Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden umudun gitti canımKızlar az önce bir konuda birisi bana yumurtalamanın sağlıklı geliştiğinde progestoronun yüksek olabileceğini buda gebelik belirtilerine sebebiyet vereceğini anlattı gayet mantıklıydı ve benim tüm umudum uçup gitti ya![]()
Demek bundanmış her ay hamileyiz diye herkesi ayağı kaldırmamizKızlar az önce bir konuda birisi bana yumurtalamanın sağlıklı geliştiğinde progestoronun yüksek olabileceğini buda gebelik belirtilerine sebebiyet vereceğini anlattı gayet mantıklıydı ve benim tüm umudum uçup gitti ya![]()
Neden umudun gitti canımKızlar az önce bir konuda birisi bana yumurtalamanın sağlıklı geliştiğinde progestoronun yüksek olabileceğini buda gebelik belirtilerine sebebiyet vereceğini anlattı gayet mantıklıydı ve benim tüm umudum uçup gitti ya![]()
Canım o bendim ve umudunun uçup gitmesi için yazmadım inşaAllah vardır neticede gebeyken de progesteron yükseliyor. Benim demek istediğim belirtilerin çok karışabileceği üzerineydi. Bazen belirtilerle gebe olduğumuza öyle inanıyoruz ki sonra çok üzülüyoruz. Ben her sonuca da hazır olmak lazım diye öyle yazdım. Ve olsa da bunları hissedebilirsin. İnşaAllah vardır. Modunun düşmesine asla sebep olmak istemem. Kusura bakma lütfen canını sıktıysam ya da üzdüysemKızlar az önce bir konuda birisi bana yumurtalamanın sağlıklı geliştiğinde progestoronun yüksek olabileceğini buda gebelik belirtilerine sebebiyet vereceğini anlattı gayet mantıklıydı ve benim tüm umudum uçup gitti ya![]()
Ya öyleyiz maalesef , mesela ne göğüslerde sızı çok var benimde bu ay ama şey diyorum geçen ay da öyle hissettim ama adet oldum..Canım o bendim ve umudunun uçup gitmesi için yazmadım inşaAllah vardır neticede gebeyken de progesteron yükseliyor. Benim demek istediğim belirtilerin çok karışabileceği üzerineydi. Bazen belirtilerle gebe olduğumuza öyle inanıyoruz ki sonra çok üzülüyoruz. Ben her sonuca da hazır olmak lazım diye öyle yazdım. Ve olsa da bunları hissedebilirsin. İnşaAllah vardır. Modunun düşmesine asla sebep olmak istemem. Kusura bakma lütfen canını sıktıysam ya da üzdüyseminşaAllah tüm belirtilerin gebeliktendir ve burdan müjdesini verirsin...
Bilemedim ki.Histen bahsediyorsun akinti yokmuş.Belki psikolojik olabilir.Ben de akinti var sanki yumurtlama dönemi gibi.Ama o kadar yoğun ve uzayan değil.Belki de kendimizi çok dinliyoruz.Ben burada okudukça da etkileniyorum her ne kadar tecrübeli olsam da.Belirti aramaya başladım :)4 Eylül pikti 5 te devam etti 6 da çatladi. Ama ben de akıntı olmuyor oluyor gibi oluyor sadece sıcak regl olacakmisim gibi ve sadece iç çamaşırımda kurumuş beyaz akıntı görüyorum
İşte bende aynıyım akıntı konusunda vs , napacam bilmiyorumBilemedim ki.Histen bahsediyorsun akinti yokmuş.Belki psikolojik olabilir.Ben de akinti var sanki yumurtlama dönemi gibi.Ama o kadar yoğun ve uzayan değil.Belki de kendimizi çok dinliyoruz.Ben burada okudukça da etkileniyorum her ne kadar tecrübeli olsam da.Belirti aramaya başladım :)
Teşekkür ederim inşallah bi kaç belirtim var 1 hafta öncesine kadar mide yanması mide bulantısı baş ağrısı kasık ağrısı bugünde kahverengi akıntı geldi inşallah rabbim sizlere de nasip ederTebrik ederim insallah değerin sağlıkla yükselirakıntın var mı ya da baska belirtin
Hayirli olsun sağlıkla kucagina almanı dilerim.Teşekkür ederim inşallah bi kaç belirtim var 1 hafta öncesine kadar mide yanması mide bulantısı baş ağrısı kasık ağrısı bugünde kahverengi akıntı geldi inşallah rabbim sizlere de nasip eder![]()
canim bat 16 eylül henuz test yapmadim kasik agrilarim artti goguslerim cok sisti ama normal bi hassasiyet var sadece yarin da test yapmayacagim bu ay soz verdim kendime ve testlerle bogmadim kendimi yarin da adet olmazsam bat sabahi yapacagim olursam da 17 sinde randevu aldim doktora gidecegim canimmmGebe kalanildin mi
Tecrübesiz olduğum için her şeyi yoruyorum daha önce hiç bu kadar vücudumu dinlediğim bir dönem olmamıştı herhalde Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kolaylıkla sağlıkla inşallahBilemedim ki.Histen bahsediyorsun akinti yokmuş.Belki psikolojik olabilir.Ben de akinti var sanki yumurtlama dönemi gibi.Ama o kadar yoğun ve uzayan değil.Belki de kendimizi çok dinliyoruz.Ben burada okudukça da etkileniyorum her ne kadar tecrübeli olsam da.Belirti aramaya başladım :)
Darısı bizlere insallah dua edin bizeTeşekkür ederim inşallah bi kaç belirtim var 1 hafta öncesine kadar mide yanması mide bulantısı baş ağrısı kasık ağrısı bugünde kahverengi akıntı geldi inşallah rabbim sizlere de nasip eder![]()
Teşekkür ederim sağolunHayirli olsun sağlıkla kucagina almanı dilerim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahDarısı bizlere insallah dua edin bize![]()
Aminn insallahRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Çok teşekkür ederim sağolunhayirli olsun canimmmm![]()