• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Bu ayı boş geçtik maalesef, Ağustos ayından umutluydum ama öyle ters bir zamana geldi ki 1 aydır ovulasyonla takip ediyordum. Zirve günü boş geçti sağlıksal nedenlerle bir gün öncesi ve sonrasını değerlendirdik ama sonuç olumsuz şuanda reglim. BAT 22 eylül bakalım yine umutla bekleyeceğiz eylül ayı tüm bekleyenlere güzel haberler getirsin :dua:

Bu ayı boş geçtik maalesef, Ağustos ayından umutluydum ama öyle ters bir zamana geldi ki 1 aydır ovulasyonla takip ediyordum. Zirve günü boş geçti sağlıksal nedenlerle bir gün öncesi ve sonrasını değerlendirdik ama sonuç olumsuz şuanda reglim. BAT 22 eylül bakalım yine umutla bekleyeceğiz eylül ayı tüm bekleyenlere güzel haberler getirsin :dua:

🙏

Üç gün öncesine kadar değerlendirsek dahi yeterli aslında.

Yumurtanın yeterli büyümediğini veya tutunma problemi yaşadığını düşünüyorum (kendim için). Avokado iyi geliyormuş yumurtaya. Onu da denicem bu ay 😅

Kızlar merhaba ben de geldim 😒 reglim şuan da bugün doktora gittim kan testi için ama aç gitmeliymişim yarın gitcem hormonlara baktırcam ama reglin dördüncü günü olmuş olacak ben ikinci üçüncü günü bakılır diye biliyordum doktor sorun teşkil etmez dedi sizin fikriniz var mı

Kızlar merhaba ben de geldim 😒 reglim şuan da bugün doktora gittim kan testi için ama aç gitmeliymişim yarın gitcem hormonlara baktırcam ama reglin dördüncü günü olmuş olacak ben ikinci üçüncü günü bakılır diye biliyordum doktor sorun teşkil etmez dedi sizin fikriniz var mı
3. ve 5. gün arasında gelebilirsin demişti benim doktor da.

evet arkadaslar maalesef agustos ayını da bos geçtik ben 6 ayı geride biraktim ama eylul ayi bize guzellikleriyle gelsin suprizleriyle gelsin ve bol bol bebis haberleriyle gelsinnn 💖💖 bu ayda neler yapicaksiniz ben esimle doktora gidecegim bir iki dogal kür deneyecegim incir kürü ve badem ceviz kürü, ekstra olarak zikirlere başladim, sizin bildiginiz seyler var mii varsa paylasin birbirimize destek olalimmm insallah eylul ayinda guzel haberler alirizz💖💖
Canım bizim de bebek düşüneli altı ay oldu en son geçen ay doktora gittiğimde tiroit değerim beş çıktı onun için 25 mg hap başladık onun dışında bu ay regle iki gün kaldı beş gün varken test yaptım negatif çıktı şuan bilemiyorum gecikmeyi mi beklesem

Hormonlara bakılacak yumurtalıklarıma baktı benim bir çocuğum var zaten diye çok aldırış etmemiştim bakması gereken başka bir şey var mı acaba

Merhaba canim agustosta da tutmadi regli oldum malesef bugun doktora gittim transvajinal usg bakti ve uterus saga deviye cikti ayrica uterus septum varmis yani rahim cift duvarliymis 😪 ayrica sol over ici en buyugu 3.5 cm olmak uzere kist varmis ben umudumu yitirdim rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah anneligi 🤲
yaa neden umudunu yitiriyorsun tedavi vs ne oneriyor domtor ne dedi

Canım bizim de bebek düşüneli altı ay oldu en son geçen ay doktora gittiğimde tiroit değerim beş çıktı onun için 25 mg hap başladık onun dışında bu ay regle iki gün kaldı beş gün varken test yaptım negatif çıktı şuan bilemiyorum gecikmeyi mi beklesem
bence gecikmeyi bekle canim erken pozitifler maalesef kimyasalla sonuclanabiliyor

Kızlar selam benim de ilk bebeğim olacak. Şubattan beri deniyoruz ama işten dolayı adam akıllı bi nisan ayını değerlendirebildik onun harici denk getiremiyoruz zaten. Son iki aydır adet düzenim bozuldu geçen ay 42. Günde geldi yumurta 22mm ama çatlamamış o yüzden geçtiğimiz ay da 38 de geldi. Mayısta değerlerime bakılmıştı hepsi çok normaldi. Ben de bu ay doktora sorarak myo-inositol, omega, ve folik asit takviyesi ile ilerliyorum. Beklenen regl tarihim 16 eylül. Eğer zamanında gelirse tabi. Folikül takibi yapıyoruz ek olarak pazartesi 12mm idi, cumartesi tekrar bakacak doktor. Bugünler çok önemli anlayacağınız 🫡 Umarım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize 💐💐
ay insallah ya bekledikce heyecanlaniyoruz sabirsizlasiyoruz umarim guzel sonuclae alırız bu ay 💖

bu ayi guzelce degerlendirecegiz ve guzel haberler aliriz💖💖

Back
X