- 12 Ağustos 2025
- 385
- 127
- 18
Amin inşallah ya bu ay farklı bir heyecan var içim de umarım hayal kırıklığı olmazaynıyız inşallah regl olmayız yükselir değerimiz bende de dünden beri baya bel ağrısı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah ya bu ay farklı bir heyecan var içim de umarım hayal kırıklığı olmazaynıyız inşallah regl olmayız yükselir değerimiz bende de dünden beri baya bel ağrısı var
Benim de ara ara geliyor gidiyoraynıyız inşallah regl olmayız yükselir değerimiz bende de dünden beri baya bel ağrısı var
regl döngün nedirBenim de ara ara geliyor gidiyor
Ben 30 günde bir oluyorum uygulama biri bu günü gösteriyor diğeri yarını bakalım hangisi doğru bilemedim geçen ayda 3 gün erken olmustum ana daha şu anda yok bakalimregl döngün nedir
Bazen bir iki gün geç bazen erken oluyor doktora sordum normal dediregl döngün nedir
benimde 25 26 günde bir bugün tam 26 gün artk çıkması lazımdi umudum kalmadı artk bir dahaki ay inşallah nasip olurBazen bir iki gün geç bazen erken oluyor doktora sordum normal dedi
Çok teşekkür ederim, herkesten önce sen öğrendin minnak susamıMaşaAllah canım malum ilan oldu. Değerin gayet iyi. Sağlıkla artar ve sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah. Hayrlı uğurlu olsun
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin cnm minik susaminiÇok teşekkür ederim, herkesten önce sen öğrendin minnak susamı![]()
Belli olmuyor kimi geç yumurtluyor benide ne zaman yumutladim bilmiyorum ayın 30 dan beri 4 kez aralıklı günlerde beyaz akıntı geldi yumurtlama belirtisimiydi bilmiyorum umarım tutmuştur yabenimde 25 26 günde bir bugün tam 26 gün artk çıkması lazımdi umudum kalmadı artk bir dahaki ay inşallah nasip olur
Tebrik ederim bence hamilesiniz gözünüz aydınMerhaba kızlar, bat 15 Eylül'de 12 eylülde sabah artımed ile test yaptım saniyeler icerisinde silik çizgi çıktı(mavi olan) 10 Eylül'de gün içinde artı med ile negatif çıkmıştı. Bugün(13 Eylül) predictor early ile test yaptım onda da 3 dakika içinde böyle silik çıktı. Yalancı pozitif veriyor diyorlar kafam karıştı sizce kan vermeli miyim? Birşeyler var mıdır
Eki Görüntüle 3643702
Ay çok sevindim darısı bizlere olsunHanileyimm70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Olabilir o gibi duruyorBenimde 27 eylul reglim bugun başıma ilk defa bir sey geldi bel agrisi ile uyandim laboboya gittim kan geldi reglime 14gun var şaşırdım yerlesme mi
Tavsiyem adet bitiminde hemen başlamanız benim döngüm uzun olmasına rağmen çok erken yumurtluyormuşum testle onu öğrendim benim zannettiğimden bir hafta önceymiş yumurtalamaMerhaba ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama 11 günde yapmaya başladım Adetime ile birlikte saydım ama bazıları direkt adeti biter bitmez yapıyor ama benim reglim 28 günlük periyotta ilerliyor nasıl yapıyorsunuz ovulasyon testini
Çok sevindimmmmm sağlıkla kucağına al inşallah bizede dua etmeyi unutmaHanileyimm70.7 çıkmış, regl gününe 5 gün varken normal bir değerdir bu değil mi?
Çoook teşekkür ederim, buradaki her mesajda içimden güzel şeyler geçiriyorum sizler içinÇok sevindimmmmm sağlıkla kucağına al inşallah bizede dua etmeyi unutma![]()
Banada dua eder misin canımÇoook teşekkür ederim, buradaki her mesajda içimden güzel şeyler geçiriyorum sizler içinben çok bekledim sonunda oldu, sağlıkla da devam eder inşallah
Allah sizlere en hayırlı zamanda çok bekletmeden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
![]()
Tabi ki ederimmBanada dua eder misin canım![]()
Amin inşallahhhhÇoook teşekkür ederim, buradaki her mesajda içimden güzel şeyler geçiriyorum sizler içinben çok bekledim sonunda oldu, sağlıkla da devam eder inşallah
Allah sizlere en hayırlı zamanda çok bekletmeden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
![]()
İnşallah doğrudur teşekkür ederimTebrik ederim bence hamilesiniz gözünüz aydın