• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Bende sizin gibi 10 ve 11 eylülde gördüm pik o günleri değerlendirdik hatta 12 sini de değerlendirdik sonra 3 gün ara verdik sınavlarım vardı. Yoğundu 16 eylülde doktora gittim doktor da yumurtan çatlamış dedi ama kasığımdaki ağrıyı size anlatamam doktor ağrı başladığında çatlama olmuştur dedi 15 Eylül akşamı ağrım şiddetlendi ama ondan öncesinde de ilk defa bu kadar erken göğüs ağrım oldu öyle bir hassaslaştı ki pik olduğu zamanlarda testte mi doğru zamanı yakaladım doktorun dediği zaman mı doğru anlayamadım bende Pcos olduğum içimde döngüm 34 günde bir oldu geçen ay daha çok var yani
Ne zaman yapacaksın test bende 10 unda gordum bat da 25 eylül

Elimde dört tane var ilk iki ay o kadar hevesle yapıp negatifleri görünce bu ay hiç cesaret edemiyorum. Ne zamandan beri deniyorsunuz
11 aydır deniyoruz. Bu ay 11 ay oldu. Testi de ilk defa yaptım dün akşam da yapmştm negatifti bugün de ama daha erken bekliyorum siz?

Ya inanır mısın o kadar zor gelmedi bana , ya da sağlığım için olması gerekiyor moduna girmiştim diye mi bilmiyorum. Ve en önemlisi canım kan değerline baktır hangi vitaminin eksikse onları tamamla gerçekten çok önemliymiş , takviye olarak da dediğim gibi inositol ve magnezyum kullanmıştım
İnositol içerikli vitaminin adını hatırlıyor musun

Ben de iyileşince olacak sanmıştım doktor engel yok demişti. Ama işte umutsuz vaka
Bende korunmayı bıraknca hemen olucak sananlardanım ama yanıldım 7 ay oldu bizdede bakalım hayrlısı olsn heçepımıze nasip olur inşallah benm regln 5 . Günü yarın akşam yıkanacam bıtıyor bakalm ne olcak bu ay ama test yapmayı düşünmüyorum bu ay inşallah dayanırım bata kadar 😁

Back
X