• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Eklentiler

• IMG_1301.webp
    IMG_1301.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 61
Böyle şeyler yazıyor internette 🥲 insallah aksama cikar
Ben de o zaman acilde vermiştim kanı.Saglik ocağı laboratuvara gec gonderiyorsa kanları belki geç çıkabilir.Yine de belli olmaz.1 saat arayla takip edebilirsin.Beklemekte zor oluyor.Neyse sonu hayirli güzel haber olsun geç olsun güç olmasın inşallah ☺️🌸

2 aydır deniyorum ben de.Gecen ay tatildeydik falan derken zamanin nasil geçtiğini anlamadım.Sadece 2 test yaptım.Bata 2 gün kala ve 3 gün gecikince.Negatifti zaten hemen ikna oldum.Bu ayı da iyi değerlendiremedik.Bat günü civarında 1 testle belli olur her şey.Ben 37 yaşındayım.Allah biliyor ya 2 oğlum var bir de kız geçiyor gönlümden.Oğlan da olsa diğerleri büyüdü.Onlar hayatını kurarken biz ufaklikla ilgileniriz diye düşündük.Saglikli hayirli olsun da insallah.Sizin yaş kaçtı.Saglik sebebiyle çocuk nasıl oluyor özel değilse bilmediğim için soruyorum.Allah gönlünüze göre versin sağlığınızı daim etsin.
Benimde 2 oğlum var yaşım 34 biri 13 yaşnda dıgerı 8 bende rahim varisi var ve 3. Çocuğu sezeryanla alıp damarları ordan tedavı edecekler ne kadr çocuk ıstemyorum deyıp 4 doktor değişsemde hepsi aynı şeyi söyledi çocuk dogrman lazm o zaman müdahale edecez dıe bizde artk öyle karar verdik inşallah bende çok istiyorum bi kızım olsn dıe inşallah Rabbim hepimzn gönlüne göre verir canm 😍🤲🥰🥰

Ben de o zaman acilde vermiştim kanı.Saglik ocağı laboratuvara gec gonderiyorsa kanları belki geç çıkabilir.Yine de belli olmaz.1 saat arayla takip edebilirsin.Beklemekte zor oluyor.Neyse sonu hayirli güzel haber olsun geç olsun güç olmasın inşallah ☺️🌸
Eveeet bunun da ayri bir heyecani var diyelim 🥰🙏 haber gelince hemen yazacagim ♥️ aaayy iyi ki varsiniz ya, cok tesekkur ederim 🌸

Benimde 2 oğlum var yaşım 34 biri 13 yaşnda dıgerı 8 bende rahim varisi var ve 3. Çocuğu sezeryanla alıp damarları ordan tedavı edecekler ne kadr çocuk ıstemyorum deyıp 4 doktor değişsemde hepsi aynı şeyi söyledi çocuk dogrman lazm o zaman müdahale edecez dıe bizde artk öyle karar verdik inşallah bende çok istiyorum bi kızım olsn dıe inşallah Rabbim hepimzn gönlüne göre verir canm 😍🤲🥰🥰
Ay hadi inşallah sana dua edicem özellikle.Hem bebek hem saglik birlikte gelsin güzellikler getirsin inşallah 🤲🥰

Şimdlk bülbül da gbı bozkurt canm inşallah hayrlı haberı verir bizede bende kan testı yapmştm baya 7 gün kalasıya negatif çıktı bata son 3 gn kaldı regl belrtlerm başladı bu ay havluyu attm diorum ben önümüzdeki ay inşallah ondada açalım post devam edelım bu şekilde takıbe 😍😍
once bu ayı bi bitirelim daha yarisina bile gelmedikkk benim de 3 4 gun kaldi bugun 11 dpo test olmadigi icin bende test yapamadim aslinda olmamasi da iyi surekli test yapip strese girmemis oluyorum regl gelene kadar umut kaybetmek yok

once bu ayı bi bitirelim daha yarisina bile gelmedikkk benim de 3 4 gun kaldi bugun 11 dpo test olmadigi icin bende test yapamadim aslinda olmamasi da iyi surekli test yapip strese girmemis oluyorum regl gelene kadar umut kaybetmek yok
Cano dıo test ney gııı, tamam canm benm bata az kaldı zaten pazrtesı bat en ıyısı beklemek gerçekten strese o kdr gırmıosun test yapınca daha çok stres oluyorum ben 😁

Bat 19 olanlar ne zaman test yapmalı sizce
Bence bat a ne kadr yakın yaparsan o kadr ıyı erken oldğu ıçin negatif çıkarsa üzülürsün en azından yakın yap o kdr uzun beklemems olursun olmasa dahi naçizane fikrim bu canm sen blrsn yinede

kizlar yumurtlama donemimden beri belimde agri kasiklarimda ise bayma var ovulasyon ile takip ediyorum sat 27 agustos bat 19 eylul bata 1 haftam var benim ovulasyon testi tekrar koyulasmaya basladi piki 2 eylulde gordum daha sonrasi dalgali 6 etlulde tatile gittim yapamadim dun dondum sabah yaptim ovulasyon testi koyulasmaya baslamis akintimda artmis normal mi bu gebelik testi de yapmak istemiyorum regli bekliyorum yalanci pozitif gormekten biktim cunku🥹

Eklentiler

• IMG_D03A9C11-B19A-42D0-BB13-73AE72555A9E.webp
    IMG_D03A9C11-B19A-42D0-BB13-73AE72555A9E.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_5007.webp
    IMG_5007.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 44
kizlar yumurtlama donemimden beri belimde agri kasiklarimda ise bayma var ovulasyon ile takip ediyorum sat 27 agustos bat 19 eylul bata 1 haftam var benim ovulasyon testi tekrar koyulasmaya basladi piki 2 eylulde gordum daha sonrasi dalgali 6 etlulde tatile gittim yapamadim dun dondum sabah yaptim ovulasyon testi koyulasmaya baslamis akintimda artmis normal mi bu gebelik testi de yapmak istemiyorum regli bekliyorum yalanci pozitif gormekten biktim cunku🥹
Canm burda yorumlarda anladgm kadroyla ovulasyn testı gebelk varsa ıkıncı kez koyulaşır yınede daha ıyı bılen bırı yorumlasın inşallah doğrudur🥰

Back
X