• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Merhaba kızlar, Benim sat 27 agustos bugün gebelik testi yaptim idrar ile cok silik çıktı zar zor gorulen. Bat 23 eylul. Ara ara kasik ağrılarım var belim ağrıyor. Predictor de aldım onu da sonra yapmayı düşünüyorum 😔 inşallah gebeliktir.

Allah bağışlasın canım.Yumurtlama döneminde ilişki olsaydı regl gecikene kadar yine umut olurdu.Sebepsiz ara kanama yaşayan oluyormuş.Ben yaşamadım hiç.Önemli bisey olsa dr söylerdi zaten.Allah gönlüne göre saglikli bir evlat daha versin.Aratmasın insallah.
Amin ins bnde hic yasamamistim ilk olunca birazcik ümitlendum sabirla bekliyorum bakakim adet zamanini

Kızlar bugün benim regl günüm normalde öğlen 11 12 gibi regl olurum şuan olmadım 4 gündür özel bölgemin girişinde zonklama sızlama tarzı ağrı var. Makata da vuruyor ağrısı hayatımda ilk kez böyle birsey yaşıyorum ve göğüs ağrımda devam ediyor.Böyle birsey yaşayan duyan oldu mu ?
5 gün falan bekle test yap istersen benim
İlk gebeliğimde test yaptim negatif aynı senin gibi durum yaşıyordum 1 hafta sonra silik cikti ondan 1 hafta sonra kanda göründü. Benden kaynaklı sorun vardı kürtaj olmuştum.

İlk gebeliğimde test yaptim negatif aynı senin gibi durum yaşıyordum 1 hafta sonra silik cikti ondan 1 hafta sonra kanda göründü. Benden kaynaklı sorun vardı kürtaj olmuştum.
Ay cidden mi bu saat oldu hala olmadım umutlanmakta istemiyorum ama ağrılarım belirtlerm devam ediyor

Adet günün bugünse belki çıkar
Adetime 3 gün var böyle çıktı çok çok silik pembe ama kuruma gibi değil fotoda pek belli olmuyor netlestirdim biraz umutlanmali miyim yoksa yanlış mı bilemiyorum görebilir misiniz 🤦

Eklentiler

• IMG_20250919_194055.webp
    IMG_20250919_194055.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 50
Canım sağlıklı mı peki doğurdun mu

Adetime 3 gün var böyle çıktı çok çok silik pembe ama kuruma gibi değil fotoda pek belli olmuyor netlestirdim biraz umutlanmali miyim yoksa yanlış mı bilemiyorum görebilir misiniz 🤦
Canım bence var gibi çünkü benim testlerim şüphe götürmez şekilde tertemiz negatifti burda görülüyor

Canım bence var gibi çünkü benim testlerim şüphe götürmez şekilde tertemiz negatifti burda görülüyor
İnşallah ya artık iki sene dolacak bu sefer hamileyimdir inşallah bir de hiç regl belirtilerim yok normalde 1 hafta önceden baslardi belirtiler kasiklarim ruh halim göğüslerim falan agrirdi hiç bir şey yok sadece akıntım var beyaz sarımsı gibi fazlaca

Testin markası artımed değilse umut var demektir. Artımedse varsa bile umutlanmayın başka testle netleştirin.

Testin markası artımed değilse umut var demektir. Artımedse varsa bile umutlanmayın başka testle netleştirin.
Sente lady diye bir marka bununla da ilk defa yaptım bilmiyorum ovulasyon var onları yapcam cumartesi Pazar onlarla az çok belli olur herhalde pazartesi de regl günüm zaten😑

Sente lady diye bir marka bununla da ilk defa yaptım bilmiyorum ovulasyon var onları yapcam cumartesi Pazar onlarla az çok belli olur herhalde pazartesi de regl günüm zaten😑
O markayı hiç bilmiyorum. O çıkan çizgi ilk beş dakikada çıkmışsa umut da vardır 😊 inşaAllah hayrlısı ile vardır.

Bugün bat 10 her an adet olacak gibiyim kasıklarımda doluluk ve ağrı var. Bir de hiç olmadığı kadar çenem sivilcelendi. Geç yumurtladım normalde adet olmam gereken günden 2 gün geçti ne yapmalıyım

Back
X