• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Canım benim sağlıksız olunca sonlanıyormuş.Bi de kimyasaldan sonra saglikli gebelik şansı artiyormus.Ve iyi haber hamile kalabiliyorsun.Gecen sene ben de kimyasal yaşamıştım nasil hayal kırıklığı olduğunu biliyorum.Seni kucaklıyorum.
Cnm kanamam yok suan dunde yokmuş sari akintiymis sadece lekelenmem var ama insallah gecer

off benım bat 25 erken gebelik testiyle 1 hafta önceden yapsam 18ine denk geliyor 3 gün daha nasıl dayanacagım bilmiyorum ki zaten 5 gün önce test yapmıstım tam ovulasyon dönemimde meraktan 😅😂… dayanamıyorum gunler gecmiyorr
Bende 20 sinde yapmayı düşünüyorum 😀

Eklentiler

• 1000037619.webp
    1000037619.webp
    31 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000037439.webp
    1000037439.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 11
Kıpkırmızı kan değilse bence yerleşmedir o.
Yok kan rengi degil ya kahve pembe dun uyumustum kalktim tuvalete gittim gene sildigimde daha koyuydu dedim regl oluyorum herhalde ama devami gelmedi ilactandir diye dusundum gece de sarimsi akintim gelmis pede gecmis o yani sadece sildigimde geliyor insallah oyledir ya gec dollenme diyorum ben umarim oyledir kan verdigimde belli olucak artik

Herkese merhaba. bende 5 yıllık evliyim bir kızım var 4 yaşında nasipse 2.yi istiyoruz ama 9 ay olacak gelen giden yok :) bu ay bi değişiğim ama kasıklarda batmalar karnımın arka tarafında doluluk hissi falan var. burayı okuyorum acaba o mu etkiliyo diyorum. Bat 24 eylül dün test yaptım prodoctor çok çooook minik bi gölgelik gördüm eş,me gösterdim o testin kendi içindeki karartı olabilir dedi :( dua edelim birbirimize sağlıkla huzurla ve güzel ahlakla gelsin kuzularımız inşallah :)

Back
X