• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar keskin bir bel ağrım var.Diğer gebeliklerimdeki ağrıya benziyor.Adet döneminde de oluyor agri fakat bu kadar keskin değil.Dpo 8 diyebilirim.Hakkimizda hayirlisi insallah.

Kızlar sağlık ocağının hemşiresini aradım cuma günü gel bi daha kan alalım dedi büyük bi ihmale yeni yerleşiyor dedi bakalım cumaya kadar sabretcem artık 😊
Güzel heyecanlar canim.Tabi erken olunca stresi de bitmiyor.İyi bilirim o duyguyu aynı yoldan gecince.İyi dusun iyi olsun inşallah.Ben duaya olumlu düşünmeye çok inanırım bu gibi durumlarda.Insallah bebisin güzelce sana tutunur.Saglikla kucagina alirsin.🫶🌸

Evde test yaptın mı canim.Koyulasma artıyor gün gün testte.
Evet kuzum yaptım artıyor ama tabi bilemiyorum yeteri kadar artıyor mu 🙏 inşallah artıyordur bak ekliyorum

Eklentiler

• IMG_1346.webp
    IMG_1346.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 67
Evet kuzum yaptım artıyor ama tabi bilemiyorum yeteri kadar artıyor mu 🙏 inşallah artıyordur bak ekliyorum
Maşallah maşallah çok güzel koyulasmis.🥰İçin nasil rahat edecekse öyle yap.Ben testle koyulaşma takip etmiştim kese gorunene kadar.Kollarim kan verince asiri morariyor.Sadece bir defa kan tahlili yaptırmıştım o yuzden.

Maşallah maşallah çok güzel koyulasmis.🥰İçin nasil rahat edecekse öyle yap.Ben testle koyulaşma takip etmiştim kese gorunene kadar.Kollarim kan verince asiri morariyor.Sadece bir defa kan tahlili yaptırmıştım o yuzden.
Yarın bir kan daha vereyim diyorum, eğer her şey yolundaysa ben de senin gibi yapmayı planlıyorum inşallah 🥰🙏♥️ senden de hayırlı haberler bekliyorum, bir değişiklik olursa beni de etiketle olur mu 🌸

Yarın bir kan daha vereyim diyorum, eğer her şey yolundaysa ben de senin gibi yapmayı planlıyorum inşallah 🥰🙏♥️ senden de hayırlı haberler bekliyorum, bir değişiklik olursa beni de etiketle olur mu 🌸
Tabi canım haber ederim.Şimdilik bi bel ağrısı var.Önceki hamileliklerime benzer.Ama adet dönemleri de agri oluyor.Net ayırt edemiyorum daha da erken ve testte çıkmaz.Hayırlısı diyorum şu an🤲🥰

Back
X