Aminnn inşallahhEvet canım inşallah Rabbim en güzel ve kolay şekilde tez zamand anasip etsin hepimize inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn inşallahhEvet canım inşallah Rabbim en güzel ve kolay şekilde tez zamand anasip etsin hepimize inşallah
Hepimiz birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz hepimizin amacı bir herşey gönlünüzce olsunDil altı ölçtüm 36.8 çıktı ben pek bilmediğim için koltuk altımdan ölçüyordum demekki yanliş yapıyormusum vlla iyiki bulmuşum burayı hergün yeni birşey öğreniyorum![]()
Bakalım ya hayırlısı artık benimde Ağrıların var şuan sanırım bu ay elendim
Aynen ya ama benim bugün gelecek gibii
Hayırlısı olsun kuzum gününde regl olmak da iyi birşey yeni ay yeni umutlar diyeceğizBen elendim kızlar regl oldum
Hevesim kalmadı gibi ama bakalım kendimi toparlayabilirsem yeni umutlar için beklentiye gireceğim hayırlısı inşallah sen ne durumdasınHayırlısı olsun kuzum gününde regl olmak da iyi birşey yeni ay yeni umutlar diyeceğiz![]()
Yol belki uzun ama beklemediğimiz anda çiçekleniyor bu ay bıraktık artık takmadım dedikleri zaman hamile olduklarını öğrenenlerin sayısı çok fazla. Umut hep var ama sen kendini strese sokma istersen bu ay kendine vücuduna biraz zaman ver bak göreceksin ay sonu gelmeden yine heyecan başlayacak. Bana gelince beklemedeyim ablam 5 haftalık hamile ona bakınca bende bişey yok diyorum reglin gelmesini bekliyorumHevesim kalmadı gibi ama bakalım kendimi toparlayabilirsem yeni umutlar için beklentiye gireceğim hayırlısı inşallah sen ne durumdasın
Valla bende hicbisey yok bat 14 eylul gecen ay cok agrisi sizi oldu dolgunlasti kasik agrim vs coktu bu ay hicbisey hissetmiyorum arada sag sol kasiga batma oluyo arada belim agriyo baskada bi halt yokKızlar aranızda gögüs ağrısı hassasiyeti olan var mı? Bat 17 eylül, yumurtlama 30 ağustostu. Normalde reglden 5 gün önce falan ağrım olurdu. Bu ay bir garip, hormonel bir sorun mu acaba bilemedim. Yorumunuz olur mu? Gebelik belirtileri için çok erken diye düşünüyorum. Psikolojik de değil, yüzüstü bile yatamıyorum acısından
Valla artık ne düşüneceğimi şaşırdım, inanılmaz canım yanıyor, kimse bana dokunmasın öyle yatıp durayım istiyorumValla bende hicbisey yok bat 14 eylul gecen ay cok agrisi sizi oldu dolgunlasti kasik agrim vs coktu bu ay hicbisey hissetmiyorum arada sag sol kasiga batma oluyo arada belim agriyo baskada bi halt yok![]()
Valla ben bu ay hayit tohumu kullandim belki ondan umursamiyorum sjjshs akisina biraktim artik senin bata da daha var yaniValla artık ne düşüneceğimi şaşırdım, inanılmaz canım yanıyor, kimse bana dokunmasın öyle yatıp durayım istiyorumkasıklarımda arada gidip gelen bir sancı var ama o bende hep oluyor zaten onu garipsemiyorum artık
Evet erken belirtiden çok hormonlarım mı bozuldu diye korkmaya başladımValla ben bu ay hayit tohumu kullandim belki ondan umursamiyorum sjjshs akisina biraktim artik senin bata da daha var yani
Dediklerinda haklısı ay sonuna doğru yine heyecanlar başlıyor her ne kadar boşverdik desekte ister istemez sürekli aklımızda oluyor Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ablanıza inşallah tez zamanda da bize inşallah bekle bakalım belki hamilesindir. Çok kaldı mı regleYol belki uzun ama beklemediğimiz anda çiçekleniyor bu ay bıraktık artık takmadım dedikleri zaman hamile olduklarını öğrenenlerin sayısı çok fazla. Umut hep var ama sen kendini strese sokma istersen bu ay kendine vücuduna biraz zaman ver bak göreceksin ay sonu gelmeden yine heyecan başlayacak. Bana gelince beklemedeyim ablam 5 haftalık hamile ona bakınca bende bişey yok diyorum reglin gelmesini bekliyorum![]()
Ağrılarım var da benim 1 hafta 10 gün geçtiği de oluyor dün normalde günümdü ama stres yorgunluk herşey etkiliyor beni. İnşallah bu defa sevindirici haberi alırım 11 ay oldu çünküDediklerinda haklısı ay sonuna doğru yine heyecanlar başlıyor her ne kadar boşverdik desekte ister istemez sürekli aklımızda oluyor Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ablanıza inşallah tez zamanda da bize inşallah bekle bakalım belki hamilesindir. Çok kaldı mı regle
İnşallah canım güzel haberler alırsın umarım ne zaman test yapmayı düşünüyorsunAğrılarım var da benim 1 hafta 10 gün geçtiği de oluyor dün normalde günümdü ama stres yorgunluk herşey etkiliyor beni. İnşallah bu defa sevindirici haberi alırım 11 ay oldu çünkü
Birkaç gün daha bekleyeyim de gelmezse yaparım hep bir umut yapıp negatif görmekten yoruldumİnşallah canım güzel haberler alırsın umarım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Haklısın canım inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum inşallah ama hamileisn diye hissediyorumBirkaç gün daha bekleyeyim de gelmezse yaparım hep bir umut yapıp negatif görmekten yoruldum
Ayy allah razı olsun inşallah canım ya bugün başımın ağrısından kalkamadım migrenim tuttu ağrı kesici de alamadım pek umudum yok ama Rabbim sevindirsin hepimiziHaklısın canım inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum inşallah ama hamileisn diye hissediyorum
Amin canım inşallah çok geçmiş olsunAyy allah razı olsun inşallah canım ya bugün başımın ağrısından kalkamadım migrenim tuttu ağrı kesici de alamadım pek umudum yok ama Rabbim sevindirsin hepimizi![]()
Teşekkür ederim canımAmin canım inşallah çok geçmiş olsun