• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Hamilelik belirtileri ve regl belirtileri hatta yumurtlama belirtileri o kadar benzer ki.Ayırt etmek imkansız gibi.Bir de sürekli belirti arayıp umitlenip sonra hüsrana da ugrayabiliyoruz.En iyisi regl gecikmesi beklemek.Ona da sabredemiyoruz.Merak ediyoruz doğal olarak.Kendi adıma.Aksi bir durum olmazsa en erken regl günümden 1 gün önce test yapmayı düşünüyorum.Kadın olmak zor.Allah yardımcımız olsun.Kimsenin kucağı boş kalmasın ümitleri sönmesin insaallah.
Amin canım senin adet günün ne zaman

Yumurtlama akıntısı 5-7 eylül arasında oldu.Uzayan yumurta akı gibi.O günleri degerlendirdik.Yıllardır böyle akintidan anlarim yumurtlamayi.2 çocugum da takvimin gosterdigi yumurtlama gunlerini degerlendirerek oldu.Ovulasyonda piki göremedim o gunlerde.Bir hafta ayni renk koyulukta oldu testler.Elimde testte kalmadı.Coğu gün 2 defa yapınca.Bilemiyorum ki.Aklıma gelmedi değil acaba bugün mu yumurtluyorum diye.37 yaşındayım belki düzenim bozulmuştur artık.Kadin doğuma epeydir gorunmedim.
Bir kere yumurtlama gördüyseniz bilmiyorum. Ben de ilk defa bu ay denedim ovulasyon testlerini. Günleri de değerlendirdik inşallah olur

Takvime göre 24 eylül.Son birkaç aydır ya erken ya geç oluyor.Ama öyle afaki farklar yok.Döngüm 30-34 gün arası diyebilirim.
Hımm anladım , bendede pcos var ama genelde adetim 34,35 günde bir , yarında 34.günüm takvime göre ama bilmiyorum ki test yapsam mı napsam

evet arkadaslar maalesef agustos ayını da bos geçtik ben 6 ayı geride biraktim ama eylul ayi bize guzellikleriyle gelsin suprizleriyle gelsin ve bol bol bebis haberleriyle gelsinnn 💖💖 bu ayda neler yapicaksiniz ben esimle doktora gidecegim bir iki dogal kür deneyecegim incir kürü ve badem ceviz kürü, ekstra olarak zikirlere başladim, sizin bildiginiz seyler var mii varsa paylasin birbirimize destek olalimmm insallah eylul ayinda guzel haberler alirizz💖💖
Bende soğan kürüne basladım bugun 15.günüm manevı olarakda teheccüde basladım cekebıldiğim kadr zikirler cekmeye calısıyorum incir almak istiyorum badem cevız gıbı bırde bu ay ovulasyonla takıbını yaptum bakalım hakkımızda hayırlısıyla ge kolaylıkla olsun

Bende soğan kürüne basladım bugun 15.günüm manevı olarakda teheccüde basladım cekebıldiğim kadr zikirler cekmeye calısıyorum incir almak istiyorum badem cevız gıbı bırde bu ay ovulasyonla takıbını yaptum bakalım hakkımızda hayırlısıyla ge kolaylıkla olsun
amin canim hayirli haberler alırız umarim💖

Hımm anladım , bendede pcos var ama genelde adetim 34,35 günde bir , yarında 34.günüm takvime göre ama bilmiyorum ki test yapsam mı napsam
Bat yarınsa test yapsan varsa çıkar.Benim komşumda var pcos.İlk çocugu bebek dusundukten 7 ay sonra oldu.İkinci çocugu ve 3.tedavi ile oldu.Ikisinde de baya kilo verdi.Dr söylemis.Bi prof tedavi etti.Tedavinin ayrıntılarını çok bilmiyorum ama 6-7 ay tedavi gördüğünü biliyorum.

Eklentiler

• IMG_4403.webp
    IMG_4403.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar ben iki gün önce predictor early yapmıştım silik çizgi vardı şuanda onun resmini bulamadım bugün bat günü sabah yine yaptım ama tabiki ilk idrar değildi awox marka yine silik çıktı

Eklentiler

• 1000039484.webp
    1000039484.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 83
Back
X