• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar ben iki gün önce predictor early yapmıştım silik çizgi vardı şuanda onun resmini bulamadım bugün bat günü sabah yine yaptım ama tabiki ilk idrar değildi awox marka yine silik çıktı
Baya çizgi var.Hayirli olsun.Kan ver netlessin.

kızlar kan verdim çok teşekkür ederim yanımda oldugunuz için sağlık ocagından verdim yarın çıkar sanırım.

her eczanede olur mu acaba tamam onu aldırayım bugün
Fortest olmayabilir canım ama predictor olabilir bence , ben eczanede çalıştığım için istediğim marka sipariş ediyorum olduğun yerdeki eczanelerde sipariş edebilir bence , bende burda awoxu çok övdukleri için awox aldım kendime 😁

Bat yarınsa test yapsan varsa çıkar.Benim komşumda var pcos.İlk çocugu bebek dusundukten 7 ay sonra oldu.İkinci çocugu ve 3.tedavi ile oldu.Ikisinde de baya kilo verdi.Dr söylemis.Bi prof tedavi etti.Tedavinin ayrıntılarını çok bilmiyorum ama 6-7 ay tedavi gördüğünü biliyorum.
Evet zaten pcosa en iyi gelen glütensiz beslenme , bende yaptım 11 kilo verdim ama devam etmem lazım . 4-5 ay önce kimyasal gebelik oldu , bu ay da hsg çekildim temiz çıktı çok şükür. Uygulamaya göre bugün adet günüm ama bilmiyorum yapsam mı , belirtiye dair pek bişey yok sadece göğüs hassasiyeti 🥲

Evet zaten pcosa en iyi gelen glütensiz beslenme , bende yaptım 11 kilo verdim ama devam etmem lazım . 4-5 ay önce kimyasal gebelik oldu , bu ay da hsg çekildim temiz çıktı çok şükür. Uygulamaya göre bugün adet günüm ama bilmiyorum yapsam mı , belirtiye dair pek bişey yok sadece göğüs hassasiyeti 🥲
Lütfen belirtilere takılma stres olma.Hic belirtisiz gebe kalan çok.Ve emin ol adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı.Kendi tecrübelerimden biliyorum.Bi test yapıver bakalım.Olmazsa kilonu vermeye diyetine dikkat etmeye başlarsın.Saglikli beslenme ve rahat olma çok etki eder aklında olsun.Allah kucağını boş birakmasin.En kısa sürede sevindirsin.

Lütfen belirtilere takılma stres olma.Hic belirtisiz gebe kalan çok.Ve emin ol adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı.Kendi tecrübelerimden biliyorum.Bi test yapıver bakalım.Olmazsa kilonu vermeye diyetine dikkat etmeye başlarsın.Saglikli beslenme ve rahat olma çok etki eder aklında olsun.Allah kucağını boş birakmasin.En kısa sürede sevindirsin.
Amin canım Allah razı olsun , kimyasal gebelik öğrendiğim zaman çok mide bulantısı ve göğüs hassasiyetim vardı ya , şimdi sanki illa onlar olması lazım gibi hissediyorum 😅

Amin canım Allah razı olsun , kimyasal gebelik öğrendiğim zaman çok mide bulantısı ve göğüs hassasiyetim vardı ya , şimdi sanki illa onlar olması lazım gibi hissediyorum 😅
İki gebelik gecirdim ben.Dusununce ikisi de farklıydı.Öyle bir beklentiye girmek seni daha çok strese sokar.Sürekli belirti ararsın.Stres gebe kalmaya engel bir faktör biliyorsun.Geçen sene ben de kimyasal geçirdim diye düşünüyorum.Testler bozuk değilse.3 tane test pozitif çıktı.Sonra yogun bir kanama yaşadım ayni gün.Vucut sağlıksız gebeligi tam tutunmadan atıyor.

Back
X