Testiniz bolsa yapın değilse bekleyin ben 10 tane sipariş ettim kaldı 9 adet olana kdr yapıcam inşallah görürüz pozitifleriBenim de 5 gün hiç yapmaya cesaretim yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testiniz bolsa yapın değilse bekleyin ben 10 tane sipariş ettim kaldı 9 adet olana kdr yapıcam inşallah görürüz pozitifleriBenim de 5 gün hiç yapmaya cesaretim yok![]()
Elimde dört tane var ilk iki ay o kadar hevesle yapıp negatifleri görünce bu ay hiç cesaret edemiyorum. Ne zamandan beri deniyorsunuzTestiniz bolsa yapın değilse bekleyin ben 10 tane sipariş ettim kaldı 9 adet olana kdr yapıcam inşallah görürüz pozitifleri
Ne zaman yapacaksın test bende 10 unda gordum bat da 25 eylülBende sizin gibi 10 ve 11 eylülde gördüm pik o günleri değerlendirdik hatta 12 sini de değerlendirdik sonra 3 gün ara verdik sınavlarım vardı. Yoğundu 16 eylülde doktora gittim doktor da yumurtan çatlamış dedi ama kasığımdaki ağrıyı size anlatamam doktor ağrı başladığında çatlama olmuştur dedi 15 Eylül akşamı ağrım şiddetlendi ama ondan öncesinde de ilk defa bu kadar erken göğüs ağrım oldu öyle bir hassaslaştı ki pik olduğu zamanlarda testte mi doğru zamanı yakaladım doktorun dediği zaman mı doğru anlayamadım bende Pcos olduğum içimde döngüm 34 günde bir oldu geçen ay daha çok var yani
Ay benimde bat 25 Eylül nasıl sabretcemmmNe zaman yapacaksın test bende 10 unda gordum bat da 25 eylül
11 aydır deniyoruz. Bu ay 11 ay oldu. Testi de ilk defa yaptım dün akşam da yapmştm negatifti bugün de ama daha erken bekliyorum siz?Elimde dört tane var ilk iki ay o kadar hevesle yapıp negatifleri görünce bu ay hiç cesaret edemiyorum. Ne zamandan beri deniyorsunuz
Bu 3. ay olacak bu süreçte doktora göründüz mü hiç umarım pozitife döner11 aydır deniyoruz. Bu ay 11 ay oldu. Testi de ilk defa yaptım dün akşam da yapmştm negatifti bugün de ama daha erken bekliyorum siz?
Göründüm sorun yok hipertiroidi tedavisi gördm iyileştim falanBu 3. ay olacak bu süreçte doktora göründüz mü hiç umarım pozitife döner![]()
Umarım bu ay olur. Zor bir süreç korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağımı düşünüp ve bu 3 ayın bu şekilde geçmesinin gerçeği en iyi biz anlarız birbirimiziGöründüm sorun yok hipertiroidi tedavisi gördm iyileştim falan
İnositol içerikli vitaminin adını hatırlıyor musunYa inanır mısın o kadar zor gelmedi bana , ya da sağlığım için olması gerekiyor moduna girmiştim diye mi bilmiyorum. Ve en önemlisi canım kan değerline baktır hangi vitaminin eksikse onları tamamla gerçekten çok önemliymiş , takviye olarak da dediğim gibi inositol ve magnezyum kullanmıştım
Ben de iyileşince olacak sanmıştım doktor engel yok demişti. Ama işte umutsuz vakaUmarım bu ay olur. Zor bir süreç korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağımı düşünüp ve bu 3 ayın bu şekilde geçmesinin gerçeği en iyi biz anlarız birbirimizi![]()
Umarım bu ay olurBen de iyileşince olacak sanmıştım doktor engel yok demişti. Ama işte umutsuz vaka
Umarım ya bekliyorum heyecanlaUmarım bu ay olur![]()
Canm keşke bıdaha test yaptırsan sen ne kdr oldu kan testı verelı inşallah belkı yükselmiştir hala regl olmadıysanNasip artik cnm durursa durur durmazsa da nasibi yokmus derim suanlik kanamam yok
Aynen prodctr yalancı çizgi veryr kendı çizgsni kaç tane yaptm çizgi verdi snra regl oldum almam bıdaha awox en ıyı benceprodoctorun o minicik çizgilerinden çok yanılan oldubence farklı testle teyit edin regl gününüzde... hayırlısı olsun
![]()
Bende korunmayı bıraknca hemen olucak sananlardanım ama yanıldım 7 ay oldu bizdede bakalım hayrlısı olsn heçepımıze nasip olur inşallah benm regln 5 . Günü yarın akşam yıkanacam bıtıyor bakalm ne olcak bu ay ama test yapmayı düşünmüyorum bu ay inşallah dayanırım bata kadarBen de iyileşince olacak sanmıştım doktor engel yok demişti. Ama işte umutsuz vaka
Naptın canm sen yaptnmı testıBenimde bi tane kaldı o da Awoxher gün şifa niyetine bi tane yaptığımdan
ay Allah razı olsun adet geçmesini bekleyeceğim kan için öyle yapayım demi
Canm naptn ılerledımı yoksa durdumu lekelenmenYerleşme olana çok benziyor ama biraz daha fazla gibi bilemedim ki![]()
Biziii bilgileeendirrr merak ediyorum seniiiBelki gecikmede gozukur cnm bekle birkacgun acaba bendeki durum ne anlamadim ya kan vericem yarin bakalim ne cikciak
Valla bende 21 pazar gunu evde test yapsam mı emın olamıyorumAy benimde bat 25 Eylül nasıl sabretcemmm