• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Eklentiler

• IMG_9455.webp
    IMG_9455.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_9454.webp
    IMG_9454.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_9453.webp
    IMG_9453.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 36
Yanı yumurtlama bitti mi ondanmı yükseldi bende ovulasyon testi hiç yapmadım sanırım ondanda sipariş vercem hiç takipp etmiyordum burayla tanışana kadr böyle şeyleri
Pcos yada hormonel bir dalgalanma olmuyorsa genellikle ısı artışı yumurtlamadan sonra başlar ama yumurlama zmanını bilmediğiniz için değerlendirmeye devam edin

Pcos yada hormonel bir dalgalanma olmuyorsa genellikle ısı artışı yumurtlamadan sonra başlar ama yumurlama zmanını bilmediğiniz için değerlendirmeye devam edin
Adet takvımım var yumurtlamamı pazar ve pazrtesı yüksek olarak göstermişti bende hepsnı degerlendırdım hayrlısı olur hepımız için inşallah

bende pcos var. Yarından itibaren soğan kürü, hayıt otu, incir kürü, kabak çekirdeği, ovulasyon testleri ne varsa artık tüm tuşlara basmayı düşünüyorum 😅
Hamilelik testlerini ise bata 1 gün kala yapmaya başlarım. Çok erkenden başlayınca stres oluyorum sonra
İncir kürü falan nedir anlatır mısınız?

Yumurtlamam yakın mı kızlar bakar mısınız diğer günlere göre koyu gibi geldi bugün gözüme

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 31
Back
X