- 6 Eylül 2025
- 94
- 29
- 3
Belirti olarak aşırı uyku var başka birşeyim yok kan vermeden rahat edemeyeceğim kan vereyimde bi
Kan verdiniz mi ?Belirti olarak aşırı uyku var başka birşeyim yok kan vermeden rahat edemeyeceğim kan vereyimde bi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirti olarak aşırı uyku var başka birşeyim yok kan vermeden rahat edemeyeceğim kan vereyimde bi
Kan verdiniz mi ?Belirti olarak aşırı uyku var başka birşeyim yok kan vermeden rahat edemeyeceğim kan vereyimde bi
Sence gebelik olabilir mi yoksa ben kuruntu mu yapıyorumKesınlıkle anlıyorum bende yasadım daha oncede
İşte bende kımsede net bısey dıyemezkı malesef hormon yanıltmasıysa negatıf ama ılk kez boyle bısey yasadıysanız olabılır inşallah vardırSence gebelik olabilir mi yoksa ben kuruntu mu yapıyorum
Amin ins bnde hic yasamamistim ilk olunca birazcik ümitlendum sabirla bekliyorum bakakim adet zamaniniAllah bağışlasın canım.Yumurtlama döneminde ilişki olsaydı regl gecikene kadar yine umut olurdu.Sebepsiz ara kanama yaşayan oluyormuş.Ben yaşamadım hiç.Önemli bisey olsa dr söylerdi zaten.Allah gönlüne göre saglikli bir evlat daha versin.Aratmasın insallah.
5 gün falan bekle test yap istersen benimKızlar bugün benim regl günüm normalde öğlen 11 12 gibi regl olurum şuan olmadım 4 gündür özel bölgemin girişinde zonklama sızlama tarzı ağrı var. Makata da vuruyor ağrısı hayatımda ilk kez böyle birsey yaşıyorum ve göğüs ağrımda devam ediyor.Böyle birsey yaşayan duyan oldu mu ?
Ay cidden mi bu saat oldu hala olmadım umutlanmakta istemiyorum ama ağrılarım belirtlerm devam ediyor5 gün falan bekle test yap istersen benim
İlk gebeliğimde test yaptim negatif aynı senin gibi durum yaşıyordum 1 hafta sonra silik cikti ondan 1 hafta sonra kanda göründü. Benden kaynaklı sorun vardı kürtaj olmuştum.
Adetime 3 gün var böyle çıktı çok çok silik pembe ama kuruma gibi değil fotoda pek belli olmuyor netlestirdim biraz umutlanmali miyim yoksa yanlış mı bilemiyorum görebilir misinizAdet günün bugünse belki çıkar
Canım sağlıklı mı peki doğurdun mu5 gün falan bekle test yap istersen benim
İlk gebeliğimde test yaptim negatif aynı senin gibi durum yaşıyordum 1 hafta sonra silik cikti ondan 1 hafta sonra kanda göründü. Benden kaynaklı sorun vardı kürtaj olmuştum.
Canım bence var gibi çünkü benim testlerim şüphe götürmez şekilde tertemiz negatifti burda görülüyorAdetime 3 gün var böyle çıktı çok çok silik pembe ama kuruma gibi değil fotoda pek belli olmuyor netlestirdim biraz umutlanmali miyim yoksa yanlış mı bilemiyorum görebilir misiniz![]()
İnşallah ya artık iki sene dolacak bu sefer hamileyimdir inşallah bir de hiç regl belirtilerim yok normalde 1 hafta önceden baslardi belirtiler kasiklarim ruh halim göğüslerim falan agrirdi hiç bir şey yok sadece akıntım var beyaz sarımsı gibi fazlacaCanım bence var gibi çünkü benim testlerim şüphe götürmez şekilde tertemiz negatifti burda görülüyor
Testin markası artımed değilse umut var demektir. Artımedse varsa bile umutlanmayın başka testle netleştirin.Adetime 3 gün var böyle çıktı çok çok silik pembe ama kuruma gibi değil fotoda pek belli olmuyor netlestirdim biraz umutlanmali miyim yoksa yanlış mı bilemiyorum görebilir misiniz![]()
Sente lady diye bir marka bununla da ilk defa yaptım bilmiyorum ovulasyon var onları yapcam cumartesi Pazar onlarla az çok belli olur herhalde pazartesi de regl günüm zatenTestin markası artımed değilse umut var demektir. Artımedse varsa bile umutlanmayın başka testle netleştirin.
O markayı hiç bilmiyorum. O çıkan çizgi ilk beş dakikada çıkmışsa umut da vardırSente lady diye bir marka bununla da ilk defa yaptım bilmiyorum ovulasyon var onları yapcam cumartesi Pazar onlarla az çok belli olur herhalde pazartesi de regl günüm zaten![]()
Bence bekle biraz :) akışa bırakmaya çalış bende de cok cok silik cikti bende mecbur bekliyorumAy cidden mi bu saat oldu hala olmadım umutlanmakta istemiyorum ama ağrılarım belirtlerm devam ediyor
Yok canımCanım sağlıklı mı peki doğurdun mu
sıkılma canimm sabrett betan dusmedi dimiDoktor pazartesi yine kan istedi kızlarartık çok sıkıldım
Bence değeriniz çok iyi, testle mi öğrendiniz belirtileriniz nelerdi ?kan tahlilim çıktı 174 adete iki gün var sizce değer iyi mi inşallah sorunsuz bir hamilelik olur.