ama negatif . Vücudumu çok dşnledğim için belirti yaşıyorum bence ama dün midem bulandı acaba mı dedim ama yok adet gününe kadar tekrar test yapmadan dayanabilsem keşke
İnşallah bizim bu ay ilk denememiz spiral vardı çıkarttırdım göğüslerim çok ağrıyor kasıklarıma ara ara giriyor ağrı ama ilk defa göğüslerim böyle oldu yürürken bile sızlıyor inşallah güzel haber alırız ben test yapmak istiyorum ama daha var ya dayanamıyorumBenimde 19 Eylül goguslerde sızlama sürekli var bel ağrısı ve sol kasikta tek tarafli kramp tarzı bir ağrı oluyor Bebek düşününce psikolojik çok belirti yasaniyor daha önce de oldu kesin hamileyim deyip regl olduğum inşallah bu sefer belirtidir hepimiz güzel haberler alalım![]()
Benimde 19 Eylül goguslerde sızlama sürekli var bel ağrısı ve sol kasikta tek tarafli kramp tarzı bir ağrı oluyor Bebek düşününce psikolojik çok belirti yasaniyor daha önce de oldu kesin hamileyim deyip regl olduğum inşallah bu sefer belirtidir hepimiz güzel haberler alalımBenim de bat 18 Eylül kızlar 3 4 eylülü değerlenndirdik şu 2 gündür bacaklarımda ağrı kasıklarımda batma ve ağrı var göğüslerim dolu dolu bi ara yanma oldu göğüsümde dokununca bile açıyor inşallah güzel haberler alırız sizin belirtileriniz var mı
Ay ilk denemenizde tutar inşallah valla ben tabiiki dayanadim dün yaptim 11 gün kala ne çıkmasını bekliyorsam bide üzüldümİnşallah bizim bu ay ilk denememiz spiral vardı çıkarttırdım göğüslerim çok ağrıyor kasıklarıma ara ara giriyor ağrı ama ilk defa göğüslerim böyle oldu yürürken bile sızlıyor inşallah güzel haber alırız ben test yapmak istiyorum ama daha var ya dayanamıyorum![]()
Bende aynı dayanamıyorum yarın sabah yapıcam yaBenimde 19 Eylül goguslerde sızlama sürekli var bel ağrısı ve sol kasikta tek tarafli kramp tarzı bir ağrı oluyor Bebek düşününce psikolojik çok belirti yasaniyor daha önce de oldu kesin hamileyim deyip regl olduğum inşallah bu sefer belirtidir hepimiz güzel haberler alalım
Ay ilk denemenizde tutar inşallah valla ben tabiiki dayanadim dün yaptim 11 gün kala ne çıkmasını bekliyorsam bide üzüldüm![]()
Yap bakalım at buraya da senin benden bir gün önce belki çıkar sabah canımBende aynı dayanamıyorum yarın sabah yapıcam ya![]()
İlk testinize benziyor sondaki.Ama sizin yumurtlama olmus 31 inde.2.kez mi yumurtluyorsunuzKızlar en son ovulasyon testini ayın 2’sinde yapmıştım ve bugün ilk defa yaptım koyulaşma var mı yok mu bat 14 bu arad
Çatlama gunu mutlaka değerlendirin deniyor.Ama tabi spermler birkaç gün yaşayabiliyor.Belki tutar.Allah gönlünüze göre nasip etsin.ya kızlar aklıma takıldı pazar günü pik günümdü cumartesi ve pazarı değerlendirdik fakat pazartesi pikin ertesi günü silikleşmeye başladı test ve biz o günü değerlendiremedik önemli olan pazartesi miydi sizce? aklımda bi pişmanlık kaldı açıkcası
Tamam canım atarım sabahYap bakalım at buraya da senin benden bir gün önce belki çıkar sabah canım
Ve ayrıca nasibi varsa her türlü olur şimdiden bu kadar stres yapma süreç zaten yeterince zorluÇatlama gunu mutlaka değerlendirin deniyor.Ama tabi spermler birkaç gün yaşayabiliyor.Belki tutar.Allah gönlünüze göre nasip etsin.
Cnm valla reglime 5 gun var 14 unde bilmiyorumİlk testinize benziyor sondaki.Ama sizin yumurtlama olmus 31 inde.2.kez mi yumurtluyorsunuz
Ayy gebelik olabilir mi acaba ya, erken gebelik testi yapsana kuzumKızlar en son ovulasyon testini ayın 2’sinde yapmıştım ve bugün ilk defa yaptım koyulaşma var mı yok mu bat 14 bu arad
Hamilelik olursa galiba koyu oluyormus ovü testi.Burda öyle okumuştum.Idrar testi yaptınız mıCnm valla reglime 5 gun var 14 unde bilmiyorum
Daha cok erken diye yapmak istemedim ya bilmiyorum kiAyy gebelik olabilir mi acaba ya, erken gebelik testi yapsana kuzum
Bak herkes aynı şeyi söylemiş gördün mü yapın şu testleri artık sjshshCnm valla reglime 5 gun var 14 unde bilmiyorum
Yapmadim cnm o yuzden bende denemek istedim bilmiyorum ki en alttaki bgn yaptimHamilelik olursa galiba koyu oluyormus ovü testi.Burda öyle okumuştum.Idrar testi yaptınız mı
Bak herkes aynı şeyi söylemiş gördün mü yapın şu testleri artık sjshsh