• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Ciddi misinizzz dün gece kanlı ay oldugu icinn gördüğünüz rüyalar habercii

Belirtileriniz varmı kızlar ya benim yumurtlama 6 eylül de bitti normalde hep sol kasıgım ağrır dün ikisi ağrıyordu baska da belirtim yok henüz cok erken ama insan ağrı bile cekmek istiyor dkfkdkdkd
Normalde neden sol kasığınız ağrıyordu acaba çünkü benim tek belirtim kasık batması şuanda önceden oluyor muydu bilmiyorum vücudumu bu kadar dinlememiştim bu arada benimde 6 eylülde bitti yumurtalama

Adete 4 gün var benimde test yaptım kaset test ama negatif bakalım merak ediyorum hala bir belli olsaydi

Normalde neden sol kasığınız ağrıyordu acaba çünkü benim tek belirtim kasık batması şuanda önceden oluyor muydu bilmiyorum vücudumu bu kadar dinlememiştim bu arada benimde 6 eylülde bitti yumurtalama
Adetlerim ağrılı geçiyor biraz yumurtlama dönemimde öyle genelde sol kasıgım agrıyorfu bu dönemlerde. Hemen hemen aynıyız benimde 7 eylülde bitti yumurtlama o kadar cok dinliyorum ki vucudumu en ufak ağrıyı ona yoruyorum belirtilerimizde aynı ara ara kasık batmam-ağrısı oluyor sadece

Adetlerim ağrılı geçiyor biraz yumurtlama dönemimde öyle genelde sol kasıgım agrıyorfu bu dönemlerde. Hemen hemen aynıyız benimde 7 eylülde bitti yumurtlama o kadar cok dinliyorum ki vucudumu en ufak ağrıyı ona yoruyorum belirtilerimizde aynı ara ara kasık batmam-ağrısı oluyor sadece
Biraz araştırdım bu dönem luteal dönem diye geçiyormuş ve kasık batmaları normalmiş özellikle de ben sağdan yumurtaladığımı hissettim sağ da batma var buda kafamı karıştırıyor

benim de bat 24 eylül ilk defa deniyoruz çok heyecanlıyım umarım sağlıkla mutlulukla huzurla rabbim hepimize nasip eder çok heyecanlıyım gerçekten. sadece bir şey soracagım erken gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor? şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻

Kızlar benim 2 Eylülde Ovülasyon pik oldu. 17 Eylül de bat olur. Göğüslerimde acı yok ama çok şişkinlik var. Aynı şekilde karnım da öyle. Gaz mı şişkinlik mi bilmiyorum. Adet öncesi de sanki karnım böyle şişiyordu o yüzden farklı bir belirti arıyorum kendimde ama bulamıyorum :( erken gebelik testini pazar günü yumurtlamadan 12 gün sonra yapsam mı acaba?
12 gün sonra çıkma ihtimali ever var.

Kızlar benim de bat 17 Eylül yumurtlamam 31 ağustostaydı günler değerlendirdik 1 yıldır falan korunmuyoruz tüm testler de hiç sorun çıkmadı en son 2 ay önce rahim filmi çekildim onda da sorun yok ama henüz yine oluşmadı bu ay sadece reglim normale göre biraz uzun sürdü sonra yumurtlama günlerimde 1 gün oldukça bel ve karnımda ağrı oldu baya ağrıdı daha önce hiç olmamıştı sonra o kesildi bi kaç gün sonra kasıklarımda 2 taraflı anlık çekiliyor gibi his oldu kasiklarda aralıklı batmalar oldu sonraki günler bele vuran kramp ve batmalar oldu çok fazla gaz ve şişkinlik oldu şuan reglime 1 hafta var sayılır gercekce bile çok erken mi belirti dedim daha önce de farklı belirtiler yaşamıştım umutlanmak istemiyorum ama böyle merak da kaldım çok uzun yazdım biliyorum daha önce yaşayan var mı merak ediyorum

Sabah predictor early yaptım, ilk başta silik bir çizgi gördüm sandım heyecanlandım ama chatgpt göremedi 🤣 bir kaç sonra yiine yaparım son 7 gün

Eklentiler

• IMG_1282.webp
    IMG_1282.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 60
Ama gözüküyor çizgi zoom yapınca gayet de car çizgi
Öyle mi diyosun 🥰🙏 inşallah ya. Bu arada ben de görüyorum ama artık gözlerimden de emin olamıyorum. Sabah vaktim yoktu hemen fotoğraf çekip çıktım işe geldim. Akşam gidince de bir bakayım testi açıp

Back
X