- 17 Şubat 2025
- 599
- 258
- 18
- 25
İnşallah canım senden de güzel haberler bekliyorumHadi inşallah güzel bir haber verirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım senden de güzel haberler bekliyorumHadi inşallah güzel bir haber verirsin
cânimm insallah bu ay guzel sonuclar alırsın bu ay tutar da beklemek zorunda kalmazsinnnKızlar selam beni de yazın bat 22 Eylül pazartesi 8 Eylül aşılamam olacak büyük ihtimal yarın kontrole gideceğim. Geçen ay ilk aşılamam yapıldı tutmadı maalesef sorunda yok diyor doktor sebepsiz inferlite pcos görünümü var bende ama regl düzenli. İnşallah bu ay bizim ayımız olur hepimiz güzel haberler alırız![]()
evett canim normal adetin 1 2 gun gecikmeli gelebelirKızlar 15 Eylül bat bugün Pik noktasına yakın geldi bu kadar geç Pik olma normal mi?
daha pik olmamis canimEki Görüntüle 3641116
Kızlar pik mi ben anlayamıyorum ?
üzülme canim, ne zamandir deniyorsunuzBen elendim kızlar regl oldum
yok canim.benimde bat 16 eylul 1 eylul yumurtlamaydi ama bende herhangi bir gogus agrisi veya siskinligi hatta hic bir belirti yok sadece ara ara sol kasigim kendini belli ediyor o kadar onu da belirtiden saymiyorum ben bu ay belirti aramayacagimKızlar aranızda gögüs ağrısı hassasiyeti olan var mı? Bat 17 eylül, yumurtlama 30 ağustostu. Normalde reglden 5 gün önce falan ağrım olurdu. Bu ay bir garip, hormonel bir sorun mu acaba bilemedim. Yorumunuz olur mu? Gebelik belirtileri için çok erken diye düşünüyorum. Psikolojik de değil, yüzüstü bile yatamıyorum acısından
bat ayni canim benimde 1 eylulde pik çıktı insallah guzel.hanerler alirizBeni de yazın :) dün ovülasyon testim pik çıktı ve değerlendirdik. 16 sı da bat
benim daha 10 gun varrrr ben reglimin ikinci gunune denk.gelecek sekilde randevu aldim hamile olsam da olmasam da gidecegimmmİyi geceler kızşar kimler naptı giremedim dünden beri az kaldı bat a Son 9 gün bakalm
bunay akintimda takip yapamadim ovü testini yaptigim ilk gun pik gördüm degerlendirdim bat 16 eylül bakalimMerhaba kızlar nasılsınız?
Galiba dün gece yumurtladım şeffaf yoğun bir akıntı geldi ve sağ sol kasık ağrıları vardı. Tabi ki değerlendirildi. Şimdi geriye 14 gün beklemek kaldı yani Bat 19-20 eylül gibi
Benim 4 ünde pik çıktı. 5 inde silikleşti aslında ilk kez yaptım test. Hangi günler değerlendirilmeli tam bilmiyorum ama 4 ve 5 i değerlendirdik bakalım. Senin daha önceymiş pik şu an belirtin filan var mıbat ayni canim benimde 1 eylulde pik çıktı insallah guzel.hanerler aliriz![]()
yunurtlamadan onceki gun yumurtlama gunu ve sonraki gunu degerlendirilmesi oneriyor bende 28 29 30 agustos 1 eylul degerlendirdim 3üde degerlendirdim ne olur ne olmaz diye, belirtim yok henuz cok erken 5 dpo dayim daha, 2 3 gun sonra dollenme olduysa belirti ufak ufak baslar ama umudum yok yani bilmiyorum, ben reglin ikinci gunune denk gelecek sekilde randevumumu aldim ne olacak bekleyeceğimBenim 4 ünde pik çıktı. 5 inde silikleşti aslında ilk kez yaptım test. Hangi günler değerlendirilmeli tam bilmiyorum ama 4 ve 5 i değerlendirdik bakalım. Senin daha önceymiş pik şu an belirtin filan var mı
Baya yoğun geldi normalde bu kadar çok olmazdı güzel de değerlendirdim umutluyum. İnşallah güzel haberleri arka arkaya alırız bu aybunay akintimda takip yapamadim ovü testini yaptigim ilk gun pik gördüm degerlendirdim bat 16 eylül bakalim
Benim gögüs ağrım o kadar fena ki, gece ağrısından uyuyamadım, her döndüğümde uyandımyok canim.benimde bat 16 eylul 1 eylul yumurtlamaydi ama bende herhangi bir gogus agrisi veya siskinligi hatta hic bir belirti yok sadece ara ara sol kasigim kendini belli ediyor o kadar onu da belirtiden saymiyorum ben bu ay belirti aramayacagim
daha pik olmamis canim
daha pik olmamis canim
Benim de pik 2 Eylül’dü birlikte bekleyelim mi kızlar inşallah yüzümüz gülerbat ayni canim benimde 1 eylulde pik çıktı insallah guzel.hanerler aliriz![]()
Döngüm 30 31 gün sürüyor ama test yanlış mış galiba bugün tekrar yaptım bir şey çıkmadı muhtemelen yeni yumurtlama dönemine gireceğimbenim ayni zamanda baslayip ayni zamanda bitmis dongunuz kac gun acaba bazen testler yanlis cikarabiliyor 28 gunluk dongunuz varsa yumurtlama doneminde olmaniz gerekiyor