• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kızlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum pazar günü 5.81 gelmişti değerim Salı günü 29.81 dün yine kan verdim 118.30 çıkmış sizce değerim güzel mi yükseliyor yavaş mı bugün bat günüm 🥰

Bence değeriniz çok iyi, testle mi öğrendiniz belirtileriniz nelerdi ?
bir haftadır adet gibi sancım oluyordu ama bişi yoktu adet olarak belim ağrıyordu akıntı olarak hiç bahsedilen beyaz akıntı falan olmadı bide benim adete yakın çok tatlı yeme isteğim oluyordu bu ay olmadı üç gün öncesinde erken test yaptım silik çıktı sonraki gün yine yaptım daha koyu çıkınca kan verdim canım

Eklentiler

• IMG_3267.webp
    IMG_3267.webp
    124,6 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum pazar günü 5.81 gelmişti değerim Salı günü 29.81 dün yine kan verdim 118.30 çıkmış sizce değerim güzel mi yükseliyor yavaş mı bugün bat günüm 🥰
maşallah çok iyi hep böyle güzel ilerler inşallah

Adetime 3 gün var böyle çıktı çok çok silik pembe ama kuruma gibi değil fotoda pek belli olmuyor netlestirdim biraz umutlanmali miyim yoksa yanlış mı bilemiyorum görebilir misiniz 🤦
Kuruma degıl evet test dogruysa eger var kesın tekrarlayın yıne cıkarsa emın olurusnuz🌸

Kuruma degıl evet test dogruysa eger var kesın tekrarlayın yıne cıkarsa emın olurusnuz🌸
İnşallah ya elimde gebelik testi bitti de artık ovulasyon var onunla yapacağım iki gün pazartesi de regli tarihim zaten var yok belli olur herhalde ovulasyonda da🙏

Günaydın, bu sabah test yaptım yine negatifti, hatta o kadar zorladm ki kendimi yalandan ikinci çizgiyi göreyim diye ama yoktu, kızlar bilmiyorum artık hiç iyi hissetmiyorum….

kızlar test böyle çıktı t kısmı pembe gibi yada bozuk mu

Eklentiler

• IMG_7537.webp
    IMG_7537.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_7538.webp
    IMG_7538.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 80
Benim de 25 Eylül bat ama ben dpo7deyim henüz nasıl 14 gün olabilir sizin reglden hemen sonra mı yumurtladınız
Öyle oldu bende anlamadım bende pco var belki de ondan dolayı yanlış saptadı günleri testler he birde döngüm uzun benim 30 31 gün geçen ay 33 oldu mesela

Back
X