• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Vallahi emin olamadım ama gölge değil pembe renkli ve telefonun flaşını arkadan tutunca da orda karaltı oluyor. Testi açtım hala görüyorum ama var mı ne dersiniz? :/ beynim bana oyun mu oynuyor artık emin de olamadım 🤣
Birde awox mu bu

Hayatum bu olması gereken yerde zaten hshshhds ben baya uçta çıktı sandım ya regle kaç gün var
Pozitif çıkanı o kadar bilmiyorum ki negatif görmekten sjdksjdk 🤣 regl tarihim 17 eylül, daha var aslında baya, ben öyle denemek için yaptım sabah alışkanlıktan. Belli belirsiz çizgiyi gördüm sonra işe gittim. Şu an sana attığım hali aslında 15 saat beklemiş hali. Yani her türlü testi yenileyeyim ama en azından nereye bakmam gerektiğini öğrendim 🤣 çook teşekkür ederim 🙏♥️

Awox da iyi ama hassasiyeti 25ti onun da, en düşün hassasiyet 10 ile predictor earlyde. Ama o da eczanede çok pahalı 🥲
Valla pat diye hamile kalanlar nasil oluyor ben de anlamiyorum bacim 🙈 o yuzden kendini sorgulayip hic uzulme, bak hepimiz ayni durumdayiz. Benim negatif cikan testlerimi ust uste koysak 3 katli bina çıkar öyle diyim 🤣 kafana taksan da takmasan da olacağı zaman olacak bu iş. Artık böyle düşünüyorum
Aynen tam olarak öyle aynı sorgulamayı ben de yaptım millet Çat diye planladığı ayda hamile kalıyor ben yedi aydır hala tık yok :halay:

Pozitif çıkanı o kadar bilmiyorum ki negatif görmekten sjdksjdk 🤣 regl tarihim 17 eylül, daha var aslında baya, ben öyle denemek için yaptım sabah alışkanlıktan. Belli belirsiz çizgiyi gördüm sonra işe gittim. Şu an sana attığım hali aslında 15 saat beklemiş hali. Yani her türlü testi yenileyeyim ama en azından nereye bakmam gerektiğini öğrendim 🤣 çook teşekkür ederim 🙏♥️
Ay inşallah vardır çok heyecanlı Bencede tekrarlarsın ama olması gereken yerde bu çizgi 🤣

Vallahi eğer hamile çıkarsam ilk haberi alan/veren hatta farkeden kişi sen olacaksın kuzum 🥰 test yaptığımı hiç kimse bilmiyor etrafımda 🙈
Ben testlerin yalancısıyım 😂😂 ama o testler de genelde yalan söylemiyor hiç. Ay inşaAllah söylemiyorlardır. İnşaAllah günbegün koyulaşır. Heyecanını ben de inan paylaştım. Allah’ım tamamına kolaylıklarla, güzelliklerle erdireceği müjdesini ulaştırır inşaAllah ❤️

Ben testlerin yalancısıyım 😂😂 ama o testler de genelde yalan söylemiyor hiç. Ay inşaAllah söylemiyorlardır. İnşaAllah günbegün koyulaşır. Heyecanını ben de inan paylaştım. Allah’ım tamamına kolaylıklarla, güzelliklerle erdireceği müjdesini ulaştırır inşaAllah ❤️
Aah ne güzel dilekler 🥰 amin inşallahhh canım benim…. Kalbin çook güzel 🙏 allahım senin de tüm dileklerin hayırlısıyla en kısa sürede gerçekleşsin inşallah; beraber burda birbirimizi kutlayalım 💃🏻🙏

Aah ne güzel dilekler 🥰 amin inşallahhh canım benim…. Kalbin çook güzel 🙏 allahım senin de tüm dileklerin hayırlısıyla en kısa sürede gerçekleşsin inşallah; beraber burda birbirimizi kutlayalım 💃🏻🙏
İnşaAllah canım sağolasın senin de öyle çok güzel kalbin hissediyorum ❤️ güzel haberleri paylaşmak duasıyla canım 🌸

Kızlar benim ovulasyon testlerim hep aynı gibi 4-5 gündür çok koyu olmadı hiç.Ben yanlış bir şey mi yapıyorum acaba.Yumurtlama akıntısı oldu ama testler koyulasmadı.Yumurtlamadim mi ya da yumurtlama henüz olmadi mi acaba?Son 3 gündür günde 2 şer tane yaptım.
Bi yorumu olan yok mu kızlar

Ben 16 ağustosta regl oldum 19unda bitti 31inde pik görüdm 28-29 gibi de koyulaşmaya başlamıştı eğer 4-5 gündür deniyosanız normal 10 gün bekledim ben de
Ben de 25 ağustosta regl oldum.30 da bitti.1 eylülden itibaren ovulasyon testi yapıyorum.4-5 gündür aynı koyulukta.Ne çok silik ne çok koyu.

benim de bat 24 eylül ilk defa deniyoruz çok heyecanlıyım umarım sağlıkla mutlulukla huzurla rabbim hepimize nasip eder çok heyecanlıyım gerçekten. sadece bir şey soracagım erken gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor? şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Belirtiniz varmı?

Back
X