- 20 Aralık 2023
- 628
- 104
- 23
- 29
Evet ilk dk lar çıktı inşallahO markayı hiç bilmiyorum. O çıkan çizgi ilk beş dakikada çıkmışsa umut da vardırinşaAllah hayrlısı ile vardır.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk dk lar çıktı inşallahO markayı hiç bilmiyorum. O çıkan çizgi ilk beş dakikada çıkmışsa umut da vardırinşaAllah hayrlısı ile vardır.
Hayır canım pazartesi tekrar vereceğim insallahsıkılma canimm sabrett betan dusmedi dimi
bir haftadır adet gibi sancım oluyordu ama bişi yoktu adet olarak belim ağrıyordu akıntı olarak hiç bahsedilen beyaz akıntı falan olmadı bide benim adete yakın çok tatlı yeme isteğim oluyordu bu ay olmadı üç gün öncesinde erken test yaptım silik çıktı sonraki gün yine yaptım daha koyu çıkınca kan verdim canımBence değeriniz çok iyi, testle mi öğrendiniz belirtileriniz nelerdi ?
maşallah çok iyi hep böyle güzel ilerler inşallahKızlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum pazar günü 5.81 gelmişti değerim Salı günü 29.81 dün yine kan verdim 118.30 çıkmış sizce değerim güzel mi yükseliyor yavaş mı bugün bat günüm![]()
Kuruma degıl evet test dogruysa eger var kesın tekrarlayın yıne cıkarsa emın olurusnuzAdetime 3 gün var böyle çıktı çok çok silik pembe ama kuruma gibi değil fotoda pek belli olmuyor netlestirdim biraz umutlanmali miyim yoksa yanlış mı bilemiyorum görebilir misiniz![]()
Amin inşallah teşekkür ederimmaşallah çok iyi hep böyle güzel ilerler inşallah
iyi galiba canimkan tahlilim çıktı 174 adete iki gün var sizce değer iyi mi inşallah sorunsuz bir hamilelik olur.
ay hadi insallah guzelce yukselirHayır canım pazartesi tekrar vereceğim insallah
gayet guzel bi yukselis insallah devam eder hayirli olsunKızlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum pazar günü 5.81 gelmişti değerim Salı günü 29.81 dün yine kan verdim 118.30 çıkmış sizce değerim güzel mi yükseliyor yavaş mı bugün bat günüm![]()
İnşallah ya elimde gebelik testi bitti de artık ovulasyon var onunla yapacağım iki gün pazartesi de regli tarihim zaten var yok belli olur herhalde ovulasyonda daKuruma degıl evet test dogruysa eger var kesın tekrarlayın yıne cıkarsa emın olurusnuz![]()
Kan verdim bu sabah akşam sonucu e nabızda gördüm hcg 53,3 çıkmış galiba hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsinKan verdiniz mi ?
hayirli olsun canımmmm dua et bizlere de, bu ay ne kadar çok güzel haber aldık devamı gelsin inşallahKan verdim bu sabah akşam sonucu e nabızda gördüm hcg 53,3 çıkmış galiba hamileyim allahım isteyen herkese nasip etsin![]()
Aminnn tüm kalbimle rabbim bütün bekleyenlerin dileklerini kabul etsinhayirli olsun canımmmm dua et bizlere de, bu ay ne kadar çok güzel haber aldık devamı gelsin inşallah![]()
bat ne zamandı belki geç döllenmiştirGünaydın, bu sabah test yaptım yine negatifti, hatta o kadar zorladm ki kendimi yalandan ikinci çizgiyi göreyim diye ama yoktu, kızlar bilmiyorum artık hiç iyi hissetmiyorum….
Bat 26 eylül ama sorun şu ki yumurtalamanın üstünden 14 güm geçti olsa çıkardı herhaldebat ne zamandı belki geç döllenmiştir![]()
Benim de 25 Eylül bat ama ben dpo7deyim henüz nasıl 14 gün olabilir sizin reglden hemen sonra mı yumurtladınızBat 26 eylül ama sorun şu ki yumurtalamanın üstünden 14 güm geçti olsa çıkardı herhalde
Öyle oldu bende anlamadım bende pco var belki de ondan dolayı yanlış saptadı günleri testler he birde döngüm uzun benim 30 31 gün geçen ay 33 oldu meselaBenim de 25 Eylül bat ama ben dpo7deyim henüz nasıl 14 gün olabilir sizin reglden hemen sonra mı yumurtladınız