• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

benimde 25 26 günde bir bugün tam 26 gün artk çıkması lazımdi umudum kalmadı artk bir dahaki ay inşallah nasip olur
Belli olmuyor kimi geç yumurtluyor benide ne zaman yumutladim bilmiyorum ayın 30 dan beri 4 kez aralıklı günlerde beyaz akıntı geldi yumurtlama belirtisimiydi bilmiyorum umarım tutmuştur ya

Merhaba kızlar, bat 15 Eylül'de 12 eylülde sabah artımed ile test yaptım saniyeler icerisinde silik çizgi çıktı(mavi olan) 10 Eylül'de gün içinde artı med ile negatif çıkmıştı. Bugün(13 Eylül) predictor early ile test yaptım onda da 3 dakika içinde böyle silik çıktı. Yalancı pozitif veriyor diyorlar kafam karıştı sizce kan vermeli miyim? Birşeyler var mıdır 🥲
Eki Görüntüle 3643702
Tebrik ederim bence hamilesiniz gözünüz aydın

Merhaba ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama 11 günde yapmaya başladım Adetime ile birlikte saydım ama bazıları direkt adeti biter bitmez yapıyor ama benim reglim 28 günlük periyotta ilerliyor nasıl yapıyorsunuz ovulasyon testini
Tavsiyem adet bitiminde hemen başlamanız benim döngüm uzun olmasına rağmen çok erken yumurtluyormuşum testle onu öğrendim benim zannettiğimden bir hafta önceymiş yumurtalama

Çok sevindimmmmm sağlıkla kucağına al inşallah bizede dua etmeyi unutma ❤️🌸
Çoook teşekkür ederim, buradaki her mesajda içimden güzel şeyler geçiriyorum sizler için 🥰🙏 ben çok bekledim sonunda oldu, sağlıkla da devam eder inşallah 🙏 Allah sizlere en hayırlı zamanda çok bekletmeden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸

Çoook teşekkür ederim, buradaki her mesajda içimden güzel şeyler geçiriyorum sizler için 🥰🙏 ben çok bekledim sonunda oldu, sağlıkla da devam eder inşallah 🙏 Allah sizlere en hayırlı zamanda çok bekletmeden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸
Banada dua eder misin canım 🥹🤲🏻

Amin inşallahhhh❤️

Kızlar bat 17 bugün ilk idrarla değil ama az önce erken test yaptım bariz olduğunu düşündüğüm belirtilerim olmasına rağmen yine ve yine negatif gördüm bu günden sonra da çok da ümidim yok artık 😞

Back
X