• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

benim arkadaşımın da öyle oldu 4 haftalık mı ne kanaması oldu ama şükür şu an 4 aylık hamile umudunu kaybetme dua et hayırlısı neyse o olsun inşallah
İnsallah cnm hayirlisi olsun hakkimizda ben Allaha biraktim dun cok agladim cok uzuldum hala onun etkisindeyim ama hersey Allahtan

Dün akşam yaptığım days doctor testi yalancı pozitiflik verdi arkadaşlar daha önce artimed ile yaşamıştım bu ay da bununla yaşadım böyle şeylerin piyasa da satilmamasi gerekiyor ya insanların duygularıyla oynuyorlar resmen 😞

Bnm suan gecikmemin ikinci gunu 28 gunde bir regli oluyorum 14 unde olmadim iste 13 unde lekelenmem basladi dun test yaptim golge gordum kan verdim pozitif doktor progestan basladi onu kullaniyorum hafif agrilarim var sildigimde geliyor sadece
Kan testin kaç çıkmıştı canım ilk sonucunda , bence şuanda hala umut var söylediğinde çünkü benim mesela şuanda resmen regl kanamasına çevirdi kahverengi başlayıp ama sen sadece silme ile geliyor dediğin lekelenme olaraksa bence yükselecek inşallah

İnsallah cnm hayirlisi olsun hakkimizda ben Allaha biraktim dun cok agladim cok uzuldum hala onun etkisindeyim ama hersey Allahtan
Bende şimdi yine yaptım gölge gibi ama gözüme mi öyle geliyor anlamadım gözümle bile secemiyorum fotoda ztn çıkmaz bugün gecikmenin 2. Günü deli olacam

Aay kızlar bugün regl olmam lazımdı olmadım. Benim düzenlidir öyle gecikme olmaz çok nadirdir. Bu ay ovülasyon testi yaparak pik günümü değerlendirdik. Az önce awox erken gebelik yaptım ama ilk idrar değildi ve negatif çıktı. Hiç belirtim yok bu arada. Yine de pozitif olma ihtimali var mıdır ki 🫶🏻

Bende şimdi yine yaptım gölge gibi ama gözüme mi öyle geliyor anlamadım gözümle bile secemiyorum fotoda ztn çıkmaz bugün gecikmenin 2. Günü deli olacam
Canım gölge gibi emin değilim diyorsan vardır ben bugün yaptım bembeyaz negatif şüpheye yer kalmıyor

Aay kızlar bugün regl olmam lazımdı olmadım. Benim düzenlidir öyle gecikme olmaz çok nadirdir. Bu ay ovülasyon testi yaparak pik günümü değerlendirdik. Az önce awox erken gebelik yaptım ama ilk idrar değildi ve negatif çıktı. Hiç belirtim yok bu arada. Yine de pozitif olma ihtimali var mıdır ki 🫶🏻
İhtimal hala olabilir kimi geç öğreniyor benimde 2 gün geçti bakalım kan verecem eğer yarına kadar olmazsam

Back
X